Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

κατι μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει. εχει παιξει σε καποια οσκαρικη ταινια των τελευταιων ετων. εχω μια υποψια, αλλα πολυ αμυδρη

Έχει παίξει μαζί με την "ξαδέρφη" της την Ρόμπι σε ταινία που ήταν υποψήφια για τρία Όσκαρ (όχι καλύτερης ταινίας) αλλά δεν κέρδισε κανένα. Η ηθοποιός είναι παράλληλα και μοντέλο, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την εκθαμβωτική της ομορφιά και παρά το γεγονός πως είναι πνιγμένη στο αίμα. Σχετικά πρόσφατη παραγωγή και πολύ έξυπνη ιδέα. Δώστε λίγη από την παρατηρητικότητα σας και στο ρούχο της μορφονιάς (όσο μπορείτε δηλαδή), μήπως και βοηθηθείτε.

Επεξ/σία από BadIndian
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BadIndian είπε

Έχει παίξει μαζί με την "ξαδέρφη" της την Ρόμπι σε ταινία που ήταν υποψήφια για τρία Όσκαρ (όχι καλύτερης ταινίας) αλλά δεν κέρδισε κανένα. Η ηθοποιός είναι παράλληλα και μοντέλο, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την εκθαμβωτική της ομορφιά και παρά το γεγονός πως είναι πνιγμένη στο αίμα. Σχετικά πρόσφατη παραγωγή και πολύ έξυπνη ιδέα.

μαλλον στη Βαβυλώνα αναφέρεσαι, εγω εννοούσα αλλη ταινια, αλλα πρεπει να μιλαμε για την ιδια ηθοποιο. Samara Weaving, μια υπερκουκλαρα, επίσης Αυστραλέζα, οπως και η "ξαδερφη" της, την οποια εγω θυμάμαι απο τις 3 πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, όπου έκανε το νέο αμόρε του πρωην συζυγου της Frances McDormand.

δια της εις άτοπον απαγωγής, λοιπον, και αφου αποκλεισω το scream vi στο οποιο επισης επαιξε γιατι δε μου μοιαζει για εκει, η ταινια του αμετανοητου τρομολαγνου συμφορουμιτη πρεπει να ειναι το Ready or Not

https://www.imdb.com/title/tt7798634/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_18

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

μαλλον στη Βαβυλώνα αναφέρεσαι, εγω εννοούσα αλλη ταινια, αλλα πρεπει να μιλαμε για την ιδια ηθοποιο. Samara Weaving, μια υπερκουκλαρα, επίσης Αυστραλέζα, οπως και η "ξαδερφη" της, την οποια εγω θυμάμαι απο τις 3 πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, όπου έκανε το νέο αμόρε του πρωην συζυγου της Frances McDormand.

δια της εις άτοπον απαγωγής, λοιπον, και αφου αποκλεισω το scream vi στο οποιο επισης επαιξε γιατι δε μου μοιαζει για εκει, η ταινια του αμετανοητου τρομολαγνου συμφορουμιτη πρεπει να ειναι το Ready or Not

https://www.imdb.com/title/tt7798634/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_18

Πολύ σωστός σε όλα! Μπράβο! Είναι όντως το "Ready or not" (2019) και η εικονιζόμενη είναι η Ευγενία Σαμάρα Γουίβινγκ. Υπερκουκλάρα και παρομοίως έκανα το ίδιο λάθος να πιστέψω πως πρόκειται για την Μάργκο. Ωραία ταινία τρόμου, ο οποίος κορυφώνεται στο φινάλε του, με μια πολύ έξυπνη ιδέα θα έλεγα, η οποία κινείται και στα όρια της μαύρης κωμωδίας. Προσωπικά όταν αντίκρυσα το Σαμαράκι μου έπεσαν τα σαγόνια. Έχω αδυναμία στις ξανθές με όμορφα μάτια, αλλά κυρίως τρελαίνομαι όταν αυτές δεν διστάζουν να τσαλακώσουν την εικόνα τους. 

Υ.Γ. Reactions τέλος για πολλοστή φορά, οπότε προσωρινά 🏆

Επεξ/σία από BadIndian
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω ιδέα ποια είναι η ταινία, αλλά αναγνωρίζω κάθε κοκκινομάλλα που έχει περάσει ποτέ μπροστά από φακό. 😆

Δεδομένου αυτού (είναι η Bella Thorne) και του horror vibe που βγάζει, θα υποθέσω ότι είναι κάποια πολύ κακή ταινία τρόμου, όπως δηλαδή 9 στις 10 ταινίες τρόμου που κυκλοφορούν.

Επεξ/σία από BLiTzER
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι, παρεξηγήθηκα. Είναι πολύ αγαπημένο είδος. Αλλά βγαίνει μια καλή ταινία κάθε 10 χρόνια (για τα δικά μου γούστα).

Επεξ/σία από BLiTzER
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Millennium είπε

Βάζετε και τον τίτλο παιδιά...

Γιατί τέτοιο μένος για τις τρομοταινιες; Οι καλές τρόμου είναι fun to watch ταινίες.

ναι μωρε ξεχαστηκα

γκρίνιαααα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, HPXMAN είπε

Εύγε Πρόεδρε Ε.Τ. ! Τα εύσημα βεβαίως και στον @BLiTzER που αναγνώρισε την πικάντικη κοκκινομάλλα, πρώην αστέρι της Disney και νυν του Onlyfans, Bella Thorne. Πρόκειται πράγματι για (πολύ) μέτρια ταινία τρόμου και δη το Amityville Awakening του 2017. Η "καυτή" Μπέλα και ο αδερφός της είναι τα μόνα που αξίζει να θυμόμαστε από αυτή.

Θα συμφωνήσω πάντως σε γενικές γραμμές με τον Μπλίτζερ αφού η αλήθεια είναι πως έχουμε αρκετό καιρό να δούμε καλή ταινία τρόμου αλλά και με τον αγαπητό μου Χιλιετία που το γενίκευσε και ομολογουμένως δεν έχει άδικο. Το κακό είναι πως "τα καλά μου χαρτιά", ήτοι τις καλές ταινίες τρόμου, τα έχω "παίξει" προ πολλού όταν και πρωτο-ανακάλυψα αυτό το υπέροχο παιχνίδι. Όποιος έχει χρόνο και διάθεση μπορεί να ανατρέξει στις αρχικές σελίδες του νήματος και να δει εκείνο το αφιέρωμα τρόμου με το οποίο "συστήθηκα". 

Θα βάλω μια τελευταία (για σήμερα), αφού δεν θέλω να καταχραστώ περαιτέρω το νήμα, ούτε να το μονοπωλήσω.

Υ.Γ. Reactions ακόμα δεν έχω, οπότε χρωστάω και θα τα εξοφλήσω σε όλους αύριο.

41.jpeg

Επεξ/σία από BadIndian
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, HPXMAN είπε

Με την αναμπέλα δεν είναι

το κοριτσάκι είναι το γνωστό σπαστικό :P

Ναι Προεδράρα μου. Σωστός έτι μιαν ακόμη φορά! Έχει όμως κανα δυο ταινίες εν προκειμένω. Για βάλτε τουλάχιστον link για να την εκλάβω ως ολοκληρωμένη και να παραχωρήσω την θέση μου στον έτερο αδίστακτο τρομοφίλο μου @Tsoukos87

Επεξ/σία από BadIndian
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...