Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xaros73 είπε

Να βαλω και γω μια αγαπημενη μου.image.png.c12a9dffc62f7675d4a46a4015f73705.png

Kurt Russell σε σχετικά πρόσφατο έργο (του πάνε του γουέστερν του άτιμου, Tombstone εργάρα), θα κάνω πρόβλεψη χωρίς να το τσεκάρω hateful eight?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Συνεχίζω με τρόμου και πάλι, ωραίο έργο σχετικά γνωστό για τους γνώστες του είδους, 20ετίας το έργο.

MV5BYzZjMzA3ZDAtNDQzYy00MTViLWI3MWItZjAzZGM4NTJhMDc1XkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX603_.jpg

Εδώ είμαστε! Ωραία και δύσκολη λήψη. Θέλει λίγο σκέψη αλλά θα μου έρθει. Την ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, Tsoukos87 said:

Συνεχίζω με τρόμου και πάλι, ωραίο έργο σχετικά γνωστό για τους γνώστες του είδους, 20ετίας το έργο.

MV5BYzZjMzA3ZDAtNDQzYy00MTViLWI3MWItZjAzZGM4NTJhMDc1XkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX603_.jpg

Κάτι μου λέει... Προσπαθώ να το προσδιορίσω.

Σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Strangers; 

Επεξ/σία από BadIndian
Δημοσ.
1 hour ago, BadIndian said:

@xaros73 & @Tsoukos87 Εύγε νέοι μου! Αυτό είναι βεβαίως. Maverick (1994) του Ρίτσαρντ Ντόνερ, με Μελ Γκίμπσον και Τζόντι Φόστερ. Πέσαμε σε κέντα...

Εμένα με ξέχασες ενώ είπα και εγώ Maverick.

--------------------------------------------------------------------------------

film-le-point-de-non-retour8.jpg

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Millennium είπε

--------------------------------------------------------------------------------

Γιατι ετσι οπως βλεπω την εικονα μου θυμιζουν ταινια του Bronson ή του Eastwood (επιθεωρητής Κάλλαχαν)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Millennium είπε

Eμενα μαλλον για τον Lee Marvin μου φαινεται. Λογω look και συγκεκριμενου οπλου θα ελεγα ισως Point Blank του John Boorman.

https://www.imdb.com/title/tt0062138/?ref_=vp_close

Επεξ/σία από xaros73

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...