Arkin Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 19 λεπτά πριν, pontez2 είπε Δεν είναι το stargate ε; Δεν πρεπει να ειναι οχι κατα 99.9% και εγω παλευω να την θυμηθω ωρα αλλα δεν μπορω με τιποτα ομως. Δυσκολη αλλα θα το παλεψουμε καποια φλασια θα μας ερθει. Μου θυμιζει κορεατικο θριλερ αλλα μπορει να πεφτω και εξω.
Κελεπούρι Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Ναι παιδιά το To Live (1994) από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει ποτέ και απ τις πιο συγκινητικές σκηνές το στιγμιότυπο https://www.imdb.com/title/tt0110081/ 2
floyd89gr Δημοσ. 5 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) Παμε μια κλασσικη σκηνη Επεξ/σία 5 Μαϊου από floyd89gr
mastrokwstas Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) Για να σας δω... Επεξ/σία 5 Μαϊου από mastrokwstas 2
Glikos Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) ^ Braveheart! ❤️ https://www.imdb.com/title/tt0112573/ 34 λεπτά πριν, mastrokwstas είπε Για να σας δω... Ο τύπος έπαιζε στα original Mad Max αλλά δεν νομίζω να είναι κάποιο από αυτά. Σίγουρα η ταινία πάντως είναι από 70-80's. Επεξ/σία 5 Μαϊου από Glikos 1
dekulinkgr Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mastrokwstas είπε Για να σας δω... The people under the stairs του wes craven. Πωωω τι μου θυμισες.Τοτε που την ειχα δει πιτσιρικας με ειχε στιγματισει παρα πολυ.Μηπως την ξαναδω για να την θυμηθω. Επεξ/σία 5 Μαϊου από dekulinkgr 4
Glikos Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Μόλις τώρα, dekulinkgr είπε The people under the stairs του wes craven. Πωωω τι μου θυμισες.Τοτε που την ειχα δει πιτσιρικας με ειχε στιγματισει παρα ποκυ.Μηπως την ξαναδω για να την θυμηθω Ωραίος! Νόμιζα ήταν παλιότερη λόγω νεαρής ηλικίας του ηθοποιού. Θα την βάλω στην λίστα να την ξαναδώ γιατί δεν την θυμάμαι. 1
mastrokwstas Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Και γω ίδια συναισθήματα...τυχαία μια Παρασκευή Ant1 horror nights....επικη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα