Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BadIndian είπε

Ε, καλά δεν έχει βάλει όσα κι ο CR7 Ρονάλντο 😛. Κλείνω εδώ όμως το off topic για να μη μου την πέσει ο Ντιέγκο για το ιερόσυλο σχόλιο μου...

Στα της ταινίας η φωτό θυμίζει Blair Witch, αλλά δεν είναι αυτή επ' ουδενί. Θα μπορούσε επίσης να είναι σκηνή από το φινάλε της Σιωπής των αμνών με τα night vision, αλλά επίσης δεν είναι. Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και θα επανέλθω αν δεν έχει βρεθεί. Νομίζω πάντως ότι είμαι στα χνάρια της... 

Οπως το ειπες ιεροσυλο, βεβηλε μην συγκρινεις τον ενα εκ των δυο κατσικων (Λιο και Ντιεγκο) με τον μεγα απατεωνα του ποδοσφαιρου, δεν εχω χειροτερο απο τον "γιο" του Αγγελου Χαριστεα και τον Τζολε (ο Φελπς του ποδοσφαιρου), ειναι σαν να συγκρινουμε στην σπυριαρα τον Λεφλοπ με τον Αιρ. Καπου ωπα αδερφε μου!!

1 ώρα πριν, BLiTzER είπε

Πρέπει να είναι το REC. Μία από τις δεκάδες "found footage" ταινίες που ξεπήδησαν μετά το Blair Witch.

https://www.imdb.com/title/tt1038988/?ref_=nv_sr_srsg_1_tt_7_nm_0_in_0_q_rec

Ω ναι αυτο ειναι, το 1ο και το 2ο ειναι πολυ καλα, και το αμερικανικο ειναι καλο αλλα λιγο καλυτερο το ισπανικο ως πρωτοτυπο.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Τσούκος δίνει μια καλή ασίστ με το τελευταίο ποστ και βάζω μια γνωστή σκηνή meme.

IMG_4545.jpeg.6f6c4729808ff1a9d519e2554133bdb9.jpeg

Έχουν περάσει σχεδόν δεκαπέντε χρόνια και ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα, η ατάκα που ακούγεται στη συγκεκριμένη σκηνή είναι αληθινή. 😆

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Ω ναι αυτο ειναι, το 1ο και το 2ο ειναι πολυ καλα, και το αμερικανικο ειναι καλο αλλα λιγο καλυτερο το ισπανικο ως πρωτοτυπο.

Δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν αμερικανικά. Έχω δει τα 2 ισπανικά, ίσως και το 3ο, δε θυμάμαι. Γενικά νομίζω έχω δει όλες τις ταινίες του είδους (Paranormal Activity κτλ). Βλέπονται ευχάριστα, αλλά σαν την πρώτη ανατριχίλα του Blair Witch Project δεν υπάρχει.

• Like 2
Δημοσ.
26 minutes ago, BLiTzER said:

Δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν αμερικανικά. Έχω δει τα 2 ισπανικά, ίσως και το 3ο, δε θυμάμαι. Γενικά νομίζω έχω δει όλες τις ταινίες του είδους (Paranormal Activity κτλ). Βλέπονται ευχάριστα, αλλά σαν την πρώτη ανατριχίλα του Blair Witch Project δεν υπάρχει.

Blair witch project (όταν είχε βγει) rulez...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Οπως το ειπες ιεροσυλο, βεβηλε μην συγκρινεις τον ενα εκ των δυο κατσικων (Λιο και Ντιεγκο) με τον μεγα απατεωνα του ποδοσφαιρου, δεν εχω χειροτερο απο τον "γιο" του Αγγελου Χαριστεα και τον Τζολε (ο Φελπς του ποδοσφαιρου), ειναι σαν να συγκρινουμε στην σπυριαρα τον Λεφλοπ με τον Αιρ. Καπου ωπα αδερφε μου!!

Αν και αδίστακτοι τρομολάγνοι κι οι δυο μας, στα αθλητικά δεν θα τα βρούμε ποτέ. Μεγάλος αρτίστας ο Λεό, δε λέω (κάνει και ρίμα), αλλά τα στατιστικά λένε Ρονάλντο είτε σας αρέσει, είτε όχι. Επίσης λόγω αγάπης για τη Ρεαλ καταλαβαίνεις πως τον Αργεντινό δεν τον είδα ποτέ με καλό μάτι. Τέλος και ο Air ποτέ δε μου άρεσε. Θεαματικός, τρομερός και φοβερός, αλλά δεν έδινε τη μπάλα από το δεξί στο αριστερό του σ' ένα ομαδικό άθλημα. Πάντα προτιμούσα τον Magic, τον Ρέτζι Μίλερ και πολλούς άλλους που δεν θα αναφέρω εδώ τώρα.

Αυτά και σόρυ για το off topic παιδιά. Βάζω μία ακόμα για να με συγχωρέσετε. Εύκολη νομίζω και δεν θυμάμαι να έχει ξαναμπεί (κακώς αν ισχύει).

41.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε και το link του stuttering stanley για να είσαι κομπλέ και να πάρεις κυπελάκι. Υπάρχουν και διαδικασίες είπαμε 😁. Μπράβο once again όμως!

Επεξ/σία από BadIndian
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν το έβαλα γιατί δεν ήμουν 100% σίγουρος. Θα μπορούσε να είναι από οποιαδήποτε ταινία του ηθοποιού αυτού (δεν έχω ιδέα ποιος είναι), αλλά εγώ τον έχω πετύχει μόνο σε μία. :D

6th sense βρίσκεται στη λίστα των αγαπημένων μου θρίλερ.

• Like 2
Δημοσ.
12 hours ago, Charismo said:

Ο Τσούκος δίνει μια καλή ασίστ με το τελευταίο ποστ και βάζω μια γνωστή σκηνή meme.

IMG_4545.jpeg.6f6c4729808ff1a9d519e2554133bdb9.jpeg

Έχουν περάσει σχεδόν δεκαπέντε χρόνια και ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα, η ατάκα που ακούγεται στη συγκεκριμένη σκηνή είναι αληθινή. 😆

Μάλλον η "ασίστ από το ποστ του Τσούκου" δεν αρκούσε.

Για να δώσω μια παραπάνω βοήθεια, η παραπάνω σκηνή αφορά το debate του πιτσιρικά με τον πρωταγωνιστή της ταινίας, όσον αφορά το δίλημμα LeBron ή Jordan.

Η απάντηση που παίρνει ήταν επική το 2011 που κυκλοφόρησε και παραμένει επική το 2025 μετά από σχεδόν 15 σεζόν NBA. 😉

Η ταινία καλούτσικη, αλλά αξίζει μόνο και μόνο για την παραπάνω αποστομωτική απάντηση.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Charismo είπε

Μάλλον η "ασίστ από το ποστ του Τσούκου" δεν αρκούσε.

Για να δώσω μια παραπάνω βοήθεια, η παραπάνω σκηνή αφορά το debate του πιτσιρικά με τον πρωταγωνιστή της ταινίας, όσον αφορά το δίλημμα LeBron ή Jordan.

Η απάντηση που παίρνει ήταν επική το 2011 που κυκλοφόρησε και παραμένει επική το 2025 μετά από σχεδόν 15 σεζόν NBA. 😉

Η ταινία καλούτσικη, αλλά αξίζει μόνο και μόνο για την παραπάνω αποστομωτική απάντηση.

Η ασίστ σου έφυγε προς την εξέδρα και κάποιος τυχερός θεατής πήρε τη μπάλα κι έφυγε τρέχοντας από το γήπεδο. 😛

Πάσο από εμένα, δεν την γνωρίζω!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...