Millennium Δημοσ. Σάββατο στις 06:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:30 μμ 1 minute ago, Tsoukos87 said: Νόμιζα πως είσαι πιο "ψαγμένος" Αρονόφσκι , Ταρκόφσκι , Αγγελόπουλος , Boyle κτλ Νόμιζα οι καμένοι με τα τρόμου είμαι μόνο εγω και ο ινδιάνος!! 😄 Έχω δει και τέτοια αλλά και mainstream ταινίες. Και τρόμου έχω δει όλα τα παλιά γνωστά. Βάζω μια εύκολη λήψη. 1
Tsoukos87 Δημοσ. Σάββατο στις 06:36 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:36 μμ 5 λεπτά πριν, Millennium είπε Έχω δει και τέτοια αλλά και mainstream ταινίες. Και τρόμου έχω δει όλα τα παλιά γνωστά. Βάζω μια εύκολη λήψη. Mila Kunis αν και δεν το νομίζω...
Millennium Δημοσ. Σάββατο στις 06:38 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:38 μμ Just now, Tsoukos87 said: Mila Kunis αν και δεν το νομίζω... Δεν είναι αυτή...
Tsoukos87 Δημοσ. Σάββατο στις 06:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:41 μμ 2 λεπτά πριν, Millennium είπε Δεν είναι αυτή... Τρόμου θα είναι έτσι είναι οπως το βλέπω στην φώτο που έδωσες, αν είναι της τελευταίας δεκαετίας έχω ελάχιστες πιθανότητες να το βρω.
Millennium Δημοσ. Σάββατο στις 06:44 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:44 μμ Just now, Tsoukos87 said: Τρόμου θα είναι έτσι είναι οπως το βλέπω στην φώτο που έδωσες, αν είναι της τελευταίας δεκαετίας έχω ελάχιστες πιθανότητες να το βρω. Τρόμου είναι της τελευταίας δεκαετίας. Μπορεί να το βρει ο @BadIndian ή άλλος. Έχει ξαναμπεί από ότι είδα τώρα.
xaros73 Δημοσ. Σάββατο στις 06:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:55 μμ 28 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Νόμιζα πως είσαι πιο "ψαγμένος" Αρονόφσκι , Ταρκόφσκι , Αγγελόπουλος , Boyle κτλ Νόμιζα οι καμένοι με τα τρόμου είμαι μόνο εγω και ο ινδιάνος!! 😄 Ρε παιδιά απο αναζήτηση είδα ότι δεν έχει μπει το παρακάτω , είναι δυνατόν; Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Βοηθησαν πολυ τα γυαλια και το οτι ειναι αρκετα νεοτερος. https://www.imdb.com/title/tt0338013/?ref_=tt_mv_close 1
Tsoukos87 Δημοσ. Σάββατο στις 07:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:26 μμ 31 λεπτά πριν, xaros73 είπε Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Βοηθησαν πολυ τα γυαλια και το οτι ειναι αρκετα νεοτερος. https://www.imdb.com/title/tt0338013/?ref_=tt_mv_close Ναι αυτό είναι, ωραίος!!
Millennium Δημοσ. Σάββατο στις 07:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:52 μμ Τη δικιά μου ακόμα να τη βρείτε; Εύκολη είναι.
dekulinkgr Δημοσ. Σάββατο στις 08:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:13 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Millennium είπε Έχω δει και τέτοια αλλά και mainstream ταινίες. Και τρόμου έχω δει όλα τα παλιά γνωστά. Βάζω μια εύκολη λήψη. To Γαλλικο Raw του 2016 σωστα?? Αρκετα καλη εχω να πω.Εχω κανει προσπαθεια να δω και το αλλο εργο της σκηνοθετης το Titane αλλα κατι με χαλαει δεν ξερω.Την εχεις δει?Αξιζει? Επεξ/σία Σάββατο στις 08:25 μμ από dekulinkgr 2 1
Millennium Δημοσ. Σάββατο στις 08:18 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:18 μμ 2 minutes ago, dekulinkgr said: To Γαλλικο Raw του 2016 σωστα?? Αρκετα καλη εχω να πω.Εχω κανει προσπαθεια να δω και το αλλο εργο της σκηνοθετης το Titane αλλα κατι με χαλει δεν ξερω.Την εχεις δει?Αξιζει? Μπράβο το raw είναι. Δε το χω δει το titane. Δε ξέρω αν αξίζει. 2
BadIndian Δημοσ. Σάββατο στις 11:28 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:28 μμ To raw που όχι πως θέλω να περιαυτολογήσω (ξανά) αλλά το έχω βάλει, είναι από τις καλύτερες ταινίες τρόμου που έχω δει τα τελευταία χρόνια! Μπράβο σε @dekulinkgr που προφανώς ανήκει στην συνομοταξία των αδίστακτων τρομολάγνων με το εμβληματικό του avatar! 2
Tsoukos87 Δημοσ. Κυριακή στις 12:43 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:43 πμ Ας συνεχίσω και εγω το βιολί μου να βάλω μια ταινία του 2001 που με περιτριγυρίζει τις τελευταίες 2-3 μέρες, είναι ενός πασίγνωστου αγαπημένου σκηνοθέτη.. 2
floyd89gr Δημοσ. Κυριακή στις 01:03 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 01:03 μμ (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Ας συνεχίσω και εγω το βιολί μου να βάλω μια ταινία του 2001 που με περιτριγυρίζει τις τελευταίες 2-3 μέρες, είναι ενός πασίγνωστου αγαπημένου σκηνοθέτη.. https://www.imdb.com/title/tt0256009/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_30 The devil's backbone του Ντελ Τορο θυμηθηκα μια με αντιστοιχη θεματολογια Επεξ/σία Κυριακή στις 01:04 μμ από floyd89gr 4 1
Tsoukos87 Δημοσ. Κυριακή στις 01:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:08 μμ Ωραίος ο πρόεδρος, ναι αυτή είναι η ταινία που είναι πάρα πολύ καλή, κάτι μου θυμίζει και η δικιά σου αλλά έχω σκαλώσει αυτή τη στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα