Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Οχι φιλε mil, νομίζω πως τις έχουμε βρει όλες, βάζω άλλη μια..

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-20 212206.jpg

Mads Mikkelsen βλεπω, οχι πολυ παλιο αν κρινω απο την ηλικια αλλά δεν μου ερχεται κατι τωρα. Αν ειναι και απο τα Δανεζικα του δεν εχω δει πολλα.

Ταλαιπωρημενο τον βλεπω, μαλλον το Another Round με τα ξύδια.

https://www.imdb.com/title/tt10288566/?ref_=tt_mv_close

Επεξ/σία από xaros73
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Σαν γνωστός ζομπολάγνος , είναι το World War Z με τον Brad Pitt...

https://www.imdb.com/title/tt0816711/

Καλό τσίκνισμα σε όλους!!

Εύγε Ντιέγκο! Δικαιώνεις τον τίτλο σου ως zombie expert! Όντως ο ξανθούλης είναι ο Μπραντ Πιτ αποκλεισμένος από ορδές ζόμπι στο World war Z. Η σκηνή της "άλωσης της Ιερουσαλήμ" για μένα (ύπαγε οπίσω μου Ραζβάν) είναι μια από τις καλύτερες που έχω δει σε ταινία της ανθολογίας των ζωντανών - νεκρών.

39 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Οχι φιλε mil, νομίζω πως τις έχουμε βρει όλες, βάζω άλλη μια..

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-20 212206.jpg

Πολύ πρόχειρα και χωρίς καμία επιβεβαίωση, με τον κίνδυνο να δικαιώσω έτι μιαν ακόμα φορά τον άτυπο τίτλο του χασογκόλη, αλλά χωρίς λινκ.

"Το κυνήγι" του Βίντερμπεργκ;

• Haha 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, xaros73 είπε

Mads Mikkelsen βλεπω, οχι πολυ παλιο αν κρινω απο την ηλικια αλλά δεν μου ερχεται κατι τωρα. Αν ειναι και απο τα Δανεζικα του δεν εχω δει πολλα.

Ταλαιπωρημενο τον βλεπω, μαλλον το Another Round με τα ξύδια.

https://www.imdb.com/title/tt10288566/?ref_=tt_mv_close

Ωραίος ναι το Another Round είναι!! 

Μόλις τώρα, Tsoukos87 είπε

Ωραίος ναι το Another Round είναι!! 

12 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Εύγε Ντιέγκο! Δικαιώνεις τον τίτλο σου ως zombie expert! Όντως ο ξανθούλης είναι ο Μπραντ Πιτ αποκλεισμένος από ορδές ζόμπι στο World war Z. Η σκηνή της "άλωσης της Ιερουσαλήμ" για μένα (ύπαγε οπίσω μου Ραζβάν) είναι μια από τις καλύτερες που έχω δει σε ταινία της ανθολογίας των ζωντανών - νεκρών.

Πολύ πρόχειρα και χωρίς καμία επιβεβαίωση, με τον κίνδυνο να δικαιώσω έτι μιαν ακόμα φορά τον άτυπο τίτλο του χασογκόλη, αλλά χωρίς λινκ.

"Το κυνήγι" του Βίντερμπεργκ;

1 λεπτό πριν, BLiTzER είπε

Mikkelsen σίγουρα, αλλά δε νομίζω ότι είναι το The Hunt. Δε θυμάμαι καμία τέτοια σκηνή.

Βγήκε ο χάρος παγανιά και σας έφαγε και τους δύο χάχα, καλά και εσύ ρε ινδιανε ακόμα δεν έκλεισαν οι πληγές των ορκ και κατευθείαν τον κλεφτοκοτα (ραζβαν) είπες!! 

• Haha 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Βγήκε ο χάρος παγανιά και σας έφαγε και τους δύο χάχα, καλά και εσύ ρε ινδιανε ακόμα δεν έκλεισαν οι πληγές των ορκ και κατευθείαν τον κλεφτοκοτα (ραζβαν) είπες!! 

Για μένα ο παοκ πέρασε και είναι και καλύτερη ομάδα (μπορεί κι απ' τη Ρεαλ Μαδρίτης) 😁!! 

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xaros73 είπε

image.png.5b35fe90691735de6a4c86b125ccc925.pngΕυκολακι, αφιερωμενο στους φιλους Βαζελους... 😁

Τώρα που ξεμπερδεψαμε με τους ψαράδες φέρτε μας τους κυνηγούς τώρα (Α μωρή παναθα που κατάντησες).. 

@BadIndianαφιερωμένο μιας και έπιασες πάλι μπάλα η παρακάτω εικόνα, χμμ τι είναι ο εικονιζόμενος βαμπίρ Βίκινγκ φίλε χάροντα;; 

MV5BMjE0Mzg3NzU4NF5BMl5BanBnXkFtZTgwNDA3MTM0MTE@._V1_QL75_UX704_.jpg

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...