Tsoukos87 Δημοσ. Σάββατο στις 03:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:13 μμ 2 ώρες πριν, Millennium είπε Ποια εκκρεμεί; Εκείνη με το μπλε με το σπίτι βρέθηκε; Όχι δεν έχει βρεθεί, είναι αρχές 2000 η ταινία που έβαλα και η τελευταία που έβαλα λίγα χρόνια πιο μετά
Millennium Δημοσ. Σάββατο στις 03:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:20 μμ 19 hours ago, Tsoukos87 said: Συνεχίζω με τρόμου και πάλι, ωραίο έργο σχετικά γνωστό για τους γνώστες του είδους, 20ετίας το έργο. Για αυτήν μιλάμε. Δεν έχει βρεθεί.
BadIndian Δημοσ. Σάββατο στις 04:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:14 μμ (επεξεργασμένο) Δώσε καμία βοήθεια Ντιέγκο γιατί αν και γνωστή μας έχει δυσκολέψει. Για αυτή του τρόμου μιλάω. Είναι Αμερικάνικη καταρχάς σωστά; Είναι remake; Έχει και παλιότερη ή είναι πρωτότυπη; Το δεύτερο θα έλεγα... Them; Αν και δε νομίζω πως είναι ούτε αυτή. Δε μου κολλάει, αλλά είπα να σουτάρω... Επεξ/σία Σάββατο στις 04:16 μμ από BadIndian 1
Millennium Δημοσ. Σάββατο στις 04:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:20 μμ Ποιο Them; Αυτή με τα τεράστια έντομα; Υπάρχουν 2-3 Them. 5 minutes ago, BadIndian said: Δώσε καμία βοήθεια Ντιέγκο γιατί αν και γνωστή μας έχει δυσκολέψει. Για αυτή του τρόμου μιλάω. Είναι Αμερικάνικη καταρχάς σωστά; Είναι remake; Έχει και παλιότερη ή είναι πρωτότυπη; Το δεύτερο θα έλεγα... Them; Αν και δε νομίζω πως είναι ούτε αυτή. Δε μου κολλάει, αλλά είπα να σουτάρω... Ας δώσει βοήθεια...
BadIndian Δημοσ. Σάββατο στις 04:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:27 μμ 2 λεπτά πριν, Millennium είπε Ποιο Them; Αυτή με τα τεράστια έντομα; Υπάρχουν 2-3 Them. Όχι. Λέω αυτό 2006 με την οικογένεια που ζει σε μια ερημική τοποθεσία στο δάσος και ένα βράδυ δέχεται επίθεση από κουκουλοφόρους άνευ προφανούς αιτίας ή εξηγήσεως. Όπως θα έχει καταλάβει ήδη ο Ντιέγκο από τις απαντήσεις μου επικεντρώνομαι σε τέτοιο στόρυ με ερημική κατοικία λόγω της εικόνας που παραθέτει αλλά και της δικής μου αίσθησης που με οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα. Στο μυαλό μου στριφογυρίζει και το remake του Texas chainsaw αλλά δεν τολμώ.... 2
Millennium Δημοσ. Σάββατο στις 04:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:46 μμ 4 hours ago, Tsoukos87 said: Καλημέρα αν και εκκρεμεί μια δικιά μου, βάζω άλλη μια πιο βατή και εύκολη ταινία.. Εκκρεμεί και αυτή. Του 2000+
Tsoukos87 Δημοσ. Σάββατο στις 05:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:00 μμ 32 λεπτά πριν, BadIndian είπε Όχι. Λέω αυτό 2006 με την οικογένεια που ζει σε μια ερημική τοποθεσία στο δάσος και ένα βράδυ δέχεται επίθεση από κουκουλοφόρους άνευ προφανούς αιτίας ή εξηγήσεως. Όπως θα έχει καταλάβει ήδη ο Ντιέγκο από τις απαντήσεις μου επικεντρώνομαι σε τέτοιο στόρυ με ερημική κατοικία λόγω της εικόνας που παραθέτει αλλά και της δικής μου αίσθησης που με οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα. Στο μυαλό μου στριφογυρίζει και το remake του Texas chainsaw αλλά δεν τολμώ.... 39 λεπτά πριν, Millennium είπε Ποιο Them; Αυτή με τα τεράστια έντομα; Υπάρχουν 2-3 Them. Ας δώσει βοήθεια... Λοιπόν είναι βρετανική η ταινία με το απομερο σπίτι στην εξοχή του 2002 και έχει να κάνει με το alter ego των Βρυκολάκων, νομίζω πως έδωσα αρκετά hint. 14 λεπτά πριν, Millennium είπε Εκκρεμεί και αυτή. Του 2000+ Είναι ιστορία εκδίκησης, πολύ καλή ταινία με πασιγνωστους ηθοποιούς, του 2007 είναι, μπορεί να έχει ξαναμπεί στο νήμα.
Millennium Δημοσ. Σάββατο στις 05:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:08 μμ (επεξεργασμένο) 37 minutes ago, Tsoukos87 said: Λοιπόν είναι βρετανική η ταινία με το απομερο σπίτι στην εξοχή του 2002 και έχει να κάνει με το alter ego των Βρυκολάκων, νομίζω πως έδωσα αρκετά hint. Είναι ιστορία εκδίκησης, πολύ καλή ταινία με πασιγνωστους ηθοποιούς, του 2007 είναι, μπορεί να έχει ξαναμπεί στο νήμα. Αυτή με το σπίτι μήπως είναι το Dog soldiers; https://m.imdb.com/title/tt0280609/ Επεξ/σία Σάββατο στις 05:40 μμ από Millennium 1 2
xaros73 Δημοσ. Σάββατο στις 05:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:14 μμ Αυτη με τον Danny Aiello την βρηκα τελικα μετα απο ψαξιμο. Την εχω δει πολλες φορες αλλά δεν πηγε το μυαλο μου, δεν ειναι και απο τους κεντρικους χαρακτηρες και δεν τον θυμομουν. Αν την βρηκα σωστα οπως νομιζω, οντως παιζουν παρα πολυ γνωστοι ηθοποιοι. 1
Millennium Δημοσ. Σάββατο στις 05:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:39 μμ 21 minutes ago, xaros73 said: Αυτη με τον Danny Aiello την βρηκα τελικα μετα απο ψαξιμο. Την εχω δει πολλες φορες αλλά δεν πηγε το μυαλο μου, δεν ειναι και απο τους κεντρικους χαρακτηρες και δεν τον θυμομουν. Αν την βρηκα σωστα οπως νομιζω, οντως παιζουν παρα πολυ γνωστοι ηθοποιοι. Αυτήν του 2007 λες ε. Κανε την quote , γράψε τίτλο και imdb για να πάμε παρακάτω.
xaros73 Δημοσ. Σάββατο στις 05:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:46 μμ 5 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Καλημέρα αν και εκκρεμεί μια δικιά μου, βάζω άλλη μια πιο βατή και εύκολη ταινία.. Πρεπει να ειναι το Lucky Number Slevin. https://www.imdb.com/title/tt0425210/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_16 1 2
Millennium Δημοσ. Σάββατο στις 05:51 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:51 μμ Περιμένουμε επιβεβαίωση από τον @Tsoukos87 και για τις δύο. 1
Tsoukos87 Δημοσ. Σάββατο στις 06:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:16 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Millennium είπε Αυτή με το σπίτι μήπως είναι το Dog soldiers; https://m.imdb.com/title/tt0280609/ Ναι ωραίος αν και δεν είσαι του τρόμου , πολύ καλό low budget τρόμου με λυκανθρώπους!! 29 λεπτά πριν, xaros73 είπε Πρεπει να ειναι το Lucky Number Slevin. https://www.imdb.com/title/tt0425210/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_16 Ω ναι αυτό είναι , πολύ καλή ταινία , αυτός ο Aiello επική μορφή παίζει και στον Leon και σε άλλα με μαφία και με τον Willys όπως και σε αυτό, πολύ δυνατό cast με Hartnett, Willis Lucy Liu , Freeman , Kingsley και Aiello, όποιος δεν την έχει δει ας την δει. 25 λεπτά πριν, Millennium είπε Περιμένουμε επιβεβαίωση από τον @Tsoukos87 και για τις δύο. Εύγε εις διπλούν!!! Επεξ/σία Σάββατο στις 06:17 μμ από Tsoukos87 1
Millennium Δημοσ. Σάββατο στις 06:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:22 μμ 1 minute ago, Tsoukos87 said: Ναι ωραίος αν και δεν είσαι του τρόμου , πολύ καλό low budget τρόμου με λυκανθρώπους!! Ω ναι αυτό είναι , πολύ καλή ταινία , αυτός ο Aiello επική μορφή παίζει και στον Leon και σε άλλα με μαφία και με τον Willys όπως και σε αυτό, πολύ δυνατό cast με Hartnett, Willis Lucy Liu , Freeman , Kingsley και Aiello, όποιος δεν την έχει δει ας την δει. Εύγε εις διπλούν!!! Πολύ καλό το dog soldiers. Το ξαναβλεπα άνετα. Και είμαι και του τρόμου... έχω δει πολλά horror 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. Σάββατο στις 06:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:25 μμ 1 λεπτό πριν, Millennium είπε Πολύ καλό το dog soldiers. Το ξαναβλεπα άνετα. Και είμαι και του τρόμου... έχω δει πολλά horror Νόμιζα πως είσαι πιο "ψαγμένος" Αρονόφσκι , Ταρκόφσκι , Αγγελόπουλος , Boyle κτλ Νόμιζα οι καμένοι με τα τρόμου είμαι μόνο εγω και ο ινδιάνος!! 😄 Ρε παιδιά απο αναζήτηση είδα ότι δεν έχει μπει το παρακάτω , είναι δυνατόν; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα