Koopas Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Ταινία για buzzer beater, διασκέδασα πάρα πολύ με όλες της σειράς, ειδικά με τις ατάκες τους. Απορώ πως δεν έχει παίξει καμία στο νήμα. 3
BLiTzER Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Statham με Snipes! Δεν ήξερα καν ότι έχουν παίξει μαζί. Δεν έχω δει καμία της σειράς, ομολογώ, οπότε δε λέω. 2
Charismo Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 24 minutes ago, Koopas said: Ταινία για buzzer beater, διασκέδασα πάρα πολύ με όλες της σειράς, ειδικά με τις ατάκες τους. Απορώ πως δεν έχει παίξει καμία στο νήμα. The Expendables. Guilty Pleasure οι συγκεκριμένες. Κλασικές Αμερικανιές, αλλά εγώ τις γουστάρω. Είναι οι τυπικές Popcorn movies. Δεν βάζω link γιατί δεν ξέρω ποια απ´όλες είναι. 2
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 λεπτά πριν, Charismo είπε The Expendables. Guilty Pleasure οι συγκεκριμένες. Κλασικές Αμερικανιές, αλλά εγώ τις γουστάρω. Είναι οι τυπικές Popcorn movies. Δεν βάζω link γιατί δεν ξέρω ποια απ´όλες είναι. Νομίζω το νο3 ειναι που είναι κακός ο Γκίμπσον , το 2 έπρεπε να βάλεις παίζει ο υπέρτατος!!! Πρόλαβα και το έβαλα χαχα 3 1
Koopas Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μόλις τώρα, Tsoukos87 είπε Νομίζω το νο3 ειναι που είναι κακός ο Γκίμπσον , το 2 έπρεπε να βάλεις παίζει ο υπέρτατος!!! Σωστός ο τσουκ! Γκολάρα με βολίδα έξω από τη μεγάλη περιοχή (θυμήθηκα τον Λυμπερόπουλο, απέναντι στη Ρεάλ)! Το 2 έχει όντως τον υπέρτατο, τον οποίο όμως έχουμε υποτιμήσει εδώ μέσα. Έχει αρκετό υλικό για ένα μικρό αφιέρωμα! 3
Charismo Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 3 minutes ago, Tsoukos87 said: Νομίζω το νο3 ειναι που είναι κακός ο Γκίμπσον , το 2 έπρεπε να βάλεις παίζει ο υπέρτατος!!! Πρόλαβα και το έβαλα χαχα Μα την Παναγία είδα το edit σου πάνω που πόσταρα το ίδιο ακριβώς βίντεο. 😂 2
Koopas Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Πειράζει που αναφερόμουν στον -όξω και οι τέσσερις- Ζαν (1) Κλοντ (2) Βαν (3) Νταμ (4) ;; 2
Charismo Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Just now, Koopas said: Πειράζει που αναφερόμουν στον -όξω και οι τέσσερις- Ζαν (1) Κλοντ (2) Βαν (3) Νταμ (4) ;; Ε όχι και υπέρτατος ο Van Damme όταν στην ταινία είναι ο Chuck ο Norris. 😛 1
Koopas Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μόλις τώρα, Charismo είπε Ε όχι και υπέρτατος ο Van Damme όταν στην ταινία είναι ο Chuck ο Norris. 😛 Έβαλε την λέξη "κακός" και παρασύρθηκα. 😂 2
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Εχουμε φτάσει αισίως 401 σελίδες και δεν έχουμε βάλει κάτι τόσο σημαντικό για την pop culture του σινεμά, ας κάνω την αρχή είμαι σχεδόν σίγουρος επειδή είναι εύκολο να βρεθεί δεν έχει μπει.. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από Tsoukos87 3
Charismo Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Cockpit είναι αυτό; Δεν μπορώ να καταλάβω τι βλέπω. 🤔 1
Koopas Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μάσκα. Και μάλιστα, Darth Daver, πιθανόν από τη δεύτερη τριλογία, που τυγχάνει να θεωρείται πρώτη, άρα πάμε στην τρίτη ταινία και στην τελευταία σκηνή που τον ντύνουν! Όλο το πήγα συνειρμικά και είμαι 99,99% σίγουρος! 1 3
Agent_Orange Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Nope, η μάσκα του Lord Vader λίγο πριν τοποθετηθεί στην καμένη μάπα του για πρώτη φορά... απο το τέλος του Revenge of the Sith 3
Charismo Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Πωωω epic fail. Εν τω μεταξύ είναι από τις αγαπημένες μου τριλογίες η πρώτη. Η παλιά τέλος πάντων. Απλά μου φάνηκε σαν να στόχευε κάποιος μέσα από cockpit. 😆
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα