Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως μας πάει σε Harrison Ford, που είχε παίξει εκείνη την εποχή σε 1-2 έργα, με θέμα τον IRA; The devil's own και άλλο ένα, σε σενάριο του Tom Clancy. Είμαι σε καλό δρόμο, τσουκ;

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Koopas είπε

Μήπως μας πάει σε Harrison Ford, που είχε παίξει εκείνη την εποχή σε 1-2 έργα, με θέμα τον IRA; The devil's own και άλλο ένα, σε σενάριο του Tom Clancy. Είμαι σε καλό δρόμο, τσουκ;

Ω Koopa Koopa και μελλοντικές Bowser, ναι είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο, μπαίνεις φάτσα με το τέρμα για να το στείλεις στο γάμα (εκει που *** οι αραάχνες)!!!

• Haha 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Koopas είπε

Αυτο πρεπει να ειναι, με Brad Pitt Ιρλανδο μαχητη του ΙRA, https://www.imdb.com/title/tt0118972/?ref_=ttmi_ov

Όσον αφορά το δικό μου, δεν ειναι κάποιο από αυτά που αναφέρθηκαν. Το αυτοκίνητο ωστόσο ειναι όντως BMW suv,  με συμμετοχή σε αρκετές σκηνές της ταινίας, η οποία χαρακτηρίστηκε ως πολιτικό θρίλερ. Ο σκηνοθέτης, πασίγνωστος και αρκετά αμφιλεγόμενος, για τον οποίο δε λέω κάτι παραπάνω προς το παρόν, γιατί θα τον φωτογραφίσω

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Koopas είπε

Να 'ξερες πόσο ονειρεύομαι να γίνω μέγας Bowser! Χαχα!

Εδώ θα παίξω μπάλα:

The Patriot games

https://m.imdb.com/title/tt0105112/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_41

Ρεεεεεεεεε το ειπες πριν Devil's Own και το εχασες πανω στη γραμμη ρε Koopa.

14 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

Αυτο πρεπει να ειναι, με Brad Pitt Ιρλανδο μαχητη του ΙRA, https://www.imdb.com/title/tt0118972/?ref_=ttmi_ov

Όσον αφορά το δικό μου, δεν ειναι κάποιο από αυτά που αναφέρθηκαν. Το αυτοκίνητο ωστόσο ειναι όντως BMW suv,  με συμμετοχή σε αρκετές σκηνές της ταινίας, η οποία χαρακτηρίστηκε ως πολιτικό θρίλερ. Ο σκηνοθέτης, πασίγνωστος και αρκετά αμφιλεγόμενος, για τον οποίο δε λέω κάτι παραπάνω προς το παρόν, γιατί θα τον φωτογραφίσω

Του πήρες το γκολ πάνω στην γραμμή ναι το Devil's Own , ο Τρομοκράτης στα Ελληνικά με Πιτ και Φορντ και σκηνοθεσία Αλαν Πάκουλα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Ρεεεεεεεεε το ειπες πριν Devil's Own και το εχασες πανω στη γραμμη ρε Koopa

Παλιά μου τέχνη κόσκινο, σαν τον Αλεξανδρή!

• Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Μου ερχονται 3 ατομα με αυτο το κεφαλι, Ρεντφορντ , Πιτ και Νορτον ειναι καποιος απο αυτους;

οχι, νεαροτερος απο αυτους, πιο κοντα στον Νορτον ειναι

επίσης, μεγάλη βοήθεια, Βρετανός, αλλά οχι απαραίτητα Αγγλος..

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Koopas είπε

Εγώ θ' αφήσω μια μπλούζα αφιερωμένη στους ζομποδρακουλοτρομουλιάριδες του νήματος.

image.jpeg.0e9427d108c642e804de45a0b9e9c613.jpeg

Είναι δικιά σου αυτή ή φωτό από internet; Τα "σπάει" μιλάμε αν και είναι κόκκινη, ένα χρώμα που δεν φοράω ΠΟΤΕ για ευνόητους λόγους... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...