Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 8 λεπτά πριν, BadIndian είπε Όχι αγαπητέ συναδίστακτε τρομοκράτορα. Δεν είναι ο Κρίστοφερ Λη, ούτε η ταινία που αναφέρεις. Για να βοηθήσω η συγκεκριμένη ακροβατεί ανάμεσα στον τρόμο και την κωμωδία, ενώ ο σκηνοθέτης της είναι πασίγνωστος και όχι μόνο για τις ταινίες του, αλλά και την άτυχη ιστορία της ζωής του... Μελ Μπρουκς και Λέσλι Νιλσεν στο Δράκουλας Νεκρός και μαρεσει, αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό ναι είναι παρωδία κωμωδία αλλά όχι με στοιχεία τρόμου.
BLiTzER Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Όχι, δεν είναι Predators, αλλά είναι sci-fi. Για να βοηθήσω, πρόκειται για πολύ αγαπημένη μου τριλογία. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από BLiTzER
BadIndian Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 32 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Μελ Μπρουκς και Λέσλι Νιλσεν στο Δράκουλας Νεκρός και μαρεσει, αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό ναι είναι παρωδία κωμωδία αλλά όχι με στοιχεία τρόμου. Όντως δεν είναι αυτή. Είσαι όμως σε καλό δρόμο. Είναι δεκαετίας '60 και επαναλαμβάνω πολύ γνωστού σκηνοθέτη. 1
Millennium Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 33 minutes ago, BLiTzER said: Όχι, δεν είναι Predators, αλλά είναι sci-fi. Για να βοηθήσω, πρόκειται για πολύ αγαπημένη μου τριλογία. Και που να ξέρουμε την αγαπημένη σου τριλογία; Πλάκα κάνω 2
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 25 λεπτά πριν, BadIndian είπε Όντως δεν είναι αυτή. Είσαι όμως σε καλό δρόμο. Είναι δεκαετίας '60 και επαναλαμβάνω πολύ γνωστού σκηνοθέτη. Λοιπόννννν Ρομαν Πολάνσκι (αυτός μοιάζει με τον Λίο Μέσι ειδικά όταν ήταν νέος, ειδικά στην συγκεκριμένη ταινία) και πάλι είναι ο μόνος που έχει σκηνοθετήσει απο γνωστούς σκηνοθέτες σε αυτή τη δεκαετία σύμφωνα με τα κοιτάπια που βρήκα στο ίντερνετ και τις πληροφορίες που έδωσες , είναι η νύχτα των βρυκολάκων με την κουκλάρα αδικοχαμένη γυναίκα του Σαρον Τειτ που την έσφαξαν τα αποβράσματα του Μάνσον και της παρίας του.. https://www.imdb.com/title/tt0061655/?ref_=tt_mv_close 1
BadIndian Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Λοιπόννννν Ρομαν Πολάνσκι (αυτός μοιάζει με τον Λίο Μέσι ειδικά όταν ήταν νέος, ειδικά στην συγκεκριμένη ταινία) και πάλι είναι ο μόνος που έχει σκηνοθετήσει απο γνωστούς σκηνοθέτες σε αυτή τη δεκαετία σύμφωνα με τα κοιτάπια που βρήκα στο ίντερνετ και τις πληροφορίες που έδωσες , είναι η νύχτα των βρυκολάκων με την κουκλάρα αδικοχαμένη γυναίκα του Σαρον Τειτ που την έσφαξαν τα αποβράσματα του Μάνσον και της παρίας του.. https://www.imdb.com/title/tt0061655/?ref_=tt_mv_close Exactement mon ami! Είναι σκηνή από τη "Νύχτα των Βρυκολάκων" αγγλιστί Night of the vampire killers άλλως γνωστό και ως dance of the vampires (1967). Σκηνοθέτης, σενάριο αλλά και πρωταγωνιστής ο Ρόμαν Πολάνσκι. Μια εξαιρετική ταινία imho με πολλά στοιχεία τρόμου αλλά και μαύρης κωμωδίας με σοφιστικέ χιούμορ. Μπραβίσιμο Ντιέγκο!! Υ.Γ. Στις επιστημονικής φαντασίας είμαι πολύ αδύνατος, αλλά μεταξύ μας δε νομίζω πως υπάρχουν και πολλές τριλογίες. Έδωσε καλή βοήθεια νομίζω ο Μπλιτζερ κι ας μην μπορώ να βοηθήσω. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από BadIndian 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 15 λεπτά πριν, BadIndian είπε Exactement mon ami! Είναι σκηνή από τη "Νύχτα των Βρυκολάκων" αγγλιστί Night of the vampire killers άλλως γνωστό και ως dance of the vampires (1967). Σκηνοθέτης, σενάριο αλλά και πρωταγωνιστής ο Ρόμαν Πολάνσκι. Μια εξαιρετική ταινία imho με πολλά στοιχεία τρόμου αλλά και μαύρης κωμωδίας με σοφιστικέ χιούμορ. Μπραβίσιμο Ντιέγκο!! Υ.Γ. Στις επιστημονικής φαντασίας είμαι πολύ αδύνατος, αλλά μεταξύ μας δε νομίζω πως υπάρχουν και πολλές τριλογίες. Έδωσε καλή βοήθεια νομίζω ο Μπλιτζερ κι ας μην μπορώ να βοηθήσω. Καλά αν δεν έδινες hint γνωστός σκηνοθέτης και δεκαετία δεν θα το έβρισκα
BLiTzER Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 ώρα πριν, Millennium είπε Και που να ξέρουμε την αγαπημένη σου τριλογία; Πλάκα κάνω Το χιντ ήταν το "τριλογία". 😛 Εντάξει, θα βοηθήσω λίγο ακόμα. Όπως έγραψα και προηγουμένως, θα βρείτε την ταινία εύκολα αν καταλάβετε ποιος είναι αυτός δίπλα του, από την τσάντα του οποίου βγάζει το αντικείμενο. Ή, μάλλον, ΤΙ είναι.
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 30 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Το χιντ ήταν το "τριλογία". 😛 Εντάξει, θα βοηθήσω λίγο ακόμα. Όπως έγραψα και προηγουμένως, θα βρείτε την ταινία εύκολα αν καταλάβετε ποιος είναι αυτός δίπλα του, από την τσάντα του οποίου βγάζει το αντικείμενο. Ή, μάλλον, ΤΙ είναι. Κατι να βγαινει απο τσαντα και να μεγαλωνει , συγχωρα με φιλε αλλα μονο ο Sport Billy μου έρχεται μονο στο μυαλο. 1 1
Millennium Δημοσ. πριν από 50 λεπτά Δημοσ. πριν από 50 λεπτά 8 minutes ago, Tsoukos87 said: Κατι να βγαινει απο τσαντα και να μεγαλωνει , συγχωρα με φιλε αλλα μονο ο Sport Billy μου έρχεται μονο στο μυαλο. Χαχαχ
xaros73 Δημοσ. πριν από 21 λεπτά Δημοσ. πριν από 21 λεπτά (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BLiTzER είπε Το χιντ ήταν το "τριλογία". 😛 Εντάξει, θα βοηθήσω λίγο ακόμα. Όπως έγραψα και προηγουμένως, θα βρείτε την ταινία εύκολα αν καταλάβετε ποιος είναι αυτός δίπλα του, από την τσάντα του οποίου βγάζει το αντικείμενο. Ή, μάλλον, ΤΙ είναι. Eγω το εχω βρει αλλά με βοηθεια και γι αυτο δεν το γραψα. Με ειχε ιντριγκαρει γιατι ειδα τα στρατά και δεν το βρισκα. Γιατι τα πολεμικα και γενικα στρατιωτικος εξοπλισμος κτλ ειναι το φορτε μου. Ειπα ειναι Αμερικανοι αλλά οχι regular army, μαλλον κατι σε special forces μου εκανε, rangers ή delta. Αλλά δεν μου θυμιζε κατι που ειχα δει, (δεν το εχω δει τελικα) οποτε το εψαξα. Θα αφησω δυο hint και εγω να βοηθησω, δεν ειναι πολεμικο με την στενη εννοια, και ειναι το τριτο της τριλογιας. Επεξ/σία πριν από 19 λεπτά από xaros73
BLiTzER Δημοσ. πριν από 17 λεπτά Δημοσ. πριν από 17 λεπτά (επεξεργασμένο) Να τα δεις. Είναι υπέροχες ταινίες. Με κορυφή αυτό το τελευταίο (για μένα). Τις έχω δει σίγουρα 3-4 φορές την καθεμία. Θα βοηθήσω κι άλλο. Αποτελούν reboot παλαιότερων ταινιών. Επεξ/σία πριν από 15 λεπτά από BLiTzER
xaros73 Δημοσ. πριν από 15 λεπτά Δημοσ. πριν από 15 λεπτά 1 λεπτό πριν, BLiTzER είπε Να τα δεις. Είναι υπέροχες ταινίες. Με κορυφή αυτό το τελευταίο (για μένα). Τις έχω δει σίγουρα 3-4 φορές την καθεμία. Εχω δει το πρωτο, το δευτερο αποσπασματικα, με ζαππινγκ κτλ. Το τριτο δεν το εχω δει ακομα.
BLiTzER Δημοσ. πριν από 13 λεπτά Δημοσ. πριν από 13 λεπτά Το πρώτο είναι το πιο αδύναμο εκ των τριών. Αλλά χτίζει το backstory και έχει 1-2 πολύ δυνατές σκηνές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα