Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

άψογα! δεν το είχα παρατηρήσει ως τωρα

5 λεπτά πριν, Millennium είπε

Υπόψην εκεί δείχνει μέχρι τέσσερις από κινητό.

Ισχύει το ίδιο και στον υπολογιστή. Και για να γίνω πιο σαφής, δείχνει τις τέσσερις τελευταίες. Απλώς, τη συγκεκριμένη στιγμή, είναι αυτές που εκκρεμούν.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HPXMAN είπε

maxresdefault.jpg

1 ώρα πριν, PSYHAS είπε

σιγουρα βιντεοταινια δεκαετιας '80. μου μοιαζει για την κοπελα που επαιζε σε κατι ταινιες του Παπακωνσταντινου, ως Λαλακης εισαγομενος κλπ, αλλα δεν πρεπει να ειναι αυτες, εκει πιο νεα τη θυμομουν

Αλίκη Καμινέλη, αυτή πρέπει να ειναι, με συμμετοχή σε απειρες βιντεοταινίες, αλλα και στο Λιβάδι που δακρύζει, του Αγγελοπουλου. και η ταινια, μάλλον ειναι μια ακόμη υπερπαραγωγή από τα τελη της δεκαετιας με ονομα Διαρρήκτης... με το ζόρι. Μουστακας, απο τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς, που θεωρώ οτι θα μπορούσε να δείξει το ταλέντο του και σε καλύτερες ταινίες, αλλα για καποιο λόγο τυποποιήθηκε και αυτός σε αναρίθμητες ανάλογης ποιότητας ταινίες. Πρέπει να την έχω δει σε θερινό σινεμά τη συγκεκριμένη ταινία..

https://www.imdb.com/title/tt0305425/?ref_=tt_mv_close

4 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

Έχεις πρόβλημα με ναρκωτικά; :P

μου θυμησες τωρα το κλασικο σκετς απο το SNL, με τον Christopher Walken να εχει fever and the only prescription is more cowbells

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ναι αυτή είναι 

και ο μουστάκας και ο ψάλτης ήταν δεινοί ηθοποιοί απλά χαραμιστηκσν

επισης.να θυμίσω ότι μουστακας για μερικά Δευτερόλεπτα έχασε το όσκαρ β ανδρικού 

Δημοσ.

περα απο την πλακα, ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα οι εξαρτησεις γενικοτερα, η σκηνη μου εφερε στο μυαλο διαφορες εικονες απο ταινιες, οπως πχ το Trainspotting, αλλα τη συγκεκριμενη δεν πρεπει να το ξερω

1 λεπτό πριν, HPXMAN είπε

ναι αυτή είναι 

και ο μουστάκας και ο ψάλτης ήταν δεινοί ηθοποιοί απλά χαραμιστηκσν

επισης.να θυμίσω ότι μουστακας για μερικά Δευτερόλεπτα έχασε το όσκαρ β ανδρικού 

Ζορμπα ε? νομιζω θυμαμαι καλα. αυτες οι χαζες οριοθετησεις των Οσκαρ

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Koopas είπε

Ισχύει το ίδιο και στον υπολογιστή. Και για να γίνω πιο σαφής, δείχνει τις τέσσερις τελευταίες. Απλώς, τη συγκεκριμένη στιγμή, είναι αυτές που εκκρεμούν.

Και άλλη μια δικιά μου εκκρεμεί που ήταν στα σχόλια με τον εξορκιστή. 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Αυτή εδώ 

Η σκηνή δε μου λέει κάτι πάντως. Παίζει και να μη την έχω δει. Καμία επιπλέον βοήθεια;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Η σκηνή δε μου λέει κάτι πάντως. Παίζει και να μη την έχω δει. Καμία επιπλέον βοήθεια;

Ιιι δεν το περίμενα αυτό από σένα ινδιανε, είναι πάρα πολύ γνωστή τρόμου μεταφυσική της προηγούμενης δεκαετίας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Αυτή εδώ 

Sinister !!! https://m.imdb.com/title/tt1922777/?ref_=tt_mv_desc

ειχα γραψει Ντιεγκο οτι ειναι απο τις λιγες που εχω τρομαξει - η μια σκηνη στην πισινα η αλλη με το χλοοκοπτικο. σε γενικες γραμμες το σκ@το στην καλτσα .

Επεξ/σία από floyd89gr
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, floyd89gr είπε

Sinister !!! https://m.imdb.com/title/tt1922777/?ref_=tt_mv_desc

ειχα γραψει Ντιεγκο οτι ειναι απο τις λιγες που εχω τρομαξει - η μια σκηνη στην πισινα η αλλη με το χλοοκοπτικο. σε γενικες γραμμες το σκ@το στην καλτσα .

Ναι ρε πρόεδρε το Sinister είναι , δεν το θυμόμουν ότι το είχες βάλει και εγώ είχα χεστεί πάνω μου όταν το είχα δει, αυτό και η Σαμάρα με είχαν κάνει να τρομάξω για τα καλά...

@BadIndian μεταξεταστέος, αύριο με τον κηδεμόνα σου, είναι δυνατόν να μην ξέρεις το συγκεκριμένο;;

Συνεχίζω στο ίδιο μοτίβο..

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-06 195352.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Κι όμως αγαπητέ Ντιέγκο. Δεν έχω δει το Sinister. Ακουστά μεν αλλά ακόμα δεν έχει πέσει στα χέρια μου... Κάποια στιγμ;h βεβαίως κάτι "παλαιόπαιδα" θα μου γράψουν μερικές, έως αρκετές ταινίες που διαθέτουν. Θέλω να πιστεύω πως είναι μέσα σε αυτές. Όπως και να έχει εφόσον εσύ και ο φίλτατος Γ.Γ. (και Πρόεδρος της καρδιάς μας) εγκρίνετε και λερώσατε τα εσώρουχα, καταλαβαίνεις πως από μόνο του αυτό ήδη με ιντρίγκαρε αναφορικά με την ταινία.

Η άλλη που έχεις βάλει με τ' ορφανό τσεκούρι μες στον αχυρώνα, είμαι σίγουρος ότι την έχω δει και την ξέρω, αλλά το νερό της φωτιάς που κατανάλωσα δε βοηθάει αυτή τη στιγμή να τη θυμηθώ. Θα κάνω τον χορό του μνημονικού με ταυτόχρονη επίκληση στον μέγα Μανιτού και θα επανέλθω αν δεν έχει βρεθεί μέχρι τότε.

Για πάρτε όμως και ακόμα μια 

34.webp

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...