Tsoukos87 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Eisenberg με την κάμερα και Social Network. 1 λεπτό πριν, PSYHAS είπε πρεπει να ειναι ο Eissenberg, στην πισινα οταν μετακομισε το team facebook. The Social Network, Fincher φυσικα https://www.imdb.com/title/tt1285016/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_social%20network Ναι αυτό είναι, τέλειος συγχρονισμός!! 1
PSYHAS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Tsoukos87 είπε Όπως τον ζωγράφο στο Κωνσταντίνου και Ελένης, μα αγνοφαίνονται οι λύκοι στον καμβά και στο άλλο ο Λένιν ο Τρότσκι στη κόκκινη πλατεία.. 4 λεπτά πριν, Charismo είπε Ενώ φέρνει σε ταινία του Ψάλτη με πρώτη ματιά, απέρριψα τη σκέψη αυτή λόγω του μαύρου δεξιά. Σε λίγο θα βάζουμε ένα μαύρο φόντο και ο @PSYHAS θα το βρίσκει. "Ναι είναι ο σκοτεινιασμένος ουρανός του Εξορκιστή όταν ο ιερέας κοιτάζει στον ουρανό στην αρχή της ταινίας." ε μα βαζετε κι εσεις αγαπημενες ταινιες κι ηθοποιους 1
floyd89gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου @PSYHAS ελα πες την αληθεια ο Μητσης εισαι η ο Τιμογιαννακης ; 3
lovesucks Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Καλημέρα, πάρα πολύ γνωστή ταινία προηγούμενης δεκαετίας. Έτοιμη ήμουν και γω και με προλάβατε!! 4 λεπτά πριν, Charismo είπε Ενώ φέρνει σε ταινία του Ψάλτη με πρώτη ματιά, απέρριψα τη σκέψη αυτή λόγω του μαύρου δεξιά. Σε λίγο θα βάζουμε ένα μαύρο φόντο και ο @PSYHAS θα το βρίσκει. "Ναι είναι ο σκοτεινιασμένος ουρανός του Εξορκιστή όταν ο ιερέας κοιτάζει στον ουρανό στην αρχή της ταινίας." Πέθανα στο γέλιο χαχαχαχαχα μα δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.. 😋 Πως δεν τα κανα όλα χάλια με τον καφέ χαχαχαχα Και γω Ψάλτη πάντως σκέφτηκα 🤣 Μόλις τώρα, floyd89gr είπε @PSYHAS ελα πες την αληθεια ο Μητσης εισαι η ο Τιμογιαννακης ; Πνίγηκα χαχαχααχαχαχαχαχα Ποιος είναι ο Μήτσης;;;🤔 1 1
BLiTzER Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Θα σας βάλω κι εγώ μία καθόλου γνωστή, αλλά με έναν τεράστιο ηθοποιό. 1
lovesucks Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, BLiTzER είπε Θα σας βάλω κι εγώ μία καθόλου γνωστή, αλλά με έναν τεράστιο ηθοποιό. Που "ναι ο ηθοποιός;;;; Αστειεύομαι χαχαχαχαχα Μέσα στο αεροσκάφος φαντάζομαι.. Και δεν είναι ελληνική 🤣 3
Tsoukos87 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Το μόνο που μου έρχεται με αεροσκάφη και πολεμικά είναι τα Top Gun , εικάζω ότι δεν είναι κάποιο απο αυτά..
floyd89gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Eisenberg με την κάμερα και Social Network. μπερδεψες τον χημικο με τον ζουκεμπεργκ αλλα δεν πειραζει . Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από floyd89gr 1
BLiTzER Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Εντάξει, έχετε δίκιο, θα βοηθήσω λίγο. Η ταινία είναι βιογραφική, και ο πρωταγωνιστής της (ο πραγματικός, όχι ο ηθοποιός) μοιράζεται το επίθετό του με αυτό του Συνταγματάρχη με τις 2 κόρες του σε πολυαγαπημένη πολεμική ταινία με τελείως διαφορετικό θέμα, αλλά της ίδιας... φυλής. ΥΓ: Έκανα τρελό παραλληλισμό. Αν βρείτε και τις 2 ταινίες, έχει bonus. 🤣
Charismo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Just now, floyd89gr said: μπερδεψες τον χημικο με τον ζουκεμπεργκ αλλα δεν πειραζει . Όχι ο Eisenberg είναι ο ηθοποιός που υποδύεται το σαυράνθρωπο. Εγώ λόγω Breaking Bad θυμάμαι το όνομά του. 😛 1
BLiTzER Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, floyd89gr είπε μπερδεψες τον χημικο με τον ζουκεμπεργκ αλλα δεν πειραζει . Δεν μπέρδεψα τίποτα. Ο χημικός ήταν Heisenberg. 😛 1
floyd89gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Charismo είπε Όχι ο Eisenberg είναι ο ηθοποιός που υποδύεται το σαυράνθρωπο. ωχ τρελο .. γραψε ακυρο Blitzer
Tsoukos87 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, BLiTzER είπε Δεν μπέρδεψα τίποτα. Ο χημικός ήταν Heisenberg. 😛 Δεν είμαι ο Ryan ο Bryan είμαι!! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα