BadIndian Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Επειδή έπαιξε πολύ πρόσφατα στην τηλεόραση παιδιά το είπα και ξέρω ότι ο Μαραντόνα το συνηθίζει αυτό. Πιθανό να ήταν η πρώτη του σκέψη εξ αυτού του λόγου. Αν την άνοιγες την έβλεπες. Ωστόσο για να είμαι απόλυτα ειλικρινής χιόνι στο τζάμι προσωπικά αδυνατώ να διακρίνω. 1
PSYHAS Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Ok. Αν συμφωνούν με αυτήν την άποψη κι οι υπόλοιποι, τότε αποχωρω απο το παιχνίδι. Σιγά τώρα μη καθησουμε να αντιπαρατεθούμε για κάτι τέτοιο. Καλη συνέχεια σε όλους και καλές θεάσεις Δε νομίζω ότι έχω δώσει τέτοιο δείγμα συμπεριφοράς. Επισης δεν επιτρέπω σε κανέναν να βγάζει συμπεράσματα αυθαίρετα για εμένα. Και σίγουρα δεν επιτρέπω το ύφος αυτό. Ειχα απαντήσει από την αρχή ότι δεν χρησιμοποιώ κάποιο βοήθημα , αλλά από τον ηθοποιό ή κάποια ανάμνηση από το πολύ σινεμά που έχω δει, συνήθως βάζω αυτά που ξέρω. Ουτε κάποιο βραβείο παίρνουμε, ούτε θα ψωνιστούμε, επειδή θα μας δώσει κάποιος συγχαρητήρια. Τα οποία δίνω αφειδως σε όποιον βρει κάτι από αυτά που βάζω, χωρίς να αμφισβητήσω ποτέ κάτι. Τέλος για μένα , δεν έχω διάθεση να χαλαστώ για κάτι που εκτός ενός ατόμου , από ότι φαίνεται, για τους υπόλοιπους ήταν χαβαλές και παιχνίδι. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από PSYHAS
Millennium Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Just now, BadIndian said: Επειδή έπαιξε πολύ πρόσφατα στην τηλεόραση παιδιά το είπα και ξέρω ότι ο Μαραντόνα το συνηθίζει αυτό. Πιθανό να ήταν η πρώτη του σκέψη εξ αυτού του λόγου. Αν την άνοιγες την έβλεπες. Ωστόσο για να είμαι απόλυτα ειλικρινής χιόνι στο τζάμι προσωπικά αδυνατώ να διακρίνω. Πόσες παίζονται στη τηλεόραση Ινδιάνε... Σιγά. Τεσπά εγώ ότι είχα να πω το είπα. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, μη κοροιδευομαστε.
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 15 λεπτά πριν, BadIndian είπε Επειδή έπαιξε πολύ πρόσφατα στην τηλεόραση παιδιά το είπα και ξέρω ότι ο Μαραντόνα το συνηθίζει αυτό. Πιθανό να ήταν η πρώτη του σκέψη εξ αυτού του λόγου. Αν την άνοιγες την έβλεπες. Ωστόσο για να είμαι απόλυτα ειλικρινής χιόνι στο τζάμι προσωπικά αδυνατώ να διακρίνω. Οχι δεν το θυμαμαι ψιλο σπανια βαζω τηλεοραση να δω ποια, μονο πχ αν στα σοσιαλ διαφημισουν οτι παιζει καποια γνωστη ταινια , τοτε βαζω κυριως εναν σταθερο εχω συνδεδεμενο και απο εκει βλεπω ταινιες. 13 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Ok. Αν συμφωνούν με αυτήν την άποψη κι οι υπόλοιποι, τότε αποχωρω απο το παιχνίδι. Σιγά τώρα μη καθησουμε να αντιπαρατεθούμε για κάτι τέτοιο. Καλη συνέχεια σε όλους και καλές θεάσεις Δε νομίζω ότι έχω δώσει τέτοιο δείγμα συμπεριφοράς. Επισης δεν επιτρέπω σε κανέναν να βγάζει συμπεράσματα αυθαίρετα για εμένα. Και σίγουρα δεν επιτρέπω το ύφος αυτό. Ειχα απαντήσει από την αρχή ότι δεν χρησιμοποιώ κάποιο βοήθημα , αλλά από τον ηθοποιό ή κάποια ανάμνηση από το πολύ σινεμά που έχω δει, συνήθως βάζω αυτά που ξέρω. Ουτε κάποιο βραβείο παίρνουμε, ούτε θα ψωνιστούμε, επειδή θα μας δώσει κάποιος συγχαρητήρια. Τα οποία δίνω αφειδως σε όποιον βρει κάτι από αυτά που βάζω, χωρίς να αμφισβητήσω ποτέ κάτι. Τέλος για μένα , δεν έχω διάθεση να χαλαστώ για κάτι που εκτός ενός ατόμου , από ότι φαίνεται, για τους υπόλοιπους ήταν χαβαλές και παιχνίδι. 12 λεπτά πριν, Millennium είπε Πόσες παίζονται στη τηλεόραση Ινδιάνε... Σιγά. Τεσπά εγώ ότι είχα να πω το είπα. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, μη κοροιδευομαστε. Ρε παιδια λιγο ελειψα και εγινε το σωσε, ψυχραιμια ηρεμηστε, ενα παιχνιδι που εχει πολυ χαβαλε παιζουμε μην το παιρνετε βαρια καρδια. Και εγω εχω χρησιμοποιησει 5-6 φορες το lens , βεβαια στις 3 απο τις 6 μου εβγαλε τελειως κατι ακυρα , τις αλλες που μου εμφανισε τις σωστες απλα δεν το ειπα για να μην κλεβω... 2
Millennium Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 6 minutes ago, Tsoukos87 said: Οχι δεν το θυμαμαι ψιλο σπανια βαζω τηλεοραση να δω ποια, μονο πχ αν στα σοσιαλ διαφημισουν οτι παιζει καποια γνωστη ταινια , τοτε βαζω κυριως εναν σταθερο εχω συνδεδεμενο και απο εκει βλεπω ταινιες. Ρε παιδια λιγο ελειψα και εγινε το σωσε, ψυχραιμια ηρεμηστε, ενα παιχνιδι που εχει πολυ χαβαλε παιζουμε μην το παιρνετε βαρια καρδια. Και εγω εχω χρησιμοποιησει 5-6 φορες το lens , βεβαια στις 3 απο τις 6 μου εβγαλε τελειως κατι ακυρα , τις αλλες που μου εμφανισε τις σωστες απλα δεν το ειπα για να μην κλεβω... Έχουν παραγινει κάποια πράγματα αγαπητέ. Δε μπορεί 9 στις 10 φορές να απαντάει και να βρίσκει το ίδιο άτομο. Δεν έχει και μέτρο η φάση.
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Φρουρά Φρουρά @BadIndian και εσυ πρόεδρε @floyd89gr επέβαλε την τάξη.. Συνιστώ την παρακάτω ταινία φίλοι μου... Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Tsoukos87 2
PSYHAS Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να πω αν χρησιμοποιούσα οποιοδήποτε βοηθητικό πρόγραμμα . Για μένα χαλάει το παιχνίδι του ψαξίματος για αυτό και δεν το έχω κάνει. Δεν θα το πάρω προσωπικά, δεν έχει τη δύναμη κάποιος που δε γνωρίζω καν, να με επηρεάσει. Απλά επειδή στην πραγματική ζωή κάθε τοξικότητα και κακοπροαίρετη ειρωνία την αποφεύγω με κάθε τροπο, δε θα αφήσω να αιωρείται καμία νύξη. Η αλήθεια είναι ότι λόγω κάποιας ιδιαίτερης κατάστασης, είχα λίγο χρόνο κι ασχολιόμουν με όλο αυτό , κάπως παραπάνω . Δεν κρατάω κακίες, ο καθένας έχει αυτόν τον εαυτό που έχει διαμορφώσει. Καλη συνέχεια
xaros73 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Φρουρά Φρουρά @BadIndian και εσυ πρόεδρε @floyd89gr επέβαλε την τάξη.. Συνιστώ την παρακάτω ταινία φίλοι μου... Ι Feel Pretyyyy..... Anger Management φυσικα. https://www.imdb.com/title/tt0305224/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_6_nm_2_in_0_q_anger Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από xaros73 4 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 λεπτό πριν, xaros73 είπε Ι Feel Pretyyyy..... Anger Management φυσικα. https://www.imdb.com/title/tt0305224/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_6_nm_2_in_0_q_anger Εύγε Χάροντα, αυτό είναι!!!!!!! 6 λεπτά πριν, Millennium είπε Έχουν παραγινει κάποια πράγματα αγαπητέ. Δε μπορεί 9 στις 10 φορές να απαντάει και να βρίσκει το ίδιο άτομο. Δεν έχει και μέτρο η φάση. 5 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να πω αν χρησιμοποιούσα οποιοδήποτε βοηθητικό πρόγραμμα . Για μένα χαλάει το παιχνίδι του ψαξίματος για αυτό και δεν το έχω κάνει. Δεν θα το πάρω προσωπικά, δεν έχει τη δύναμη κάποιος που δε γνωρίζω καν, να με επηρεάσει. Απλά επειδή στην πραγματική ζωή κάθε τοξικότητα και κακοπροαίρετη ειρωνία την αποφεύγω με κάθε τροπο, δε θα αφήσω να αιωρείται καμία νύξη. Η αλήθεια είναι ότι λόγω κάποιας ιδιαίτερης κατάστασης, είχα λίγο χρόνο κι ασχολιόμουν με όλο αυτό , κάπως παραπάνω . Δεν κρατάω κακίες, ο καθένας έχει αυτόν τον εαυτό που έχει διαμορφώσει. Καλη συνέχεια Κρίμα ρε κοπέλια, τι να πω ψυχραιμία, μην το ανατινάξουμε δεν παίζουμε για έπαθλο για να περνάει η ωρίτσα μας ευχάριστα.. Ετσά σου, που λέμε και κάτω στον τόπο μου..
Millennium Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) @Tsoukos87 και εγώ έχω χρησιμοποιήσει το λένς 3-4 φορές αλλά το χω παραδεχθεί. Υπάρχει διαφορά. Χάθηκε το μέτρο στη περίπτωση του psyhas και δεν υπάρχει ειλικρίνεια. Αυτό είναι που με χαλάει. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Millennium
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, BadIndian είπε Το ξύπνημα του τρομολάγνου Κάπα βλέπω , λαιμό να σκύβει βλέπω , Δράκουλα θαρρώ πως είναι αλλά ποιος να είναι, λογικά ο αγαπημένος Κρίστοφερ Λι αλλά σε ποιά απο τις ταινιες του να ειναι; 38 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Για πάμε. ο Tony Todd είναι φίλε μου;;
BLiTzER Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 11 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε ο Tony Todd είναι φίλε μου;; Όχι. Όσο γνωρίζω, τουλάχιστον. Δε θα βοηθήσει ιδιαίτερα το ποιος είναι αυτός. Αλλά σίγουρα θα βοηθήσει αν βρεις ποιος είναι δίπλα του. 2
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες @BadIndian θα ρισκάρω και θα πω ότι είναι ο πρίγκηπας του σκότους με τον Λι : https://www.imdb.com/title/tt0059127/?ref_=ttmi_ov βασει φωτο πιστεύω οτι είμαι κοντά (μπορεί και όχι)
BadIndian Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 27 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε @BadIndian θα ρισκάρω και θα πω ότι είναι ο πρίγκηπας του σκότους με τον Λι : https://www.imdb.com/title/tt0059127/?ref_=ttmi_ov βασει φωτο πιστεύω οτι είμαι κοντά (μπορεί και όχι) Όχι αγαπητέ συναδίστακτε τρομοκράτορα. Δεν είναι ο Κρίστοφερ Λη, ούτε η ταινία που αναφέρεις. Για να βοηθήσω η συγκεκριμένη ακροβατεί ανάμεσα στον τρόμο και την κωμωδία, ενώ ο σκηνοθέτης της είναι πασίγνωστος και όχι μόνο για τις ταινίες του, αλλά και την άτυχη ιστορία της ζωής του... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα