Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Robin Williams αυτος με το blur σιγουρα , 90ς εικαζω οτι ειναι αυτος πλατη δεξια ειναι ο Σπιλμπεργκ;

Ορθόν. Είναι όντως ο πολυαγαπημένος Ρόμπιν Γουίλιαμς και ναι η ταινία είναι late 90's. Ο δεξιά με πλάτη δεν είναι ο Σπίλμπεργκ όμως. Παίζει τον σκηνοθέτη πάραυτα στην ταινία. Αν βάλεις όλα τα στοιχεία κάτω νομίζω θα τη βρεις εύκολα πια. 

Δημοσ.
Στις 16/2/2025 στις 6:27 ΜΜ, Tsoukos87 είπε

Νομίζα πως ήταν ο Nemesis από το Resident evil, αλλά μετά θυμήθηκα ότι αποκλείεται γιατί οι ταινίες είναι επιεικώς άθλιες συγκριτικά με τα παιχνίδια. Ναι πριν γίνει αόρατος ήταν κάπως έτσι ο Κέβιν. 

Ας βάλω άλλη μια, γνωστή αρκετά είναι. 

MV5BYTg1Y2Y3NzctMDJhMS00YWI3LWE0NDQtMzIyZDNkYjU3YmZmXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX776_.jpg

Εκκρεμεί η παραπάνω που την έχω βάλει εγω απο χθες και ας βάλω αλλο ένα έπος που νομίζω δεν έχει μπει ακόμα στο νήμα..

image.png.4d57446fb45e5c7f259619f0330e3340.png

• Like 4
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Deconstructing Harry/Διαλύοντας τον Χάρι(1997)

https://m.imdb.com/title/tt0118954/

Καλησπέρα σε όλους!

Πολύ σωστή!! Εύγε! Αυτό είναι φυσικά σε σκηνοθεσία και σενάριο του Γούντυ Άλεν, με έναν γαλαξία αστέρων να συμμετέχει. Ρόμπιν Γουίλιαμς, Μπίλυ Κρίσταλ, Ελίζαμπεθ Σου, Κίρστυ Άλεη, Ντέμι Μουρ, Στάνλευ Τούτσι, Τόμπυ Μαγκουάιρ, Μάριελ Χέμινγουέη. Πολύ καλή και πρωτότυπη κωμωδία αν κάπως ξεχασμένη, με την υπογραφή του ιδιότυπου χιούμορ που διακατέχει τον Γούντυ. 

6 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Εκκρεμεί η παραπάνω που την έχω βάλει εγω απο χθες και ας βάλω αλλο ένα έπος που νομίζω δεν έχει μπει ακόμα στο νήμα..

image.png.4d57446fb45e5c7f259619f0330e3340.png

Εύκολο αδερφέ!

"Η έβδομη σφραγίδα" του Ινγκμαρ Μπέργκμαν (1957).

https://www.imdb.com/title/tt0050976/

Την άλλη δεν την ξέρω.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δε μου λέει τίποτα Ντιέγκο. Δεν αναγνωρίζω την ηθοποιό, δεν μπορώ να κατανοήσω ούτε τη σκηνή, ούτε να πιθανολογήσω το είδος. Μόνο (κλασικά) από τη "φωτογραφία", όπως συνηθίζω να λέω, θα την προσδιόριζα κάπου στα 00's. Κατά τα λοιπά όμως είμαι στα μαύρα μεσάνυχτα. Κάποιο hint ίσως να βοηθούσε, αλλά δεν το αποκλείω και να μην την ξέρω/έχω δει. Ίσως κάποιος έτερος συμφορουμίτης τη βρει.

Θα κάνω πάντως κι εγώ το σχόλιο μου για την Έβδομη Σφραγίδα, με αφορμή αυτό του φίλτατου Γ.Γ. και Προέδρου της Καρδιάς μας. Όντως η χαρακτηριστικότερη σκηνή της είναι με το σκάκι, αλλά παρόλαυτα η προσωπική μου προτίμηση από τον μεγάλο Σουηδό σκηνοθέτη είναι "Η Πηγή των Παρθένων", η οποία αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για τον Γουές Κρέηβεν στο "Last house on the left". Αξίζει να το δείτε.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/2/2025 στις 6:27 ΜΜ, Tsoukos87 είπε

Ας βάλω άλλη μια, γνωστή αρκετά είναι. 

MV5BYTg1Y2Y3NzctMDJhMS00YWI3LWE0NDQtMzIyZDNkYjU3YmZmXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX776_.jpg

Η ηθοποιός είναι η Jennifer Lawrence ..Και μάλλον είναι από κάποιο X-men...ε;;;

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Η ηθοποιός είναι η Jennifer Lawrence ..Και μάλλον είναι από κάποιο X-men...ε;;;

Είσαι πολύ καλή στην αναγνώριση! Δε νομίζω όμως πως είναι από X-men. Εκεί έπαιζε την Mystique, συνεπώς λίγο δύσκολο. Στον οδηγό αισιοδοξίας και τα hunger ήταν μελαχρινή, ενώ στο don't look up κοκκινομάλλα. Θα μπορούσε να είναι από τον οδηγό διαπλοκής, αλλά δεν την έχω δει, οπότε... δικό σας.

Επεξ/σία από BadIndian
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BadIndian είπε

Είσαι πολύ καλή στην αναγνώριση! Δε νομίζω όμως πως είναι από X-men. Εκεί έπαιζε την Mystique, συνεπώς λίγο δύσκολο. Στον οδηγό αισιοδοξίας και τα hunger ήταν μελαχρινή. Θα μπορούσε να είναι από τον οδηγό διαπλοκής, αλλά δεν την έχω δει, οπότε... δικό σας.

Ξανθιά ήταν σε X-men...και τα χω δει όλα...Απλά δεν θυμάμαι τίτλους χαχαχαχα

Θα τα ψάξω με τη σειρά...😋

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...