Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση με NBA η υπόλοιπη ταινία.

Θα το δώσω πρακτικά στο πιάτο βάζοντας όλη τη σκηνή, αλλά σε φωτό γιατί δεν βρίσκω βίντεο χωρίς τον τίτλο της ταινίας.

1.jpeg.18ed49dd3bad943c4ce6f608489b973b.jpeg

• Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 6,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Charismo είπε

Δεν έχει σχέση με NBA η υπόλοιπη ταινία.

Θα το δώσω πρακτικά στο πιάτο βάζοντας όλη τη σκηνή, αλλά σε φωτό γιατί δεν βρίσκω βίντεο χωρίς τον τίτλο της ταινίας.

1.jpeg.18ed49dd3bad943c4ce6f608489b973b.jpeg

Μετα με ταινιες με μπασκετ , ειναι το Hustle με το δικο μας παιδι Χουαντσο Ερναγκομεθ, μια μινι ταινια που ηταν παραγωγος ο Κομπι, τα space jam και το white men can't jump. Το παραπανω meme μου κανει το how i met your mother , νομιζω εκει δεν επαιζε ο εν λογω ηθοποιος.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Tsoukos87 said:

Μετα με ταινιες με μπασκετ , ειναι το Hustle με το δικο μας παιδι Χουαντσο Ερναγκομεθ, μια μινι ταινια που ηταν παραγωγος ο Κομπι, τα space jam και το white men can't jump. Το παραπανω meme μου κανει το how i met your mother , νομιζω εκει δεν επαιζε ο εν λογω ηθοποιος.

Σωστά έπαιζε στο How I Met Your Mother.

• Like 1
Δημοσ.

Το βρήκα μιας και μας έδωσες όλο το meme, https://www.imdb.com/title/tt1284575/

Είναι η ταινία που η Ντιαζ γούσταρε τον Τιμπερλεικ , σωστά;

11 ώρες πριν, BadIndian είπε

Αν και αδίστακτοι τρομολάγνοι κι οι δυο μας, στα αθλητικά δεν θα τα βρούμε ποτέ. Μεγάλος αρτίστας ο Λεό, δε λέω (κάνει και ρίμα), αλλά τα στατιστικά λένε Ρονάλντο είτε σας αρέσει, είτε όχι. Επίσης λόγω αγάπης για τη Ρεαλ καταλαβαίνεις πως τον Αργεντινό δεν τον είδα ποτέ με καλό μάτι. Τέλος και ο Air ποτέ δε μου άρεσε. Θεαματικός, τρομερός και φοβερός, αλλά δεν έδινε τη μπάλα από το δεξί στο αριστερό του σ' ένα ομαδικό άθλημα. Πάντα προτιμούσα τον Magic, τον Ρέτζι Μίλερ και πολλούς άλλους που δεν θα αναφέρω εδώ τώρα.

Αυτά και σόρυ για το off topic παιδιά. Βάζω μία ακόμα για να με συγχωρέσετε. Εύκολη νομίζω και δεν θυμάμαι να έχει ξαναμπεί (κακώς αν ισχύει).

41.jpg

Κρίμα και σε συμπαθούσα ινδιανε μου, αλλά είναι ασυγχώρητο να λένε τον κώνο κατσίκα, η συζήτηση για το ποιος είναι κορυφαίος έληξε και επίσημα στις 18/12/2022. Ένας είναι ο αυθεντικός Ροναλντο το φαινόμενο, όλοι οι άλλοι είναι φθηνές απομιμήσεις. Αλλά είμαι καλός άνθρωπος και καταλαβαίνω τα λάθη των συνανθρώπων μου και τους συγχωρώ. Συγγνώμη για το offtopic και πάλι. 

Ας επανέλθουμε στο νήμα, μέρα των αγαπουληδων σήμερα, βάζω έναν "παράξενο έρωτα", το έχω ξαναβάλει, κορυφαία στο είδος της και ταινιάρα γενικώς. 

Love never dies.. 

MV5BYTk2NTJmZGEtYjQzNC00OTY4LTlkNzMtZDE3ODdmMjdlZmRmXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX960_.jpg

• Like 3
Δημοσ.
12 minutes ago, Tsoukos87 said:

Κρίμα και σε συμπαθούσα ινδιανε μου, αλλά είναι ασυγχώρητο να λένε τον κώνο κατσίκα, η συζήτηση για το ποιος είναι κορυφαίος έληξε και επίσημα στις 18/12/2022. Ένας είναι ο αυθεντικός Ροναλντο το φαινόμενο, όλοι οι άλλοι είναι φθηνές απομιμήσεις. Αλλά είμαι καλός άνθρωπος και καταλαβαίνω τα λάθη των συνανθρώπων μου και τους συγχωρώ. Συγγνώμη για το offtopic και πάλι. 

Ας επανέλθουμε στο νήμα, μέρα των αγαπουληδων σήμερα, βάζω έναν "παράξενο έρωτα", το έχω ξαναβάλει, κορυφαία στο είδος της και ταινιάρα γενικώς. 

Love never dies.. 

MV5BYTk2NTJmZGEtYjQzNC00OTY4LTlkNzMtZDE3ODdmMjdlZmRmXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX960_.jpg

Σωστός!

• Like 1
Δημοσ.
33 minutes ago, Tsoukos87 said:

Από κει βγήκε το παρατσούκλι του χουαντσο "ο ηθοποιός". Δε πρέπει να το χω δει.

36 minutes ago, Tsoukos87 said:

Love never dies.. 

Autumn in New York;

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Love never dies.. 

Δε θα το έβρισκα από τη φωτογραφία, αλλά το quote σε συνδυασμό με τη Winona το "δίνουν". 

Dracula: https://www.imdb.com/title/tt0103874/?ref_=tt_mv_close

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ω ναι, είναι αρκετά εύκολο και η πιο καλή μεταφορά του Δρακουλα, εντάξει Κόπολα είναι αυτός, Ολντμαν φοβερός όπως και ο Χόπκινς και η Ραιντερ. 

Θα έβαζα το παρακάτω που λέει που είναι και πιο χαρακτηριστικό αλλά συνάμα και πιο προβλέψιμο. "I have crossed oceans of time to find you" 

Μόλις τώρα, Millennium είπε

Αυτή είναι;

Να πάρει...δε πετυχαίνω τίποτα τελευταία.

Χάχα και εγώ με τις δικές σου αν δεν μου δώσεις τρελό hint, ούτε γκολ σε κενό τέρμα δεν μπορώ να βάλω. 

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...