Charismo Δημοσ. Τρίτη στις 11:09 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:09 πμ (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι δεν την έχω. Δεν πρέπει να την έχω δει. Τον Stephen Fry τον ξέρω κυρίως από τα audiobooks που έχω ακούσει στα οποία είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος αφήγησης. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:11 πμ από Charismo
lovesucks Δημοσ. Τρίτη στις 11:10 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:10 πμ (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, BadIndian είπε Κι ο δίπλα ο Stephen Fry. Την βρήκα την ταινία, αλλά δεν θα την δώσω γιατί δεν την έχω δει, ούτε την ήξερα. Καλημέρα και θα επανέλθω αργότερα με αυθεντικό τρόμο... Ναι, έλα με αυθεντικό τρόμο για να φύγω εγώ τρέχοντας..χαχαχαχα Όταν ο Ινδιάνος έρχεται η Λοβ φεύγει...😂 Υ.Γ.: Να δεις την ταινία, πολύ καλή!! Αν και είσαι του τρόμου εσύ..😱 Επεξ/σία Τρίτη στις 11:13 πμ από lovesucks 4
Tsoukos87 Δημοσ. Τρίτη στις 11:13 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:13 πμ ΄Ελα βρε lovesucks , εμεις του τρόμου είμαστε καλά κοπέλια!! Δώσε ινδιάνε θέλω καλό 80ς - 90ς ... 1
BadIndian Δημοσ. Τρίτη στις 11:20 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:20 πμ 3 λεπτά πριν, Charismo είπε Εγώ πάλι δεν την έχω. Δεν πρέπει να την έχω δει. Τον Stephen Fry τον ξέρω κυρίως από τα audiobooks που έχω ακούσει στα οποία είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος αφήγησης. Harry Potter, Hobbit, V for Vendetta και Έγκλημα στο Γκόσφορντ Παρκ. Έχει και γνωστές ταινίες. Αυτή της Λοβ πάντως δεν την ήξερα... 3 λεπτά πριν, lovesucks είπε Ναι, έλα με αυθεντικό τρόμο για να φύγω εγώ τρέχοντας..χαχαχαχα Όταν ο Ινδιάνος έρχεται η Λοβ φεύγει...😂 Έλα. Το έκανα edit και δεν δεσμεύομαι. Εγω χτες δεν έβαλα Γούντυ Άλεν; Έχω όμως και ένα όνομα (αδίστακτος τρομολάγνος), το οποίο οφείλω που και που να δικαιολογώ. Μη με περάσουν και για κανέναν φλώρο που αγαπάει τον Μπέργκμαν 😁 3 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε ΄Ελα βρε lovesucks , εμεις του τρόμου είμαστε καλά κοπέλια!! Δώσε ινδιάνε θέλω καλό 80ς - 90ς ... Βλέπεις; Με ζητάει το κοινό μου (αυτό που έχω έναν για κοινό, μου θύμησε μια άλλη ταινία)... Δεν μπορώ να το απογοητεύσω! Είναι λίγο πιο παλιά αγαπητέ Ντιέγκο, αλλά εμβληματική και υποδειγματική. Θα τη σχολιάσω αφού βρεθεί. Χαρακτηριστική λήψη. Δε θυμάμαι να έχει ξαναμπεί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 3
Tsoukos87 Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 πμ έλα καλό και λιγάκι εύκολο είναι Argento προ τις κούκλες σατανά (Chucky κτλ), δεν θα το πω ομως ακομα για να μυηθει και καποιος αλλος στον τρομο και να το βρει καποιος αλλος αν αργει θα πω ποιο ειναι.. 1
lovesucks Δημοσ. Τρίτη στις 11:26 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:26 πμ 7 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε ΄Ελα βρε lovesucks , εμεις του τρόμου είμαστε καλά κοπέλια!! Δώσε ινδιάνε θέλω καλό 80ς - 90ς ... Μωρέ δεν αντιλέγω, τα καλύτερα είστε..Μα τι να κάνω που δεν βλέπω horror..Μόνο ψυχολογικά θρίλερ..👻 1 λεπτό πριν, BadIndian είπε Πωωωω δεν μπορώ καθόλου αυτές τις κούκλες που τις έχουν εγγαστρίμυθοι τύποι. Σκιάζομαι λίγο.🫣 4
BadIndian Δημοσ. Τρίτη στις 11:31 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:31 πμ Η συγκεκριμένη είναι (ήταν) από πορσελάνη και είναι χαρακτηριστική εικόνα, από μια εκ των πιο τρομακτικών στιγμών στην ιστορία του σινεμά τρόμου. Ο σκηνοθέτης δε μέγας δάσκαλος του τρόμου... Η ταινία όπως είπα υποδειγματική, αλλά εντάξει δεν πλησιάζει και την "Κόκκινη ταινία" του Κισλόφσκι... 1
Tsoukos87 Δημοσ. Τρίτη στις 11:42 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:42 πμ 10 λεπτά πριν, BadIndian είπε Η συγκεκριμένη είναι (ήταν) από πορσελάνη και είναι χαρακτηριστική εικόνα, από μια εκ των πιο τρομακτικών στιγμών στην ιστορία του σινεμά τρόμου. Ο σκηνοθέτης δε μέγας δάσκαλος του τρόμου... Η ταινία όπως είπα υποδειγματική, αλλά εντάξει δεν πλησιάζει και την "Κόκκινη ταινία" του Κισλόφσκι... Το έδωσες στο πιάτο ινδιανε και ας μην σου αρέσει αυτό το χρώμα... 1
lovesucks Δημοσ. Τρίτη στις 11:45 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:45 πμ 10 λεπτά πριν, BadIndian είπε Η συγκεκριμένη είναι (ήταν) από πορσελάνη και είναι χαρακτηριστική εικόνα, από μια εκ των πιο τρομακτικών στιγμών στην ιστορία του σινεμά τρόμου. Ο σκηνοθέτης δε μέγας δάσκαλος του τρόμου... Η ταινία όπως είπα υποδειγματική, αλλά εντάξει δεν πλησιάζει και την "Κόκκινη ταινία" του Κισλόφσκι... Βρήκα ποια είναι μα φυσικά δεν την έχω δει..Δύο έχω δει από Argento(κατα τύχη στο Netflix η μία) και την είχες βάλει εσύ παλιά κ την είχα βρει, τους Δάιμονες. Την άλλη που χει μπει κι αυτή κ βρήκα ήταν το Όπερα ..😋 3
Millennium Δημοσ. Τρίτη στις 01:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:30 μμ 1 hour ago, lovesucks said: Βρήκα ποια είναι μα φυσικά δεν την έχω δει..Δύο έχω δει από Argento(κατα τύχη στο Netflix η μία) και την είχες βάλει εσύ παλιά κ την είχα βρει, τους Δάιμονες. Την άλλη που χει μπει κι αυτή κ βρήκα ήταν το Όπερα ..😋 Αφού έχεις δει και Argento παίρνεις άριστα... 2 1
Koopas Δημοσ. Τρίτη στις 01:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:30 μμ 2 ώρες πριν, lovesucks είπε Πωωωω δεν μπορώ καθόλου αυτές τις κούκλες που τις έχουν εγγαστρίμυθοι τύποι. Σκιάζομαι λίγο.🫣 Έχω προτείνει σειρά στον Ινδιάνο, με Eva Green στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Δε διανοείσαι μαυρίλα με κούκλες στη δεύτερη σεζόν, άμα δεν τη δεις! 1
Tsoukos87 Δημοσ. Τρίτη στις 03:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:26 μμ (επεξεργασμένο) Ας βάλουμε το link μιας και το βρήκαμε το έργο : https://www.imdb.com/title/tt0073582/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_deep%20red Βάζω και εγώ άλλη μια : 1 ώρα πριν, Koopas είπε Έχω προτείνει σειρά στον Ινδιάνο, με Eva Green στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Δε διανοείσαι μαυρίλα με κούκλες στη δεύτερη σεζόν, άμα δεν τη δεις! Penny Dreadful θα λες λογικά.. Επεξ/σία Τρίτη στις 03:28 μμ από Tsoukos87 3 1
Charismo Δημοσ. Τρίτη στις 03:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:32 μμ 4 minutes ago, Tsoukos87 said: Ας βάλουμε το link μιας και το βρήκαμε το έργο : https://www.imdb.com/title/tt0073582/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_deep%20red Βάζω και εγώ άλλη μια : Master and Commander με Russell Crowe. Είναι ο πιτσιρικάς που έχασε το χέρι του. https://www.imdb.com/title/tt0311113/?ref_=nv_sr_srsg_5_tt_7_nm_1_in_0_q_master 3
BadIndian Δημοσ. Τρίτη στις 03:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:53 μμ 11 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Ας βάλουμε το link μιας και το βρήκαμε το έργο : https://www.imdb.com/title/tt0073582/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_deep%20red Penny Dreadful θα λες λογικά.. Καταρχάς προσυπογράφω το post του @Charismo για το "Master & commander στα πέρατα του κόσμου". Κατά δεύτερο μπραβίσιμο! Είναι φυσικά το "Βαθύ κόκκινο" (Profondo Rosso - 1975) του Ντάριο Αρτζέντο. Εξαιρετική ταινία τρόμου με σκηνές, όπως αυτή με την κούκλα, όπου η κλιμάκωση της αγωνίας, χωρίς περιττά τρικ, θα πρέπει, αν δεν συμβαίνει ήδη, να διδάσκεται στα πανεπιστήμια και τις σχολές κινηματογράφου. Υπενθυμίζω δε για τους γνώστες πως το plot twist του Scream ουσιαστικά το είδαμε εδώ για πρώτη φορά και σαφέστατα επηρέασε τον Κρέηβεν, όπως εύκολα μπορούμε να πούμε το ίδιο πράγμα και για τον Jigsaw (ως κούκλα). Αν και περάσανε τόσα χρόνια η ταινία παραμένει δυνατή, αναλλοίωτη μες στο χρόνο και πηγή έμπνευσης για σύγχρονους δημιουργούς. Ειδική μνεία φυσικά και στην Ντάρια Κολόντι, που τον καιρό εκείνο ήταν ζευγάρι με τον Ντάριο και μετέπειτα απέκτησε μαζί της και την Άζια. Για τους φίλους που δεν το έχουν δει (ακόμη) το συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Υ.Γ. Πράγματι ο Κούπας αναφέρεται στο Penny Dreadful το οποίο εκτός από κούκλες τρόμου έχει και την ΘΕΑ Εύα Γκρην. Κάποια στιγμή θα τη δω, αλλά όχι ακόμα. 3
lovesucks Δημοσ. Τρίτη στις 04:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:33 μμ 5 ώρες πριν, lovesucks είπε Για πάμε!! Άντε βρε παιδιά βρείτε και τη δική μου κι ας μη την έχετε δει..Σας έδωσα πρωταγωνιστή στο πιάτο 😋 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα