Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πείτε μου οτι δεν ξέρετε την θριλεράρα που έβαλα;; Απο τις καλύτερες του είδους..

Ναι πήγα να δω το 2ο ημίχρονο και τι κατάλαβα, σπαστην μωρε μουσχαρε Φιλιπ διπλα στον Γκμοχ αγχωνευτο να χανεις απο δαυτους...

• Sad 1
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Koopas είπε

Έχασα μια σελίδα για κάποιο λόγο και τώρα είδα την ταινία που έβαλε ο @Tsoukos87 με αφορμή τη χθεσινή ημέρα.

movie 108.jpg

1 ώρα πριν, HPXMAN είπε

Μοναχό 

29 λεπτά πριν, Koopas είπε

Εάν αναφέρεσαι στον τίτλο της ταινίας, όχι. Η μπάλα βρήκε άουτ.

Νομιζω μπερδευτηκε με την πανεμορφη Ισραηλινη ηθοποιο που επαιζε τη γυναικα του Eric Banna στο Μοναχο του Spielberg. Αυτη στη φωτο, πρεπει να ειναι αλλη, νομιζω καπου εχω δει τον ηθοποιο διπλα της που πρεπει να ειναι Γσλλος. Αλλα δε θυμαμαι να μου λεει κατι η σκηνη

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

Νομιζω μπερδευτηκε με την πανεμορφη Ισραηλινη ηθοποιο που επαιζε τη γυναικα του Eric Banna στο Μοναχο του Spielberg. Αυτη στη φωτο, πρεπει να ειναι αλλη, νομιζω καπου εχω δει τον ηθοποιο διπλα της που πρεπει να ειναι Γσλλος. Αλλα δε θυμαμαι να μου λεει κατι η σκηνη

Έπιασες τη χώρα. Πήρες τη μπάλα και ήδη έχεις περάσει το κέντρο.

Δημοσ.

Δεν τη ξερω την ταινια, σιγουρα. Ουτε μπορω τωρα να θυμηθω ηθοποιους. Παντως, μια που ερχομαστε Ευρωπη μερια, θα βαλω μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες των τελευταιων ετων, σε μια μαγικη και αποκοσμη σκηνη

IMG_2081.png

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα στην ταινιοπαρέα. Το θέμα της ταινίας που έβαλα σχετίζεται με την ημέρα του καρκίνου, είναι Γαλλική και θα έλεγα, μεγάλο δράμα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, techplastic είπε

Καλησπέρα  , κάτι και από εμένα , την έχει δει κανείς άραγε....

sp.png

κατι με ναρκωτικα και εξαρτησεις, να φανταστω? καμια βοηθεια?

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, HPXMAN είπε

maxresdefault.jpg

σιγουρα βιντεοταινια δεκαετιας '80. μου μοιαζει για την κοπελα που επαιζε σε κατι ταινιες του Παπακωνσταντινου, ως Λαλακης εισαγομενος κλπ, αλλα δεν πρεπει να ειναι αυτες, εκει πιο νεα τη θυμομουν

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Προς διευκόλυνση των παικτών, οι εκκρεμείς ταινίες τυγχάνει να φαίνονται στα δεξιά της σελίδας, στο κομμάτι "δημοσιευμένες εικόνες".

Στην δική μου, σαν επιπλέον βοήθεια, θα πω ότι ο τίτλος της βασίζεται σε δελτίο ειδήσεων, που έδειχνε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ταινίας (έχει συμβεί ξανά, σε ταινία από τον Καναδά).

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Koopas είπε

Προς διευκόλυνση των παικτών, οι εκκρεμείς ταινίες τυγχάνει να φαίνονται στα δεξιά της σελίδας, στο κομμάτι "δημοσιευμένες εικόνες".

άψογα! δεν το είχα παρατηρήσει ως τωρα

Δημοσ.
36 minutes ago, Koopas said:

Στην δική μου, σαν επιπλέον βοήθεια, θα πω ότι ο τίτλος της βασίζεται σε δελτίο ειδήσεων, που έδειχνε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ταινίας (έχει συμβεί ξανά, σε ταινία από τον Καναδά).

Υπόψην εκεί δείχνει μέχρι τέσσερις από κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...