Koopas Δημοσ. Πέμπτη στις 10:07 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:07 πμ 7 λεπτά πριν, Charismo είπε Karate Kid το πρώτο, το ορθόδοξο που θα έλεγε και ο Ινδιάνος Σωστός! Ταινία σταθμός για πολλά παιδιά, πόσα γράφτηκαν σε σχολές καράτε εκείνη την εποχή! Να μην αναφερθώ στη σειρά που κατάφερε -επιτέλους- να αναβιώσει σωστά το συναίσθημα της νοσταλγίας, αναμειγμένο με φρέσκιες ιδέες. Cobra Kai..! Cobra Kai..! Cobra Kai..! 14 λεπτά πριν, Charismo είπε Εγώ πάλι το τρίτο το θεωρώ το χειρότερο. Η σειρά μου είναι 1>2>3. 12 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Νομίζω το 2 είναι το καλύτερο απο αυτά και ίσως το 1 με το 3 πανω κάτω στο ίδιο επίπεδο, ίσως το 3 να είναι χειρότερο απο το 1 αλλά η θεότητα Terry Silver (Πρίγιοβιτς) το ανεβάζει επίπεδο. Μαζί με τον @Charismo. Το πρώτο είχε όλα τα στοιχεία. Άσε που πανηγυρίσαμε το τελικό χτύπημα (του γερανού) χειρότερα κι από το γκολ του Δέλλα απέναντι στην Τσεχία, 20 χρόνια μετά! 4
BadIndian Δημοσ. Πέμπτη στις 12:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:34 μμ (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Charismo είπε Καλημέρα στα παιδιά του Καράτε Σινεμά! Είχα πει πως τον ηθοποιό τον ήξερα. Δυσκολεύτηκα μεν, αλλά τον βρήκα τελικά. Πρόκειται για τον Κρεγκ Ρόμπινσον, τον οποίο γνωρίζω από ταινίες όπως τα "Hot Tube time machine", "Ο Ζακ και η Μίρι γυρίζουν πορνό" και το "This is the end" που παρακολούθησα πρόσφατα. Την ταινία εν προκειμένω την βρήκα μέσω της φιλμογραφίας του και φυσικά χάρις στα hints του @Charismo (ειδικά το βιογραφική stand up comedian με πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό για πρωταγωνιστή, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο), αφού χωρίς αυτά δε νομίζω πως θα την έβρισκα. Προφανώς και δεν την έχω δει, όμως επειδή όλοι ξέρουν πως σαν Ινδιάνος δεν χρησιμοποιώ οπτικά βοηθήματα, παρά μόνο ψάχνω φιλμογραφίες και κατά βάση το imdb, δεν θα διστάσω να τη δώσω μιας και βλέπω έχει δυσκολέψει το νήμα. Dolemite is my name (Με λένε Dolemite -2019) με πρωταγωνιστή τον Eddie Murphy (δεν θυμάμαι να έχει παίξει τόσο πολύ εδώ μέσα πάντως). Δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και παραγωγή, με πολύ καλή βαθμολογία και στο imdb (7,2) και ως εκ τούτου έχει μπει στη watchlist μου. Τολμώ να προδικάσω πως ο Eddie μετά από σωρό και χρόνια σαχλαμάρας, ίσως να έχει μια πραγματικά καλή ταινία εδώ. https://www.imdb.com/title/tt8526872/ **edit 1 Όσον αφορά τα Karate Kid παραμένω φαν των ταινιών και της σειράς. Δεν τολμώ να τα βάλω σε σειρά προτίμησης γιατί θα αδικήσω κάποιο και δεν θέλω. Συμφωνώ με όλα όσα είπατε και προσθέτω μόνο τον αγαπημένο μου vilain που δεν είναι άλλος από τον Bad Indian boy Mike, ενώ τέλος θεωρώ πως οι δύο ταινίες μετά την τριλογία, δηλαδή εκείνη με την Σουανκ αλλά και η τελευταία με τον Τσάκι Τσαν "κακοποίησαν" την έννοια του Karate Kid. **edit 2 Για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, έπειτα από ενδελεχή έρευνα των 400+ σελίδων του νήματος, η φράση "το πρώτο, το ορθόδοξο" ανήκει δικαιωματικά στον @Koopas, ο οποίος την χρησιμοποίησε πρώτος μεν αλλά μας την χάρισε δίχως αντάλλαγμα 😁 Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:44 μμ από BadIndian 2
Charismo Δημοσ. Πέμπτη στις 12:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:39 μμ (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, BadIndian said: Καλημέρα στα παιδιά του Καράτε Σινεμά! Είχα πει πως τον ηθοποιό τον ήξερα. Δυσκολεύτηκα μεν, αλλά τον βρήκα τελικά. Πρόκειται για τον Κρεγκ Ρόμπινσον, τον οποίο γνωρίζω από ταινίες όπως τα "Hot Tube time machine", "Ο Ζακ και η Μίρι γυρίζουν πορνό" και το "This is the end" που παρακολούθησα πρόσφατα. Την ταινία εν προκειμένω την βρήκα μέσω της φιλμογραφίας του και φυσικά χάρις στα hints του @Charismo (ειδικά το βιογραφική stand up comedian με πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό για πρωταγωνιστή, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο), αφού χωρίς αυτά δε νομίζω πως θα την έβρισκα. Προφανώς και δεν την έχω δει, όμως επειδή όλοι ξέρουν πως σαν Ινδιάνος δεν χρησιμοποιώ οπτικά βοηθήματα, παρά μόνο ψάχνω φιλμογραφίες και κατά βάση το imdb, δεν θα διστάσω να τη δώσω μιας και βλέπω έχει δυσκολέψει το νήμα. Dolemite is my name (Με λένε Dolemite -2019) με πρωταγωνιστή τον Eddie Murphy (δεν θυμάμαι να έχει παίξει τόσο πολύ εδώ μέσα πάντως). Δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και παραγωγή, με πολύ καλή βαθμολογία και στο imdb (7,2) και ως εκ τούτου έχει μπει στη watchlist μου. Τολμώ να προδικάσω πως ο Eddie μετά από σωρό και χρόνια σαχλαμάρας, ίσως να έχει μια πραγματικά καλή ταινία εδώ. https://www.imdb.com/title/tt8526872/ Ολόσωστος! Την είχα δει στο Netflix όταν την είχε πρωτοβάλει πριν μερικά χρόνια και είναι τίμια. Ο Eddie Murphy είναι πράγματι εξαιρετικός στη συγκεκριμένη. Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:42 μμ από Charismo 2
Koopas Δημοσ. Πέμπτη στις 12:41 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:41 μμ 4 λεπτά πριν, BadIndian είπε Τολμώ να προδικάσω πως ο Eddie μετά από σωρό και χρόνια σαχλαμάρας, Θα σε ακούσει ο Eddie (ο Murphy, όχι ο άλλος) και θα σου κάνει ό,τι έκανε και στον παρακάτω. Σε ποιον και σε ποια ταινία; 3
BadIndian Δημοσ. Πέμπτη στις 12:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:45 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Koopas είπε Θα σε ακούσει ο Eddie (ο Murphy, όχι ο άλλος) και θα σου κάνει ό,τι έκανε και στον παρακάτω. Σε ποιον και σε ποια ταινία; 48 ώρες. 'Έντι Μέρφυ και Νικ Νόλτε (νομίζω) https://www.imdb.com/title/tt0083511/ Μέχρι την αλλαγή της χιλιετίας περίπου έκανε εξαιρετικές ταινίες ο Έντι. Μετά μου τα χάλασε πολύ... Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:48 μμ από BadIndian 2
Koopas Δημοσ. Πέμπτη στις 12:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:50 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, BadIndian είπε 48 ώρες. 'Έντι Μέρφυ και Νικ Νόλτε Έχεις σουτάρει τόσο όμορφα, η μπάλα διαγράφει μια υπέροχη καμπύλη προς την αντίπαλη εστία, ο τερματοφύλακας δείχνει να τα έχει χαμένα, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα την τελική έκβαση της φάσης. Ποια από τις δυο ταινίες; Διότι, είχε και συνέχεια. Και μόλις είδα την επεξεργασία του μηνύματος σου. ΔΟΚΑΡΙ! Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:50 μμ από Koopas 4
BadIndian Δημοσ. Πέμπτη στις 12:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:53 μμ 1 λεπτό πριν, Koopas είπε Έχεις σουτάρει τόσο όμορφα, η μπάλα διαγράφει μια υπέροχη καμπύλη προς την αντίπαλη εστία, ο τερματοφύλακας δείχνει να τα έχει χαμένα, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα την τελική έκβαση της φάσης. Ποια από τις δυο ταινίες; Διότι, είχε και συνέχεια. Δεν έγραψα "Ακόμα 48 ώρες" όπως λεγόταν η συνέχεια της, επομένως εννοώ την πρώτη την ορθόδοξη.
Koopas Δημοσ. Πέμπτη στις 12:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:54 μμ (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, BadIndian είπε Δεν έγραψα "Ακόμα 48 ώρες" όπως λεγόταν η συνέχεια της, επομένως εννοώ την πρώτη την ορθόδοξη. Ακόμα ΔΟΚΑΡΙ! Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:55 μμ από Koopas 1
BadIndian Δημοσ. Πέμπτη στις 01:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:06 μμ Έχω ακόμα 48 ώρες και μια ευκαιρία; Είσαι όμως Σατανάς. Επίτηδες έβαλες το 2ο, ως άλλος ghostface στο scream, για να πέσω στην παγίδα σου και να με ξεκοιλιάσεις σαν το ψάρι... Κι εγώ ο αφελής ινδιάνος, ενώ παρατήρησα τη φωτογραφία που δείχνει 90's έπεσα μέσα ενώ ήξερα πως η πρώτη είναι στις αρχές των 80's... Με εξέθεσες έτι μιαν ακόμα φορά... Τι να κάμουμε όμως αγαπητέ. Όταν η (ασθενής) μνήμη είναι το μοναδικό μου όπλο θα υποπίπτω και σε σφάλματα. https://www.imdb.com/title/tt0099044/ Την έσπρωξα στα δίχτυα επιτέλους;; 1
Koopas Δημοσ. Πέμπτη στις 01:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:12 μμ Δοκάρι, η μπάλα έρχεται μαγικά μπροστά στα πόδια σου ξανά, νέο σουτ, και γκολ! Ο @Tsoukos87 θα μπορέσει να μας θυμίσει μια παρόμοια ποδοσφαιρική φάση. Χαίρομαι για την αναφορά σου στη σειρά Scream, ήταν τρομερά εύστοχη! Εσύ δεν ήσουν ινδιάνε, μερικές εκατοντάδες σελίδες πίσω, που μας ξεγέλασες με το Ghostbusters? We were ghost-busted. 🥶 3 1
Millennium Δημοσ. Πέμπτη στις 02:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:39 μμ Με την αλλαγή του millennium τα χάλασε ο Έντι ε; 😎 4
Tsoukos87 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:12 μμ 2 ώρες πριν, Millennium είπε Με την αλλαγή του millennium τα χάλασε ο Έντι ε; 😎 Συμφώνω απόλυτα 80s και 90s μια χαρά ταινίες είχε ο Μέρφι μετά μόνο άθλιες (υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις) αλλά κατά κόρον ήταν επιεικά μέτριες. Ας βάλω κάτι στο φόρτε μου θρίλερ/τρόμου και ορίστε μια πάρα πολύ καλή... @Koopas έτσι όπως το περιέγραψες μου θυμίσες ένα γκολ του Μέσι , θα προσπαθήσω να το βρω γιατί δεν έχει βάλει και λίγα. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 βίντεο : Ή το 4ο απο το παρακάτω βίντεο.. Διαλέξτε και πάρτε!! Συγγνώμη για το off topic , αλλά @Koopas μου το ζήτησες... 1 1
BadIndian Δημοσ. Πέμπτη στις 05:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:45 μμ 25 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Συμφώνω απόλυτα 80s και 90s μια χαρά ταινίες είχε ο Μέρφι μετά μόνο άθλιες (υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις) αλλά κατά κόρον ήταν επιεικά μέτριες. Ας βάλω κάτι στο φόρτε μου θρίλερ/τρόμου και ορίστε μια πάρα πολύ καλή... @Koopas έτσι όπως το περιέγραψες μου θυμίσες ένα γκολ του Μέσι , θα προσπαθήσω να το βρω γιατί δεν έχει βάλει και λίγα. Ε, καλά δεν έχει βάλει όσα κι ο CR7 Ρονάλντο 😛. Κλείνω εδώ όμως το off topic για να μη μου την πέσει ο Ντιέγκο για το ιερόσυλο σχόλιο μου... Στα της ταινίας η φωτό θυμίζει Blair Witch, αλλά δεν είναι αυτή επ' ουδενί. Θα μπορούσε επίσης να είναι σκηνή από το φινάλε της Σιωπής των αμνών με τα night vision, αλλά επίσης δεν είναι. Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και θα επανέλθω αν δεν έχει βρεθεί. Νομίζω πάντως ότι είμαι στα χνάρια της... 1
BLiTzER Δημοσ. Πέμπτη στις 05:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:47 μμ (επεξεργασμένο) Πρέπει να είναι το REC. Μία από τις δεκάδες "found footage" ταινίες που ξεπήδησαν μετά το Blair Witch. https://www.imdb.com/title/tt1038988/?ref_=nv_sr_srsg_1_tt_7_nm_0_in_0_q_rec Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:03 μμ από BLiTzER 4
BadIndian Δημοσ. Πέμπτη στις 05:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:54 μμ Αυτή είναι φίλε @BLiTzER. Φωτό imdb νο24/68 η εικονιζόμενη Μανουέλα Βελάσκο. Για να μη σου κλέψω όμως τη δόξα, βάλε και το imdb link και για το αρχείο του νήματος και για το τυπικό της ολοκληρωμένης απάντησης. Μπράβο σου! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα