Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, BLiTzER είπε

Θα σας βάλω κι εγώ μία καθόλου γνωστή, αλλά με έναν τεράστιο ηθοποιό.

image.png.bcc39efd29e8b13cf22f9aa0619b4710.png

δε μου κάνει για το firefox αλλα λες?

το άλλο με το κίτρινο δεν είναι o ali g?

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι.

Έχω δώσει καλό τιπ. Με λίγη φαντασία...

Επίσης, δεν είναι αεροσκάφος. 😛

Επεξ/σία από BLiTzER
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, BLiTzER είπε

Όχημα είναι αυτό, πάνω σε έρημο. Είναι οι βολίδες που "σπάνε" τα όρια ταχύτητας. Για κάποιο λόγο, 2 ονόματα θυμάμαι να έχουν πιλοτάρει κάτι αντίστοιχο. Τον Damon Hill στην πραγματική ζωή και τον Christian Bale σε ταινία. Πέφτω μέσα, ή πάλι η μπάλα πήγε στην εξέδρα;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, BLiTzER είπε

λοιπον. αμα σε θελει τελικα... καταρχην, δεν ειναι αεροπλανο, οπως μπορει να μπερδευτει καποιος. σιγουρα top gun δεν ειναι, εξαλλου μιλαμε για αγνωστη ταινια. αλλα, ενα διαστημα, ειχα μια εμμονη με τον τεραστιο ηθοποιο, που αναφερεις και εψαχνα να δω οτι υπαρχει απο αυτον. επεσα λοιπον σε μια αρκετα συμπαθητικη ταινια, The World's Fastest Indian, γυρω απο την πραγματικη ιστορια του Burt Munro, ενος θρυλου των ταχυτητων στα μηχανοκινητα(κυριως μοτοσικλετες).

https://www.imdb.com/title/tt0412080/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_4_nm_0_in_0_q_World's%20Fastest%20Indian

ρε παιδια, ρε παιδια... βαζετε αγαπημενους

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Koopas είπε

Όχημα είναι αυτό, πάνω σε έρημο. Είναι οι βολίδες που "σπάνε" τα όρια ταχύτητας. Για κάποιο λόγο, 2 ονόματα θυμάμαι να έχουν πιλοτάρει κάτι αντίστοιχο. Τον Damon Hill στην πραγματική ζωή και τον Christian Bale σε ταινία. Πέφτω μέσα, ή πάλι η μπάλα πήγε στην εξέδρα;

Έπεσες μέσα στο context. Αφορά ρεκόρ ταχύτητας στη γνωστή "πικάντικη" τοποθεσία. Αλλά όχι στον πρωταγωνιστή.

2 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

λοιπον. αμα σε θελει τελικα... καταρχην, δεν ειναι αεροπλανο, οπως μπορει να μπερδευτει καποιος. σιγουρα top gun δεν ειναι, εξαλλου μιλαμε για αγνωστη ταινια. αλλα, ενα διαστημα, ειχα μια εμμονη με τον τεραστιο ηθοποιο, που αναφερεις και εψαχνα να δω οτι υπαρχει απο αυτον. επεσα λοιπον σε μια αρκετα συμπαθητικη ταινια, The World's Fastest Indian, γυρω απο την πραγματικη ιστορια του Burt Munro, ενος θρυλου των ταχυτητων στα μηχανοκινητα(κυριως μοτοσικλετες).

https://www.imdb.com/title/tt0412080/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_4_nm_0_in_0_q_World's%20Fastest%20Indian

Respect. Ναι. 

Munro επίσης ο Συνταγματάρχης με τις κόρες του στο Last of the Mohicans. Mohicans. Indian. See what I did there? 😛

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, PSYHAS said:

Ace Ventura, το πρωτο

Αυτό είναι, απο την σκηνή με τους Cannibal Corpse τους οποίους λέγεται οτι ζήτησε προσωπικά ο Jim Carrey (αλλά ήθελε τους Napalm Death στην αρχή)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Charismo είπε

Σε λίγο θα βάζουμε ένα μαύρο φόντο και ο @PSYHAS θα το βρίσκει.

"Ναι είναι ο σκοτεινιασμένος ουρανός του Εξορκιστή όταν ο ιερέας κοιτάζει στον ουρανό στην αρχή της ταινίας."

Σε λίγο θα βάζουμε λευκή εικόνα και θα λέει "α ναι! είναι close up σε πίνακα του Μαέβιους Παχατουρίδη! Η στιγμή που η αγελάδα έφαγε όλο το γρασίδι κι έφυγε!"

1 ώρα πριν, PSYHAS είπε

με προλαβε ο συμφορουμιτης για χιλιοστα!

Ρε σατανά, προσποιήσου ότι δυσκολεύεσαι για λίγο, μπας και προλάβει άλλος/η ταλαίπωρος/η εδώ μέσα. Μας έχεις αφήσει με το buzzer στο χέρι. 😅

1 ώρα πριν, PSYHAS είπε

ε μα βαζετε κι εσεις αγαπημενες ταινιες κι ηθοποιους

Άμα κάτσω και ψάξω πόσες φορές έχεις γράψει τη λέξη "αγαπημένος" (σε κάθε γένος) θα φτιάξω την Top-1000 λίστα σου με ταινίες. Χαχα!

1 ώρα πριν, floyd89gr είπε

@PSYHAS ελα πες την αληθεια ο Μητσης εισαι η ο Τιμογιαννακης ;:P

Ψύχα, πες την αλήθεια. Δεν τις έχεις δει όλες, ε! 😎

45 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

ρε παιδια, ρε παιδια... βαζετε αγαπημενους

Να το πάλι! Να!

• Haha 4
Δημοσ.
3 minutes ago, Koopas said:

Βλέπεις ελληνικές ρε προδότη;

Χεχε . Κυρίως ξένες βλέπω αλλά έχω δει και μερικές ελληνικές.

17 minutes ago, Millennium said:

Είμαστε μια αγαπημένη ατμόσφαιρα...

MV5BYjNiNWFjNzItYmYzZi00MGU0LTllOWUtZWMz

Τη ξαναβάζω μη χαθεί στα ποστ.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Millennium είπε

Είμαστε μια αγαπημένη ατμόσφαιρα...

MV5BYjNiNWFjNzItYmYzZi00MGU0LTllOWUtZWMz

χμ, εδω δυσκολεύει η πιστα. ο ηθοποιός πρέπει να ειναι ο Keith o Carradine, της γνωστης οικογενειας των ηθοποιων. δηλαδη ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι αυτος. ταινια εποχης προφανως, αν δεν ειναι σε καποιο παρτυ μεταμφιεσμενων. Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος, αλλα αν ικανοποιουνται τα παραπανω κριτηρια, τοτε πρεπει να ειναι το The Duellists, του Ridley Scott, μαζι με Keitel, Finney & Edward Fox. Νομίζω η πρώτη μεγαλου μηκους ταινια του Scott. Την εχω δει πολυ πολύ παλιά, αμυδρά θυμάμαι οτι σχετίζεται με Γαλλια στις αρχες του 19ου αιωνα

https://www.imdb.com/title/tt0075968/

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fitsoulas2024 είπε

Πότε τις σταματησες?

Ουτε κι εγω βλεπω πλεον, γιατι εχω δει τη καθεμια 1-5 φορες.

Όταν έφτασα στην εφηβεία και γνώρισα τον κόσμο. :D 

• Haha 4
Δημοσ.
10 minutes ago, PSYHAS said:

χμ, εδω δυσκολεύει η πιστα. ο ηθοποιός πρέπει να ειναι ο Keith o Carradine, της γνωστης οικογενειας των ηθοποιων. δηλαδη ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι αυτος. ταινια εποχης προφανως, αν δεν ειναι σε καποιο παρτυ μεταμφιεσμενων. Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος, αλλα αν ικανοποιουνται τα παραπανω κριτηρια, τοτε πρεπει να ειναι το The Duellists, του Ridley Scott, μαζι με Keitel, Finney & Edward Fox. Νομίζω η πρώτη μεγαλου μηκους ταινια του Scott. Την εχω δει πολυ πολύ παλιά, αμυδρά θυμάμαι οτι σχετίζεται με Γαλλια στις αρχες του 19ου αιωνα

https://www.imdb.com/title/tt0075968/

Σωστά αυτή είναι. Η πρώτη μεγάλου μήκους του Σκοτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...