Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή βλέπω ότι σας άρεσε ο αυθορμητισμός μου, βάζω αυτό το καλτ έπος που η είκονα μιλάει απο μόνη της, αλλά μετά να σταματήσω να βάλετε και εσείς καμία γιατί το έχω πάρει μονότερμα και βάζω εγω.

image.png.f4241b52778eb56f4aa9617dd8fafbb9.png

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Ρεεεεεεε , ειναι πανευκολη η ταινια μην κανετε τα ευκολα δυσκολα, απο εσενα ινδιανε δεν το περιμενα γιατι εχεις αναφερει και αλλες φορες τον σκηνοθετη της ταινιας και τελικα εχει μπει και εχει απαντηθει απο μενα, συμμετεχουν και 2 ηθοποιοι του Breaking Bad (απο καρτελ μερια), αυτο ειναι απο την εισαγωγη της ταινιας, γραφω και ενα εξτρα hint με το προεδρος.

Η αλήθεια είναι πως με το που το είπε ο Χάροντας μου έσκασε η εισαγωγή και την τσέκαρα στο youtube, επιβεβαιώνοντας τον κιόλας. Όμως ομολογώ πως ο δικός μου νους δεν πήγε καθόλου εκεί, ενώ παρομοίως εξεπλάγην που δεν είχε ξαναμπεί η ταινία. Αν όχι η καλύτερη, σίγουρα μια από αυτές του Ντε Πάλμα.

4 ώρες πριν, Charismo είπε

Τώρα που το σκέφτομαι ποτέ δεν έχουμε δει τον Koopa και τον Μπαρτζώκα στο ίδιο δωμάτιο. 🤔

Άλλος είναι ο χούλιγκαν του νήματος...

Η ταινία σου πάντως μου κάνει οικεία, όπως και ο ηθοποιός. Κάποιο hint μήπως και βοηθηθούμε;

@Tsoukos87 Είναι ελληνική η ταινία σου και προφανώς δεν την ξέρω (ίσως μόνο ακουστά), οπότε θα περιμένω τον expert και Πρόεδρο Ε.Τ. να την απαντήσει.

Δε θα φορτώσω το νήμα μέχρι να βρεθεί μία από τις δύο.

• Like 1
Δημοσ.

Τέσσερα πράγματα.

Πρώτον, καλησπέρα σας.

Δεύτερον, αφήνω μια εικόνα που είχα δει κι εγώ στο παρελθόν, κι εξηγούσε όσο πιο απλά γινόταν το Primer.

primer.jpg

Τρίτον, την ταινία του @Charismo δεν την ξέρω καν.

Τέταρτον, για την ελληνική (και έπος) θα ρίξω ζαριά. The kopanoi, με Γιώργο Κωνσταντίνου. Πραγματικά στην τύχη (μπας και μπει κανένα σουτ, γιατί με βλέπω να κρεμάω παπούτσια).

• Like 1
Δημοσ.
48 minutes ago, BadIndian said:

Η αλήθεια είναι πως με το που το είπε ο Χάροντας μου έσκασε η εισαγωγή και την τσέκαρα στο youtube, επιβεβαιώνοντας τον κιόλας. Όμως ομολογώ πως ο δικός μου νους δεν πήγε καθόλου εκεί, ενώ παρομοίως εξεπλάγην που δεν είχε ξαναμπεί η ταινία. Αν όχι η καλύτερη, σίγουρα μια από αυτές του Ντε Πάλμα.

Η ταινία σου πάντως μου κάνει οικεία, όπως και ο ηθοποιός. Κάποιο hint μήπως και βοηθηθούμε;

@Tsoukos87 Είναι ελληνική η ταινία σου και προφανώς δεν την ξέρω (ίσως μόνο ακουστά), οπότε θα περιμένω τον expert και Πρόεδρο Ε.Τ. να την απαντήσει.

Είναι σχετικά πρόσφατη και πρωταγωνιστεί πολύ γνωστός κωμικός που έχει παίξει πολλές φορές στο νήμα και μάλιστα πρόσφατα και ο οποίος μεσουρανούσε στα 80s, αλλά συνεχίζει μέχρι σήμερα.

Είναι βιογραφική.

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Ναι είναι ελληνική και είναι πασίγνωστη βιντεοταινία, την ξέρουν και οι πέτρες..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Επειδή βλέπω ότι σας άρεσε ο αυθορμητισμός μου, βάζω αυτό το καλτ έπος που η είκονα μιλάει απο μόνη της, αλλά μετά να σταματήσω να βάλετε και εσείς καμία γιατί το έχω πάρει μονότερμα και βάζω εγω.

image.png.f4241b52778eb56f4aa9617dd8fafbb9.png

"Κλασσικη περιπτωση βλαβης" φυσικα. Η επικη τουμπα του Τσακωνα απο την σκαλα.

1 ώρα πριν, BadIndian είπε

Αν δεν ειχε τους υποτιτλους απο κατω η φωτο θα δυσκολευομουν ισως. Αλλα ειναι απο ομιλια τοτε στα 70ς που ανοιξε τις φυλακες στην Κουβα και αμολυσε τους καταδικους να πανε ελευθερα στις ΗΠΑ. Αυτο αλλωστε ηταν και το background του χαρακτηρα της ταινιας.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xaros73 είπε

"Κλασσικη περιπτωση βλαβης" φυσικα. Η επικη τουμπα του Τσακωνα απο την σκαλα.

Αν δεν ειχε τους υποτιτλους απο κατω η φωτο θα δυσκολευομουν ισως. Αλλα ειναι απο ομιλια τοτε στα 70ς που ανοιξε τις φυλακες στην Κουβα και αμολυσε τους καταδικους να πανε ελευθερα στις ΗΠΑ. Αυτο αλλωστε ηταν και το background του χαρακτηρα της ταινιας.

Ω ναι φυσικά αυτό είναι, επική σκηνή , που όντως ο καημένος ο Τσάκωνας σακατεύτηκε απο την πτώση και σταμάτησαν τα γυρίσματα για κάμποσες μέρες!!

Όσον αφορά για τον Σημαδεμένο, ναι αυτό είναι όλο το ζουμί της ταινίας που αμολάει ο Φιντέλ όλα τα καλόπαιδα απο την Κούβα στις ΗΠΑ.

• Like 3
Δημοσ.

Εσείς μιλάτε για Κούβα κι εγώ πάλι κουβά πήγα. :P

Λείπει και η παρακάτω pop λατρεία! Το ρίξαμε πολύ στην κουλτούρα και ξεχάσαμε αυτές που μεγαλώσαμε μαζί.

image.png.fbac2069bcb62118cf26ae50825e90ec.png

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Koopas said:

Εσείς μιλάτε για Κούβα κι εγώ πάλι κουβά πήγα. :P

Λείπει και η παρακάτω pop λατρεία! Το ρίξαμε πολύ στην κουλτούρα και ξεχάσαμε αυτές που μεγαλώσαμε μαζί.

image.png.fbac2069bcb62118cf26ae50825e90ec.png

Karate Kid το πρώτο, το ορθόδοξο που θα έλεγε και ο Ινδιάνος. 😁

https://www.imdb.com/title/tt0087538/

14 hours ago, Charismo said:

IMG_4542.jpeg.e6b14607eea3b843ffc09a9ad251e9eb.jpeg

Για να δώσω και άλλη βοήθεια για το δικό μου, αφορά την αληθινή ιστορία ενός stand up comedian την εποχή του Blaxploitation.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Daniel son και crane movement σαν finish στον Johnny Lawrence στο τέλος, αν και προτιμώ το 3o που παίζει και ο Πρίγιοβιτς (Terry Silver) στο ρόλο του villain.

13 λεπτά πριν, Charismo είπε

Karate Kid το πρώτο, το ορθόδοξο που θα έλεγε και ο Ινδιάνος. 😁

https://www.imdb.com/title/tt0087538/

Για να δώσω και άλλη βοήθεια για το δικό μου, αφορά την αληθινή ιστορία ενός stand up comedian την εποχή του Blaxploitation.

Ο ηθοποιός μου θυμίζει τον ντετέκτιβ Bunk απο το The Wire είναι αυτός;

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Charismo είπε

Εγώ πάλι το τρίτο το θεωρώ το χειρότερο.

Η σειρά μου είναι 1>2>3.

Νομίζω το 2 είναι το καλύτερο απο αυτά και ίσως το 1 με το 3 πανω κάτω στο ίδιο επίπεδο, ίσως το 3 να είναι χειρότερο απο το 1 αλλά η θεότητα Terry Silver (Πρίγιοβιτς) το ανεβάζει επίπεδο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Tsoukos87 said:

Daniel son και crane movement σαν finish στον Johnny Lawrence στο τέλος, αν και προτιμώ το 3o που παίζει και ο Πρίγιοβιτς (Terry Silver) στο ρόλο του villain.

Ο ηθοποιός μου θυμίζει τον ντετέκτιβ Bunk απο το The Wire είναι αυτός;

Όχι, ο ηθοποιός στη φωτό (ο οποίος δεν είναι ο πρωταγωνιστής, εκείνος είναι πασίγνωστος κωμικός) είναι πολύ γνωστός από σειρές, όπως το Office (Darryl) και το Brooklyn 99 (Pontiac Bandit).

1 minute ago, Tsoukos87 said:

Νομίζω το 2 είναι το καλύτερο απο αυτά και ίσως το 1 με το 3 πανω κάτω στο ίδιο επίπεδο, ίσως το 3 να είναι χειρότερο απο το 1 αλλά η θεότητα Terry Silver (Πρίγιοβιτς) το ανεβάζει επίπεδο.

Ο Silver (ο οποίος δίνει ρέστα και στο Cobra Kai) ήταν όντως το highlight του 3, αλλά όλο το στόρυ δεν μου άρεσε. Επίσης, η κοπέλα ήταν μεγάλο downgrade από Elisabeth Shue και την Γιαπωνεζούλα, να τα λέμε και αυτά. 😋

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...