PSYHAS Δημοσ. Τετάρτη στις 01:25 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:25 μμ Μόλις τώρα, Charismo είπε Σωστά! Είναι το Project X. Άρα βρήκαμε τον κρυπτονίτη σου. Ταινίες με εφηβικό-κολλεγιακό σαχλοχιούμορ. 😆 οχι απαραιτητα, πχ το superbad, που νομιζω οτι υπονοηθηκε νωριτερα, μια χαρα την εχω απολαυσει. πιο πολυ σε κατι terror-horror-thrileraκια που εχουν βαλει εδω οι αδιστακτοι τρομοφιλοι του νηματος, με εχουν δυσκολεψει και ξερω κυριως τα πολυ γνωστα και βασικα. γενικα καλο σινεμα μπορει να βρεθει σε ολα τα ειδη κι αντιστοιχα κακο σινεμα, ακομη και κει που ειναι αναπαντεχο. πχ, θα βαλω σε λιγο μια απο τις μεγαλυτερες απογοητευσεις, λογω προσδοκιων απο τους συντελεστες
BadIndian Δημοσ. Τετάρτη στις 01:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:29 μμ 2 λεπτά πριν, PSYHAS είπε που εχουν βαλει εδω οι αδιστακτοι τρομοφιλοι του νηματος, Με φώναξε κανείς ή για τον @Tsoukos87 χτυπάει η καμπάνα;;; 😄 3
Charismo Δημοσ. Τετάρτη στις 01:33 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:33 μμ 1 minute ago, PSYHAS said: Animation είναι η ταινία ή τα φίλτρα είναι περίεργα; 🤔 1
PSYHAS Δημοσ. Τετάρτη στις 01:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:35 μμ 2 λεπτά πριν, PSYHAS είπε η απογοητευση, που λεγαμε. δεν εχω τολμησει να τη ξαναδω οχι, κανονικη ταινια ειναι, ο Θεος να την κανει δηλαδη.. ειναι δεκαετιας 80, καπου στα μεσα και για να εξηγηθω, δεν ειναι τοσο πολυ χαλια, αλλα με αυτούς του ηθοποιους περιμένεις κατι καλό εως εξαιρετικο. εδω δε συνεβηκε αυτο, τουλαχιστον κατα τη γνωμη μου 1
xaros73 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:38 μμ 3 λεπτά πριν, PSYHAS είπε η απογοητευση, που λεγαμε. δεν εχω τολμησει να τη ξαναδω οχι, κανονικη ταινια ειναι, ο Θεος να την κανει δηλαδη.. ειναι δεκαετιας 80, καπου στα μεσα και για να εξηγηθω, δεν ειναι τοσο πολυ χαλια, αλλα με αυτούς του ηθοποιους περιμένεις κατι καλό εως εξαιρετικο. εδω δε συνεβηκε αυτο, τουλαχιστον κατα τη γνωμη μου To Revolution ειναι? 2 1
PSYHAS Δημοσ. Τετάρτη στις 01:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:39 μμ Μόλις τώρα, xaros73 είπε To Revolution ειναι? ετσι https://www.imdb.com/title/tt0089913/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_50 1
BadIndian Δημοσ. Τετάρτη στις 01:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:42 μμ Ας δικαιώσω τον τίτλο μου ως αδίστακτος τρομόφιλος 😁. Εύκολη λήψη και σε ικανό μέγεθος που όντως μετράει. 1
PSYHAS Δημοσ. Τετάρτη στις 01:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:43 μμ ταινια με Pacino , Sutherland, Nastassjia Kinski, Joan Plowright και Annie Lennox(!!), που πηγε απατη και ουσιαστικα τελειωσε την καριερα του σκηνοθετη των Chariots of Fire 4 λεπτά πριν, BadIndian είπε Ας δικαιώσω τον τίτλο μου ως αδίστακτος τρομόφιλος 😁. Εύκολη λήψη και σε ικανό μέγεθος που όντως μετράει. να τέτοια κάνετε και άντε τώρα να βρούμε ταινία σπλατερια με ξανθια, που μοιαζει με μακρινη εξαδερφη της Margot Robbie?! 1
Tsoukos87 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:51 μμ 9 λεπτά πριν, BadIndian είπε Ας δικαιώσω τον τίτλο μου ως αδίστακτος τρομόφιλος 😁. Εύκολη λήψη και σε ικανό μέγεθος που όντως μετράει. Carrie το remake;;
BLiTzER Δημοσ. Τετάρτη στις 01:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:51 μμ Βάζω κι εγώ μία που πιθανότατα δεν έχει ξαναμπεί. Μεγάλοι ηθοποιοί, δυνατό στόρι, μέτρια ταινία. 2
BadIndian Δημοσ. Τετάρτη στις 01:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:54 μμ 9 λεπτά πριν, PSYHAS είπε να τέτοια κάνετε και άντε τώρα να βρούμε ταινία σπλατερια με ξανθια, που μοιαζει με μακρινη εξαδερφη της Margot Robbie?! Χαχαχα! Μου έδωσες απολαυστικό τίτλο αγαπητέ, οπότε οφείλω να σε δικαιώσω. Η τριτο-τέταρτη ξαδέρφη της Μάργκο πάντως είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας. 2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Carrie το remake;; Όχι, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! 1
BLiTzER Δημοσ. Τετάρτη στις 01:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:56 μμ 1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε Carrie το remake;; Μπα. Στο νεότερο Carrie πρωταγωνιστεί η Chloë Grace Moretz (που τη λάτρεψα στο Kick-Ass ). Δεν είναι αυτή. 1
xaros73 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:59 μμ 6 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Βάζω κι εγώ μία που πιθανότατα δεν έχει ξαναμπεί. Μεγάλοι ηθοποιοί, δυνατό στόρι, μέτρια ταινία. To The Brave του Depp? 2
PSYHAS Δημοσ. Τετάρτη στις 01:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:59 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, BadIndian είπε Χαχαχα! Μου έδωσες απολαυστικό τίτλο αγαπητέ, οπότε οφείλω να σε δικαιώσω. Η τριτο-τέταρτη ξαδέρφη της Μάργκο πάντως είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας. Όχι, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! κατι μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει. εχει παιξει σε καποια οσκαρικη ταινια των τελευταιων ετων? εχω μια υποψια, αλλα πολυ αμυδρη 3 λεπτά πριν, xaros73 είπε To The Brave του Depp? Brando, ε? ναι αυτο πρεπει να ειναι https://www.imdb.com/title/tt0118768/ Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:02 μμ από PSYHAS 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα