BLiTzER Δημοσ. Τετάρτη στις 12:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:35 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Jack Warden. EDIT: Meh, με πρόλαβαν. Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:36 μμ από BLiTzER 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 μμ 1 λεπτό πριν, Koopas είπε Snipes αλλά που;
Koopas Δημοσ. Τετάρτη στις 12:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:37 μμ Μόλις τώρα, Tsoukos87 είπε Snipes αλλά που; Έχω την εντύπωση πως δεν τον έχουμε τιμήσει αρκετά.
Tsoukos87 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:37 μμ 1 λεπτό πριν, BLiTzER είπε Jack Warden. EDIT: Meh, με πρόλαβαν. Ενας ενας μην σφαζεστε συμφουριτες αγαπημενοι, σε προλαβε στο νημα ο μονιμα χασογκολης @BadIndian 5
BadIndian Δημοσ. Τετάρτη στις 12:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:39 μμ 12 ώρες πριν, BLiTzER είπε Μάλλον φάνηκα πιο σοβαρός απ' όσο ήμουν. Μάλλον, αλλά νομίζω πως εν μέρει είχα λίγο δίκιο. Όπως και να 'χει συνεχίστε να διασκεδάζετε και βάλτε και καμία ταινία ρε παιδιά οι νέοι. Αναζωογονήστε λίγο το νήμα με "φρέσκο αίμα" (τρόπος του λέγειν φυσικά).
Tsoukos87 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:39 μμ Λοιπόν άλλη μια κλασική και γελοιοδώς πανεύκολη, απο τις πιο iconic φάτσες villain. 3
xaros73 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:39 μμ 3 λεπτά πριν, Koopas είπε Art of War μηπως? 2
Charismo Δημοσ. Τετάρτη στις 12:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:40 μμ Just now, xaros73 said: Art of War μηπως? Αλλά όχι του Sun Tzu. 1 minute ago, Tsoukos87 said: Λοιπόν άλλη μια κλασική και γελοιοδώς πανεύκολη, απο τις πιο iconic φάτσες villain. Psycho με Perkins. https://www.imdb.com/find/?q=psycho&ref_=nv_sr_sm 2 1
xaros73 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:41 μμ Μόλις τώρα, Charismo είπε Αλλά όχι του Sun Tzu. https://www.imdb.com/title/tt0160009/ 1
BadIndian Δημοσ. Τετάρτη στις 12:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:41 μμ (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Λοιπόν άλλη μια κλασική και γελοιοδώς πανεύκολη, απο τις πιο iconic φάτσες villain. Έλα σε παρακαλώ... Νόρμαν Μπέητς στο φινάλε του Ψυχώ https://www.imdb.com/title/tt0054215/ Την έχω ξαναβάλει, με λήψη από την opening scene που πραγματικά δυσκόλεψε... Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:50 μμ από BadIndian 3 1
Koopas Δημοσ. Τετάρτη στις 12:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:44 μμ 2 λεπτά πριν, xaros73 είπε Art of War μηπως? Σωστός. Παίζει ο αγαπημένος για τις 80ς ταινιές του Cameron, ο Μιχάλης ο Μπίεν. Για τα τυπικά του νήματος, παραθέτω και το imdb link. https://www.imdb.com/title/tt0160009/ 4
BadIndian Δημοσ. Τετάρτη στις 12:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:46 μμ (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Ενας ενας μην σφαζεστε συμφουριτες αγαπημενοι, σε προλαβε στο νημα ο μονιμα χασογκολης @BadIndian Όλοι δικαιούνται μια περίοδο ντεφορμαρίσματος 😁 Θα ακολουθήσω όμως τη γραμμή του Προέδρου Ε.Τ. και θα το ρίξω κι εγώ στους ημίαιμους τετράποδους φίλους μας. Δε νομίζω να έχει ξαναμπεί η ταινία. Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:49 μμ από BadIndian 3
Tsoukos87 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:49 μμ 2 λεπτά πριν, BadIndian είπε Όλοι δικαιούνται μια περίοδο ντεφορμαρίσματος 😁 Σποραρ μου εσύ!! 1
PSYHAS Δημοσ. Τετάρτη στις 12:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:49 μμ 21 λεπτά πριν, HPXMAN είπε Θα αρχίζω να βάζω ζώα ο σκυλος του Riggs δεν ειναι? ειχε μπει πριν λιγες μερες (η ταινια , οχι ο σκυλουκος) 3 λεπτά πριν, BadIndian είπε Όλοι δικαιούνται μια περίοδο ντεφορμαρίσματος 😁 Θα ακολουθήσω όμως τη γραμμή του Προέδρου Ε.Τ. και θα το ρίξω κι εγώ στους ημίαιμους τετράποδους φίλους μας. Δε νομίζω να έχει ξαναμπεί η ταινία. As good as it gets? το καημενο τετραποδο, μηλο της εριδος μεταξυ Jack και του αγρια χτυπημενου γειτονα Kinnear
Tsoukos87 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:51 μμ 1 λεπτό πριν, PSYHAS είπε ο σκυλος του Riggs δεν ειναι? ειχε μπει πριν λιγες μερες (η ταινια , οχι ο σκυλουκος) Ναι είχα βάλει εγώ το φονικό όπλο αλλά κάθε φορά που βλέπω την συγκεκριμένη ράτσα σκύλου μου έρχεται η προφητεία στο νου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα