xaros73 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) Να βαλω και γω μια αγαπημενη μου. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από xaros73 1
BadIndian Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 2 λεπτά πριν, xaros73 είπε Να βαλω και γω μια αγαπημενη μου. Bone tomahawk (2015). Εξαιρετικό!! Έχει μπει άλλες δύο φορές βεβαίως αλλά χαλάλι! https://www.imdb.com/title/tt2494362/ 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 3 λεπτά πριν, xaros73 είπε Να βαλω και γω μια αγαπημενη μου. Kurt Russell σε σχετικά πρόσφατο έργο (του πάνε του γουέστερν του άτιμου, Tombstone εργάρα), θα κάνω πρόβλεψη χωρίς να το τσεκάρω hateful eight?
BadIndian Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 5 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Συνεχίζω με τρόμου και πάλι, ωραίο έργο σχετικά γνωστό για τους γνώστες του είδους, 20ετίας το έργο. Εδώ είμαστε! Ωραία και δύσκολη λήψη. Θέλει λίγο σκέψη αλλά θα μου έρθει. Την ξέρω. 1
Millennium Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 13 minutes ago, Tsoukos87 said: Συνεχίζω με τρόμου και πάλι, ωραίο έργο σχετικά γνωστό για τους γνώστες του είδους, 20ετίας το έργο. Κάτι μου λέει... Προσπαθώ να το προσδιορίσω. Σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν... 1
BadIndian Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Συνεχίζω με τρόμου και πάλι, ωραίο έργο σχετικά γνωστό για τους γνώστες του είδους, 20ετίας το έργο. Strangers; Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από BadIndian
Millennium Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 hour ago, BadIndian said: @xaros73 & @Tsoukos87 Εύγε νέοι μου! Αυτό είναι βεβαίως. Maverick (1994) του Ρίτσαρντ Ντόνερ, με Μελ Γκίμπσον και Τζόντι Φόστερ. Πέσαμε σε κέντα... Εμένα με ξέχασες ενώ είπα και εγώ Maverick. -------------------------------------------------------------------------------- 2
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, Millennium είπε Εμένα με ξέχασες ενώ είπα και εγώ Maverick. -------------------------------------------------------------------------------- Γιατι ετσι οπως βλεπω την εικονα μου θυμιζουν ταινια του Bronson ή του Eastwood (επιθεωρητής Κάλλαχαν)
xaros73 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Millennium είπε Εμένα με ξέχασες ενώ είπα και εγώ Maverick. -------------------------------------------------------------------------------- Eμενα μαλλον για τον Lee Marvin μου φαινεται. Λογω look και συγκεκριμενου οπλου θα ελεγα ισως Point Blank του John Boorman. https://www.imdb.com/title/tt0062138/?ref_=vp_close Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από xaros73
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα