xaros73 Δημοσ. Κυριακή στις 11:23 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:23 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Koopas είπε Σκηνή που θα ζήλευε κι ο Στάθης Ψάλτης. Iron Eagle, και με ενα απο τα πιο γαματα 80ς soundtracks. https://www.imdb.com/title/tt0091278/?ref_=fn_all_ttl_1 Επεξ/σία Κυριακή στις 11:27 μμ από xaros73 1
BadIndian Δημοσ. Δευτέρα στις 03:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:12 μμ Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!! Χαρακτηριστική λήψη. 3
Tsoukos87 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:34 μμ Robin Williams αυτος με το blur σιγουρα , 90ς εικαζω οτι ειναι αυτος πλατη δεξια ειναι ο Σπιλμπεργκ;
BadIndian Δημοσ. Δευτέρα στις 08:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:38 μμ 2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Robin Williams αυτος με το blur σιγουρα , 90ς εικαζω οτι ειναι αυτος πλατη δεξια ειναι ο Σπιλμπεργκ; Ορθόν. Είναι όντως ο πολυαγαπημένος Ρόμπιν Γουίλιαμς και ναι η ταινία είναι late 90's. Ο δεξιά με πλάτη δεν είναι ο Σπίλμπεργκ όμως. Παίζει τον σκηνοθέτη πάραυτα στην ταινία. Αν βάλεις όλα τα στοιχεία κάτω νομίζω θα τη βρεις εύκολα πια.
lovesucks Δημοσ. Δευτέρα στις 08:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:46 μμ 5 ώρες πριν, BadIndian είπε Χαρακτηριστική λήψη. Deconstructing Harry/Διαλύοντας τον Χάρι(1997) https://m.imdb.com/title/tt0118954/ Καλησπέρα σε όλους! 4 1
Tsoukos87 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:21 μμ Στις 16/2/2025 στις 6:27 ΜΜ, Tsoukos87 είπε Νομίζα πως ήταν ο Nemesis από το Resident evil, αλλά μετά θυμήθηκα ότι αποκλείεται γιατί οι ταινίες είναι επιεικώς άθλιες συγκριτικά με τα παιχνίδια. Ναι πριν γίνει αόρατος ήταν κάπως έτσι ο Κέβιν. Ας βάλω άλλη μια, γνωστή αρκετά είναι. Εκκρεμεί η παραπάνω που την έχω βάλει εγω απο χθες και ας βάλω αλλο ένα έπος που νομίζω δεν έχει μπει ακόμα στο νήμα.. 4
BadIndian Δημοσ. Δευτέρα στις 09:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:21 μμ 28 λεπτά πριν, lovesucks είπε Deconstructing Harry/Διαλύοντας τον Χάρι(1997) https://m.imdb.com/title/tt0118954/ Καλησπέρα σε όλους! Πολύ σωστή!! Εύγε! Αυτό είναι φυσικά σε σκηνοθεσία και σενάριο του Γούντυ Άλεν, με έναν γαλαξία αστέρων να συμμετέχει. Ρόμπιν Γουίλιαμς, Μπίλυ Κρίσταλ, Ελίζαμπεθ Σου, Κίρστυ Άλεη, Ντέμι Μουρ, Στάνλευ Τούτσι, Τόμπυ Μαγκουάιρ, Μάριελ Χέμινγουέη. Πολύ καλή και πρωτότυπη κωμωδία αν κάπως ξεχασμένη, με την υπογραφή του ιδιότυπου χιούμορ που διακατέχει τον Γούντυ. 6 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Εκκρεμεί η παραπάνω που την έχω βάλει εγω απο χθες και ας βάλω αλλο ένα έπος που νομίζω δεν έχει μπει ακόμα στο νήμα.. Εύκολο αδερφέ! "Η έβδομη σφραγίδα" του Ινγκμαρ Μπέργκμαν (1957). https://www.imdb.com/title/tt0050976/ Την άλλη δεν την ξέρω. 4 1
floyd89gr Δημοσ. Δευτέρα στις 09:36 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 09:36 μμ ωραιοι οι παιχτες αλλα η πιο χαρακτηριστικη σκηνη ειναι που παιζει σκακι με τον θανατο : 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:41 μμ Είναι πολύ γνωστή κι η άλλη ινδιάνε.
BadIndian Δημοσ. Δευτέρα στις 09:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:51 μμ Δε μου λέει τίποτα Ντιέγκο. Δεν αναγνωρίζω την ηθοποιό, δεν μπορώ να κατανοήσω ούτε τη σκηνή, ούτε να πιθανολογήσω το είδος. Μόνο (κλασικά) από τη "φωτογραφία", όπως συνηθίζω να λέω, θα την προσδιόριζα κάπου στα 00's. Κατά τα λοιπά όμως είμαι στα μαύρα μεσάνυχτα. Κάποιο hint ίσως να βοηθούσε, αλλά δεν το αποκλείω και να μην την ξέρω/έχω δει. Ίσως κάποιος έτερος συμφορουμίτης τη βρει. Θα κάνω πάντως κι εγώ το σχόλιο μου για την Έβδομη Σφραγίδα, με αφορμή αυτό του φίλτατου Γ.Γ. και Προέδρου της Καρδιάς μας. Όντως η χαρακτηριστικότερη σκηνή της είναι με το σκάκι, αλλά παρόλαυτα η προσωπική μου προτίμηση από τον μεγάλο Σουηδό σκηνοθέτη είναι "Η Πηγή των Παρθένων", η οποία αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για τον Γουές Κρέηβεν στο "Last house on the left". Αξίζει να το δείτε. 1
lovesucks Δημοσ. Δευτέρα στις 09:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:55 μμ Στις 16/2/2025 στις 6:27 ΜΜ, Tsoukos87 είπε Ας βάλω άλλη μια, γνωστή αρκετά είναι. Η ηθοποιός είναι η Jennifer Lawrence ..Και μάλλον είναι από κάποιο X-men...ε;;; 2 1
fitsoulas2024 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:58 μμ Mοιαζει, αλλα δεν ειναι αυτο που νομιζετε
BadIndian Δημοσ. Δευτέρα στις 10:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:12 μμ (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, lovesucks είπε Η ηθοποιός είναι η Jennifer Lawrence ..Και μάλλον είναι από κάποιο X-men...ε;;; Είσαι πολύ καλή στην αναγνώριση! Δε νομίζω όμως πως είναι από X-men. Εκεί έπαιζε την Mystique, συνεπώς λίγο δύσκολο. Στον οδηγό αισιοδοξίας και τα hunger ήταν μελαχρινή, ενώ στο don't look up κοκκινομάλλα. Θα μπορούσε να είναι από τον οδηγό διαπλοκής, αλλά δεν την έχω δει, οπότε... δικό σας. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:16 μμ από BadIndian 1
lovesucks Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 μμ 1 λεπτό πριν, BadIndian είπε Είσαι πολύ καλή στην αναγνώριση! Δε νομίζω όμως πως είναι από X-men. Εκεί έπαιζε την Mystique, συνεπώς λίγο δύσκολο. Στον οδηγό αισιοδοξίας και τα hunger ήταν μελαχρινή. Θα μπορούσε να είναι από τον οδηγό διαπλοκής, αλλά δεν την έχω δει, οπότε... δικό σας. Ξανθιά ήταν σε X-men...και τα χω δει όλα...Απλά δεν θυμάμαι τίτλους χαχαχαχα Θα τα ψάξω με τη σειρά...😋 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα