dekulinkgr Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ 1 ώρα πριν, xaros73 είπε Ευκολακι, αφιερωμενο στους φιλους Βαζελους... 😁 Το the northman του Edgers σωστα? 2 1
Koopas Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 7 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Τώρα που ξεμπερδεψαμε με τους ψαράδες φέρτε μας τους κυνηγούς τώρα (Α μωρή παναθα που κατάντησες).. @BadIndianαφιερωμένο μιας και έπιασες πάλι μπάλα η παρακάτω εικόνα, χμμ τι είναι ο εικονιζόμενος βαμπίρ Βίκινγκ φίλε χάροντα;; Νώε, τι θα φάμε σήμερα; 1 1
Koopas Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 10 ώρες πριν, BLiTzER είπε Mikkelsen σίγουρα, αλλά δε νομίζω ότι είναι το The Hunt. Δε θυμάμαι καμία τέτοια σκηνή. Εγώ την πρώτη φορά που είδα τη φώτο (από το κινητό), μέσα στη νύστα μου σκέφτηκα τον Ντολφ, τον Λούντρεφ (πως τον λένε). 10 ώρες πριν, xaros73 είπε Ταλαιπωρημενο τον βλεπω, μαλλον το Another Round με τα ξύδια Σαν ποιον μοιάζεις, σαν ποιον μοιάζεις.. 3
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 ώρα πριν, Koopas είπε Νώε, τι θα φάμε σήμερα; Ναι ο Νώε, και έχουν μια ομαδάρα εκεί απέκλεισε μια "χάρτινη" έτσι λένε οι γαύροι του Βορρά. @BadIndian την ξέρεις την ομάδα του Νώε; 1
HPXMAN Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 53 λεπτά πριν, Koopas είπε Εγώ την πρώτη φορά που είδα τη φώτο (από το κινητό), μέσα στη νύστα μου σκέφτηκα τον Ντολφ, τον Λούντρεφ (πως τον λένε). Σαν ποιον μοιάζεις, σαν ποιον μοιάζεις.. Η νεράιδα και το παληκάρι 4
Koopas Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Αγαπητέ Πρόεδρε των Ελληνικών Ταινιών, όπως βλέπεις, έχω μερική γνώση του κλάδου! Χαχα! 4
BadIndian Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 5 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Ναι ο Νώε, και έχουν μια ομαδάρα εκεί απέκλεισε μια "χάρτινη" έτσι λένε οι γαύροι του Βορρά. @BadIndian την ξέρεις την ομάδα του Νώε; Άλλο ο Ναυτικός Όμιλος Αρμενίας (sic) κι άλλο ο Νώε (2014) του Αρονόφσκυ με τον Ράσελ Κρόου στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αμφότερες χρυσές μετριότητες πάντως. https://www.imdb.com/title/tt1959490/ 2
xaros73 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Millennium είπε Ενταξει πανευκολο, και λογω styling. Sin City. https://www.imdb.com/title/tt0401792/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_sin%20city Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από xaros73 2
Millennium Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 minute ago, xaros73 said: Ενταξει πανευκολο, και λογω styling. Sin City. https://www.imdb.com/title/tt0401792/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_sin%20city Ε ναι. Εδώ βρίσκετε πιο δύσκολα σε αυτό θα κολλουσατε; 1
xaros73 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μόλις τώρα, Millennium είπε Ε ναι. Εδώ βρίσκετε πιο δύσκολα σε αυτό θα κολλουσατε; Ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες. Ο Τζος Χαρνετ εχει ψιλοχαθει. Μου αρεσε σε αρκετες ταινιες οπως πχ και το lucky number slevin.
lovesucks Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 λεπτά πριν, Millennium είπε Ε ναι. Εδώ βρίσκετε πιο δύσκολα σε αυτό θα κολλουσατε; Έχει ξαναμπεί εξάλλου..🙂
Millennium Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Λογικό να χει ξαναμπεί. Τόσο γνωστή κ καλή ταινία.
Millennium Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Τι έγινε; Κολλήσαμε; Έβαλα εγώ και μετά το χάος; 1
BadIndian Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Πάρτε μια για να "παγώσει το αίμα" της @lovesucks 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα