xaros73 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Millennium είπε Δε σου ξεφεύγει τίποτα εσένα... Ενταξει ειναι κλασσικες ταινιες αυτες, ειμαι και καποιας ηλικιας. Εχω προλαβει Μπακογιαννοπουλο και κινηματογραφικη λεσχη, να σεβεστε! 😄 Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από xaros73
Millennium Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Βάλτε καμμιά ταινία και εσείς. Έβαλα 2-3 εγώ σήμερα.
BLiTzER Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Μια ερωτική. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από BLiTzER 1
Millennium Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 24 minutes ago, BLiTzER said: Μια ερωτική. Ερωτική ή τρόμου;
BLiTzER Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες I was being sarcastic. Μπορείς να την αποκαλέσεις και τρόμου, ναι.
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 31 λεπτά πριν, BLiTzER είπε I was being sarcastic. Μπορείς να την αποκαλέσεις και τρόμου, ναι. Τρόμου είναι πιθανόν δεν είναι αυτή που νόμιζα άρα πάω πάσο.. Βάζω και εγώ μια..
BLiTzER Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 17 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Τρόμου είναι πιθανόν δεν είναι αυτή που νόμιζα άρα πάω πάσο.. Βάζω και εγώ μια.. Πρέπει να είναι το άρρωστο Martyrs. Σκεφτόμουν να το βάλω κι εγώ αυτές τις μέρες, αλλά έψαξα και είχε ξαναμπεί. 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ναι αυτό είναι, και εγώ τώρα το τσέκαρα μιας και το είπες ότι έχει ξαναμπεί. Βάζω μια άλλη που ήθελα να βάλω αρχικά..
sakis han Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, BLiTzER είπε Μια ερωτική. Κατι μου θυμιζει...εχει να κανει με εξωγηινους?
lovesucks Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 22 ώρες πριν, sakis han είπε Να βαλω και εγω μια ευρωπαικη. Εκκρεμεί αυτή..😋 1
sakis han Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 6 λεπτά πριν, lovesucks είπε Εκκρεμεί αυτή..😋 Θα βαλω μια πιο χαρακτηριστικη σκηνη γιατι με την πρωτη ειναι λιγο δυσκολο να βρεθει.
BLiTzER Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 37 λεπτά πριν, sakis han είπε Κατι μου θυμιζει...εχει να κανει με εξωγηινους? Α, δεν ξέρω!
sakis han Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 31 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Α, δεν ξέρω! Καλα μη λες! 😜 1
HPXMAN Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 3 ώρες πριν, BLiTzER είπε Μια ερωτική. Προμηθέας 1
BLiTzER Δημοσ. πριν από 41 λεπτά Δημοσ. πριν από 41 λεπτά Σωστά. Είναι από το Prometheus. Βάλτε και το imdb link, έτσι για να το πω κι εγώ μια φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα