Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Ναι αυτό είναι, και εγώ τώρα το τσέκαρα μιας και το είπες ότι έχει ξαναμπεί.

Βάζω μια άλλη που ήθελα να βάλω αρχικά..

image.png.77afe5ac6f64676892320fa776c664df.png

Καλημέρα στους "Πολεμιστές" του νήματος!

Χωρίς καμία επιβεβαίωση ή έρευνα, με την πρώτη ματιά και μόνο θα απαντήσω ότι αφενός εδώ έχουμε τον Γκάρυ Όλντμαν και αφετέρου πως νομίζω ότι πρόκειται για σκηνή από τον Σμάιλυ, στον οποίο έλαχε ο κλήρος...

Κι ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλυ (Tinker Tailor soldier spy - 2011)

https://m.imdb.com/title/tt1340800/

@sakis han & @Tsoukos87. Σωστοί και οι δύο φυσικά. Η κούκλα είναι από το "Dead Silence" (2007). Καλούτσικη ταινία χωρίς να ξεχωρίζει για κάτι ή να πρωτοτυπεί, χτίζει αρκετά καλά το σασπένς της μέχρι την κορύφωση της πλοκής.

Δεν εκκρεμεί κάποια νομίζω πλέον. Οπότε δράττομαι της ευκαιρίας και αφήνω αυτό εδώ. Νομίζω δεν έχει ξαναμπεί.

23.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
41 minutes ago, BadIndian said:

Χωρίς καμία επιβεβαίωση ή έρευνα, με την πρώτη ματιά και μόνο θα απαντήσω ότι αφενός εδώ έχουμε τον Γκάρυ Όλντμαν και αφετέρου πως νομίζω ότι πρόκειται για σκηνή από τον Σμάιλυ, στον οποίο έλαχε ο κλήρος...

@sakis han & @Tsoukos87. Σωστοί και οι δύο φυσικά. Η κούκλα είναι από το "Dead Silence" (2007). Καλούτσικη ταινία χωρίς να ξεχωρίζει για κάτι ή να πρωτοτυπεί, χτίζει αρκετά καλά το σασπένς της μέχρι την κορύφωση της πλοκής.

Δεν εκκρεμεί κάποια νομίζω πλέον. Οπότε δράττομαι της ευκαιρίας και αφήνω αυτό εδώ. Νομίζω δεν έχει ξαναμπεί.

23.jpeg

Audition (1999)

Έχει ξαναμπεί από εμένα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, BadIndian είπε

23.jpeg

Καλησπέρα φίλτατοι, όχι φίλε μου ινδιανε δεν είναι από εκεί ο Γκάρι Ολντμαν, παίζουν και άλλοι πολλοί γνωστοί, είναι post apocalyptic η ταινία για να βοηθήσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...