Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Charismo είπε

Cockpit είναι αυτό; Δεν μπορώ να καταλάβω τι βλέπω. 🤔

Τι cockpit βρε γίγαντα χαχα , ωραίος σε sci fi πάντως ήταν , ήσουν εν μέρει μές στο κλιμα (πλάκα κάνω ελπίζω να μην παρεξηγηθώ).

2 λεπτά πριν, Koopas είπε

Μάσκα. Και μάλιστα, Darth Daver, πιθανόν από τη δεύτερη τριλογία, που τυγχάνει να θεωρείται πρώτη, άρα πάμε στην τρίτη ταινία και στην τελευταία σκηνή που τον ντύνουν! Όλο το πήγα συνειρμικά και είμαι 99,99% σίγουρος!

Για μένα η καλυτερη με διαφορά είναι αυτή το  ΙΙΙ The Revenge of the Sith δεν μπορω να βλεπω τον Obi Wan σαν γέρο μου την δίνει στην original τριλογία (ενώ είναι ο daddy του Νταρθουλη κάθε φορά τις μάζευε απο τον μπαμπά Κενόμπι) 

• Like 2
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Charismo είπε

Πωωω epic fail.
Εν τω μεταξύ είναι από τις αγαπημένες μου τριλογίες η πρώτη. Η παλιά τέλος πάντων. 

Απλά μου φάνηκε σαν να στόχευε κάποιος μέσα από cockpit.

😆

Ο τσουκ έπαιξε ωραία. Πράκτορα, σε πρόλαβα στο 90'! Κι επειδή κανείς μας δεν έβαλε το link, το κάνω για τα τυπικά του νήματος:

Star Wars III: Revenge of the sith

https://www.imdb.com/title/tt0121766/

(VI έγραψα αρχικά, γιατί έτσι είναι στη συνείδησή μου)

• Like 2
Δημοσ.

Αιρετική άποψη, αλλά το III είναι το αγαπημένο μου από την πρώτη 6λογία. :D Με τις αδυναμίες του, σίγουρα, αλλά "execute order 66" και η πτώση του Anakin είναι αρκετά για να κουβαλήσουν όλη την ταινία.

Υπάρχει και το εκπληκτικό Rogue One, αλλά είναι εκτός της βασικής ιστορίας.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BLiTzER είπε

Αιρετική άποψη, αλλά το III είναι το αγαπημένο μου από την πρώτη 6λογία. :D Με τις αδυναμίες του, σίγουρα, αλλά "execute order 66" και η πτώση του Anakin είναι αρκετά για να κουβαλήσουν όλη την ταινία.

Υπάρχει και το εκπληκτικό Rogue One, αλλά είναι εκτός της βασικής ιστορίας.

Ναι πολύ καλό το Rogue One, πιο κουλοί φαν απο τους SW δεν υπάρχουν , είχε πέσει τρελό hate στον Κρίστενσεν που ήταν μια χαρά αξιόλογος για τον ρόλο απο τους φαν του SW και ένας απο τους λόγους που απείχε απο την υποκριτική.

Ας βάλω για πολλοστή φορά την μάχη μεταξύ τους :

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε

Ας βάλω για πολλοστή φορά την μάχη μεταξύ τους :

Πως το είχε πει ο Κενόμπης λίγο μετά; "I have the high ground", σωστά; Ωραία η εξαλογία, αλλά επειδή την πρώτη την είδα παιδάκι, καταλαβαίνεις πως μου έχει αφήσει ένα πιο δυνατό συναίσθημα ο Λουκ και η παρέα του. :)

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Koopas είπε

Πως το είχε πει ο Κενόμπης λίγο μετά; "I have the high ground", σωστά; Ωραία η εξαλογία, αλλά επειδή την πρώτη την είδα παιδάκι, καταλαβαίνεις πως μου έχει αφήσει ένα πιο δυνατό συναίσθημα ο Λουκ και η παρέα του. :)

Αν και το καλύτερο του Luke είναι στο Mandalorian πολύ badass σκηνή..

Το σταματάω απο μεριάς μου γιατί βλέπω ξεφύγαμε...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Αν και το καλύτερο του Luke είναι στο Mandalorian πολύ badass σκηνή..

Το σταματάω απο μεριάς μου γιατί βλέπω ξεφύγαμε...

Σόρι, αλλά όχι όταν υπάρχει ΑΥΤΟ.

Α έγραψες "του Luke". Οκ, το δέχομαι. :D

Αφήνω τη σκηνή όμως γιατί ανατριχίλα.

Επεξ/σία από BLiTzER
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα σας αφήσω για σήμερα με σκηνή από μία pop ταινία, τρομερά δημοφιλή την δεκαετία των 80ς, κατ' εμέ όλων των εποχών. Θεωρώ πως τα skid-marks στο δρόμο είναι αρκετά για να την προδώσουν! Αν όχι, επόμενη βοήθεια το πρωί.

5 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Το σταματάω απο μεριάς μου γιατί βλέπω ξεφύγαμε

Δεν τελειώσαμε με Star Wars. Μόλις ξεκινήσαμε!

movie 112.JPG

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Koopas είπε

Θα σας αφήσω για σήμερα με σκηνή από μία pop ταινία, τρομερά δημοφιλή την δεκαετία των 80ς, κατ' εμέ όλων των εποχών. Θεωρώ πως τα skid-marks στο δρόμο είναι αρκετά για να την προδώσουν! Αν όχι, επόμενη βοήθεια το πρωί.

Δεν τελειώσαμε με Star Wars. Μόλις ξεκινήσαμε!

movie 112.JPG

Ελα ευκολο Delorian και Back to the future!!

Martyyyyy

https://www.imdb.com/title/tt0088763/

Καληνυχτώ την παρέα με το έπος, σχετικά δύσκολη λήψη..

image.png.153341b310bd79923e47cfa6a56860f4.png

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, BLiTzER είπε

Ευκολάκι. Back to the Future.

8 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Ελα ευκολο Delorian και Back to the future!!

Martyyyyy

Συγχαρητήρια και στους δύο! Σκοπός μου δεν ήταν να δυσκολέψω κανέναν, αλλά περισσότερο να τιμήσω τη Delorian με αυτή τη φωτογραφία. Είχαμε τρελαθεί σαν παιδιά, με την ιδέα ότι μπορείς να ταξιδέψεις στο χρόνο, πόσο μάλλον με ένα αμάξι!

https://m.imdb.com/title/tt0088763/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_back%20to

Επεξ/σία από Koopas
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τις πιο σημαδιακές ταινίες των 80s.

Μεγαλώσαμε με την τριλογία και περιμέναμε το 2025 να έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα και hoverboards. 😢

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...