Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα βαλω κατι πασιγνωστο που κακως δεν εχει μπει, ο μπαμπας ολου του horror, εδω ειναι βλεπει τι "ενδεκαδα θα κατεβασει απεναντι μας" (μου φαινεται οτι μοιαζει σε νεοτερη εκδοχη του Μεντιλιμπαρ ή και του Νικου Καραγεωργιου παλιου παικτη ΑΕΚ , ΠΑΟ, Ξανθη και προπονητη Εργοτέλη.

Θα ειμαι σταντ μπαι μαι φρεντς τα λεμε μετα το ντερμπι χαχα

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-05 191043.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Θα βαλω κατι πασιγνωστο που κακως δεν εχει μπει, ο μπαμπας ολου του horror, εδω ειναι βλεπει τι "ενδεκαδα θα κατεβασει απεναντι μας" (μου φαινεται οτι μοιαζει σε νεοτερη εκδοχη του Μεντιλιμπαρ ή και του Νικου Καραγεωργιου παλιου παικτη ΑΕΚ , ΠΑΟ, Ξανθη και προπονητη Εργοτέλη.

Θα έλεγα πως η ομοιότητα του με τον Νίκο Καραγεωργίου είναι σχεδόν... τρομακτική. Ωστόσο μου θυμίζει αρκετά τον ηθοποιό Jason Miller, γνωστό από τον ρόλο του ως father Damian Karras ("είσαι κουρασμένος Ντίμη αγόρι μου") στον Εξορκιστή του Φρίντκιν (1973). ΔΕΝ είναι όμως η ταινία αυτή. Είμαι σίγουρος πως την ξέρω, αλλά η ασθενής μνήμη μου εν προκειμένω δεν βοηθά. Ίσως στο ημίχρονο μου ο Μανιτού με επιφωτίσει με τη λύση. 

Επίσης πολύ μεγάλη κουβέντα για τον "μπαμπά" όλου του Horror... Θα την κάνουμε όμως, αφού πρώτα βρεθεί η ταινία και κατ' επέκταση ο σκηνοθέτης της.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Νομίζω πως είναι ο μπαμπάς Καράς (όχι ο Βασίλης), και μιλάμε για την ταινία του εξορκιστή.

The exorcist.

https://m.imdb.com/title/tt0070047/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_in_0_q_exors

Επεξ/σία από Koopas
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Koopas είπε

Νομίζω πως είναι ο μπαμπάς Καράς (όχι ο Βασίλης), και μιλάμε για την ταινία τα του εξορκιστή.

The exorcist.

https://m.imdb.com/title/tt0070047/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_in_0_q_exors

Έχει ξαναμπεί ο Εξορκιστής από τον υποφαινόμενο. Επίσης που είναι τα ράσα (που κάνουν τον παπά) οέο; 

Βεβαίως όσο την κοιτάζω κι εγώ τόσο πείθομαι πως μάλλον αυτή είναι, αλλά το "κακώς δεν έχει ξαναμπεί" και τα ράσα που λείπουν με παραπλανούν.

@HPXMAN 🏆

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγώ θυμάμαι να έχει μπει, αγαπητέ μανιτού, αλλά δεν φαίνεται τίποτα στην αναζήτηση. Παίζει να έχει θέμα, γιατί και άλλες λέξεις κλειδιά που δοκίμασα, βγάζουν μηδέν ως αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η σχέση με την μνήμη μου δεν είναι η καλύτερη, οπότε μπορώ να πω ότι ψάρωσα από την περιγραφή και σκέφτηκα "μήπως και την ξεχάσαμε όντως".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Koopas είπε

Κι εγώ θυμάμαι να έχει μπει, αγαπητέ μανιτού, αλλά δεν φαίνεται τίποτα στην αναζήτηση. Παίζει να έχει θέμα, γιατί και άλλες λέξεις κλειδιά που δοκίμασα, βγάζουν μηδέν ως αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η σχέση με την μνήμη μου δεν είναι η καλύτερη, οπότε μπορώ να πω ότι ψάρωσα από την περιγραφή και σκέφτηκα "μήπως και την ξεχάσαμε όντως".

Δεν παίζει. Την έχω βάλει εγώ με φωτογραφία από τα σκαλοπάτια από τα οποία πέφτει ο σκηνοθέτης φίλος της μητέρας της μικρής δαιμονισμένης και αν θυμάμαι καλά έχω γράψει και δοκίμιο για αυτή. Μιλάμε για την πιο αγαπημένη μου ταινία. 

Όμως όσο το σκέφτομαι σίγουρα είναι αυτή. Θυμήθηκα μέχρι και τη σκηνή και τη διασταύρωσα με imdb. Αυτή είναι!!

exorcist (3).jpg

Επεξ/σία από BadIndian
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή είναι Κούπα. Φωτό νο. 100 από τις 275 που περιέχονται στο imdb link. Διασταυρωμένο.

Επεξ/σία από BadIndian
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Θα έλεγα πως η ομοιότητα του με τον Νίκο Καραγεωργίου είναι σχεδόν... τρομακτική. Ωστόσο μου θυμίζει αρκετά τον ηθοποιό Jason Miller, γνωστό από τον ρόλο του ως father Damian Karras ("είσαι κουρασμένος Ντίμη αγόρι μου") στον Εξορκιστή του Φρίντκιν (1973). ΔΕΝ είναι όμως η ταινία αυτή. Είμαι σίγουρος πως την ξέρω, αλλά η ασθενής μνήμη μου εν προκειμένω δεν βοηθά. Ίσως στο ημίχρονο μου ο Μανιτού με επιφωτίσει με τη λύση. 

Επίσης πολύ μεγάλη κουβέντα για τον "μπαμπά" όλου του Horror... Θα την κάνουμε όμως, αφού πρώτα βρεθεί η ταινία και κατ' επέκταση ο σκηνοθέτης της.

Ρε παλι το εχασες βρε χασογκολη;;;

41 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Έχει ξαναμπεί ο Εξορκιστής από τον υποφαινόμενο. Επίσης που είναι τα ράσα (που κάνουν τον παπά) οέο; 

Βεβαίως όσο την κοιτάζω κι εγώ τόσο πείθομαι πως μάλλον αυτή είναι, αλλά το "κακώς δεν έχει ξαναμπεί" και τα ράσα που λείπουν με παραπλανούν.

@HPXMAN 🏆

Ναι ο Εξορκιστης ειναι βρε παιδια , δεν το θυμομουν αν εχει μπει ειμαστε και κοντα 400 σελιδες στο νημα, αλλα ενταξει ειναι πιο iconic σε τρομου ο Εξορκιστης στα μεταφυσικα σιγουρα ειναι η νο1 και η πιο κλασικη, υπαρχουν και ισαξιες ταινιες αντιστοιχα "the omen" "rosemary's baby" "9th gate" κτλ

Βαζω αλλη μια που με εχει κανει να χεστω επανω μου..

image.png.850eb531c1f05decbb0a880c1c398f87.png

• Like 2
Δημοσ.

Βρε τσουκοσατανά, έβαλες ταινιάρα, μας έκανες άνω κάτω με τον Μανιτού, κι έφυγες να δεις τη μπάλα. Χαχαχα!

Χαλάλι σου όμως, είμαι υπέρ να μπαίνουν ξανά καλές ταινίες. Ίσα ίσα, μπορεί να λειτουργεί και σαν κίνητρο για νέους παίκτες στο νήμα. Αρκεί να δίνουμε χρόνο σε όλους και όλες για απάντηση (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BadIndian είπε

Εύγε Πρόεδρε Ε.Τ. ! Τα εύσημα βεβαίως και στον @BLiTzER που αναγνώρισε την πικάντικη κοκκινομάλλα, πρώην αστέρι της Disney και νυν του Onlyfans, Bella Thorne.

Δεν έχω ιδέα καν τι είναι το δεύτερο. Εγώ από Disney τη γνωρίζω.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...