Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, PSYHAS είπε

μερικά χρόνια νωρίτερα..

image.png

Η πρώτη μου σκέψη αλλά προφανώς λάθος ήταν το "Αποστολή στη Μπριζ". Λίγο ο τύπος με το παλτό, λίγο το κτίριο και τα νερά. Είναι βέβαιο όμως πως ΔΕΝ είναι αυτή, αφού και η "φωτογραφία" της δείχνει αρκετά πιο γερασμένη, ίσως κάπου στις αρχές των 70's. Δε νομίζω να την ξέρω την ταινία πάντως. Γενικά έχω παρατηρήσει πως του psyhas δεν τον έχω "πιάσει" πουθενά. Λίγες έχει βάλει αλλά όχι μόνο δε βρήκα καμία, δεν ήξερα και καμία. Shame on me.

Καλησπέρα σε όλους.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τη πέρασα για τηλεταινία με αρχειακό υλικό αλλά λαθεψα.

Έχω δει αρκετές ταινίες εποχής αλλά δεν πάει κάπου το μυαλό μου τώρα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

εγω θυμαμαι το Λενιν στη "Λουφα και Παραλαγη"

1.jpg

2.jpg

ο βενιζέλος είναι μη μπερδεύεστε

Παπαδοπούλε ανάποδα...

Υπ' ευθύνη σου

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, BLiTzER είπε

Δεν έχω ιδέα ποια είναι, αλλά... ξυρισμένος 50-60άρης Orson Welles;

Πολύ σημαντική η συμβολή σου αγαπητέ. Μπράβο που τον αναγνώρισες! Τέτοιας εποχής ήταν το touch of evil πάντως. Θα μπορούσε...

**edit δεν θα μπορούσε αφού με λίγο ψάξιμο διαπίστωσα πως η εν λόγω είναι του 58 και φυσικά ασπρόμαυρη.

Επεξ/σία από BadIndian
Δημοσ.
5 minutes ago, BLiTzER said:

Δεν έχω ιδέα ποια είναι, αλλά... ξυρισμένος 50-60άρης Orson Welles;

Αυτός φαίνεται να είναι αλλά έχει μεγάλη φιλμογραφία. Τρέχα γυρεύε.

Δημοσ.

Χαιρομσι που δε βρεθηκε ευκολα, νομιζα οτι με τον ευτραφη κυριουλη της φωτο, θα βγαζατε ακρη. Εχω καιρο να τη δω, ενα διαστημα καπου την πετυχαινα συχνα. Τη θυμηθηκα με τους Μονομαχους του Ridley, που εβαλε ο @Millennium, αλλα αυτη εδω εινσι περισσοτερο σατιρα,  οχι εντελως πετυχημενη, παρα τους αξιολογους ηθοποιούς (ο ενας καταξιωμενος κωμικος, ο αλλος μολις ειχε γυρισει ενα αντιπολεμικο κωμικοτραγικο φιλμ, που εγινε μετα απο λιγα χρονια μια ακομη καλυτερη σειρα).  Ο Orson ειναι ο αφηγητης, για να δωσω ενα τελευταιο hint κι εμφανιζεται στην αρχη και νομιζω κσι στο τελος. Θεωρω οτι η ταινια ηθελε μια pythonικη πινελια, αλλα ο Gilliam ακομα δεν ειχε ξεκινησει τη σκηνοθετικη του οδυσσεια

1 λεπτό πριν, BLiTzER είπε

Το βρήκα! :D

Orson Welles    ...    The Narrator

("Start the Revolution Without Me", ο τίτλος για τους ανυπόμονους)

Ευγε @BLiTzER, τζαμπα το κατεβατο που εγραψα

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Βρίσκετε την ταινία και τον θησαυρό. Ενδέχεται να έχει ξαναμπεί.

13.jpg

Πιο μικρη φωτο δεν ειχες να βαλεις?  😄   

Στο 300% το μεγενθυνα στον browser και με το ζορι διαβασα το Gulf of Thailand. Τα υπολοιπα δεν διαβαζονται. Αντε να πω The Beach λογω τοποθεσιας, γιατι δεν θυμαμαι να ειχε σχεση με θησαυρο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xaros73 είπε

Πιο μικρη φωτο δεν ειχες να βαλεις?  😄   

Στο 300% το μεγενθυνα στον browser και με το ζορι διαβασα το Gulf of Thailand. Τα υπολοιπα δεν διαβαζονται. Αντε να πω The Beach λογω τοποθεσιας, γιατι δεν θυμαμαι να ειχε σχεση με θησαυρο.

Καλησπέρα. Δυστυχώς δε γινόταν να βρω μεγαλύτερη εικόνα για τη συγκεκριμένη λήψη. Παρόλαυτα. Μπράβο σου! Εύστοχος! Είναι φυσικά η Παραλία (the beach - 2000) του Ντάνυ Μπόυλ με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Φυσικά ο "θησαυρός" δεν είναι αλλος από την τοποθεσία της παραλίας και εν προκειμένω είναι ο Χάρτης που ο Ντάφυ δίνει στον αμερικανό τουρίστα με ό,τι μετέπειτα συνέπειες θα έχει αυτή του η κίνηση. 

https://www.imdb.com/title/tt0163978/

Ταινία βάλε τώρα Χάρε και την ψυχή μου πάρε 🙂

Να με συγχωρείς αλλά δεν έχω reactions, οπότε κυπελλάκι εδώ 🏆 και το κανονικό μόλις ανακτήσω το δικαίωμα μου.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xaros73 είπε

image.png.3f89337fa3645e279db15177e03f07b6.png

Η μύτη αριστερά ανήκει στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ νομίζω; Την έχω δει σίγουρα αλλά δεν μου έρχεται με τη μία...

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BadIndian είπε

Η μύτη αριστερά ανήκει στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ νομίζω; Την έχω δει σίγουρα αλλά δεν μου έρχεται με τη μία...

Ε ναι, κλασσικη μυτη. Δεν εβαλα την αλλη που "παιζει" η μυτη γιατι θα ηταν σα να κλεβεις εκκλησια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...