Jiakometi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Με ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέπω ότι υπάρχουν πολύ δυνατοί παίκτες σε αυτό το thread, με σφαιρικές γνώσεις και «σπιρτάδα» στο να βρίσκουν ακόμη και λιγότερο προβεβλημένες ταινίες. Σε αυτό το πλαίσιο βάζω μια σκηνή από την αγαπημένη μου ταινία .. 6
BadIndian Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Κι άλλο ευκολάκι. Η ντοκυμαντερίστικη φωτογραφία της ταινίας την προδίδει. Blair witch project (1999) https://www.imdb.com/title/tt0185937/ Δε σε είχα αγαπητέ για λάτρη του είδους. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από BadIndian 6
PSYHAS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Βαζω μια που πιο 80s πεθαίνεις, κυριολεκτικά.. Σχετικα ξεχασμενη ταινία ( δε θυμαμαι ποτε την εχω δει τελευταια στην τηλεοραση) με πασίγνωστους ηθοποιούς και καλλιτέχνες γενικοτερα, dark φάση, που τη σωζει η σισθητικη της. Η φωτο που βάζω ειναι απο την πιο διασημη σκηνη της, που της εδωσε αρκετα cult status. Αρκετα εντυπωσιακή εισαγωγη, με ενα απο τα αγαπημένα τραγουδια της εποχης. Σκηνοθέτης επίσης πασίγνωστος, νομίζω στο ντεμπούτο του. 2
BadIndian Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Με ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέπω ότι υπάρχουν πολύ δυνατοί παίκτες σε αυτό το thread, με σφαιρικές γνώσεις και «σπιρτάδα» στο να βρίσκουν ακόμη και λιγότερο προβεβλημένες ταινίες. Σε αυτό το πλαίσιο βάζω μια σκηνή από την αγαπημένη μου ταινία ..
Jiakometi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, BadIndian είπε Κι άλλο ευκολάκι. Η ντοκυμαντερίστικη φωτογραφία της ταινίας την προδίδει. Blair witch project (1999) https://www.imdb.com/title/tt0185937/ Δε σε είχα αγαπητέ για λάτρη του είδους. Όντως αυτή είναι.
Millennium Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Blair witch project είχε κάνει χαμουλη όταν είχε βγει το 99. Θυμάμαι την είχα δει σινεμά και γουσταρα. 4
Tsoukos87 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Βάζω άλλη μια αγαπημένη που την έχω δει πάρα πολλές φορές, δύσκολη λήψη η συγκεκριμένη.. 37 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Βαζω μια που πιο 80s πεθαίνεις, κυριολεκτικά.. Σχετικα ξεχασμενη ταινία ( δε θυμαμαι ποτε την εχω δει τελευταια στην τηλεοραση) με πασίγνωστους ηθοποιούς και καλλιτέχνες γενικοτερα, dark φάση, που τη σωζει η σισθητικη της. Η φωτο που βάζω ειναι απο την πιο διασημη σκηνη της, που της εδωσε αρκετα cult status. Αρκετα εντυπωσιακή εισαγωγη, με ενα απο τα αγαπημένα τραγουδια της εποχης. Σκηνοθέτης επίσης πασίγνωστος, νομίζω στο ντεμπούτο του. Thelma & Louise? 1
HPXMAN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 18 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Βάζω άλλη μια αγαπημένη που την έχω δει πάρα πολλές φορές, δύσκολη λήψη η συγκεκριμένη.. Thelma & Louise? O κυνηγός του χειμώνα;
BadIndian Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Βάζω άλλη μια αγαπημένη που την έχω δει πάρα πολλές φορές, δύσκολη λήψη η συγκεκριμένη.. Θα σουτάρω αλλά Λαμέλα δεν είμαι, οπότε περιστέρια φυλαχτείτε... Νερό και βάρκα βλέπω. Σπίτια και σταυρούς να καίγονται βλέπω. Κόσμο να τρέχει έντρομος (νομίζω πως) διακρίνω. Ο συνειρμός είναι αυτονόητος. Ο Μισισσιπής καίγεται. Μου ταιριάζει και η "φωτογραφία" με την εποχή, ωστόσο δε νομίζω πως είναι αυτή, αφού παρομοίως την έχω δει την ταινία αρκετές φορές και δεν θυμάμαι να υπάρχει τέτοια σκηνή. Σίγουρα δεν είναι αυτή, αλλά πιστεύω ότι είναι της ίδιας εποχής (80's). Link δεν βάζω και απλά περιμένω την επιβεβαίωση του λάθους μου και κανένα hint επιπλέον. Πράγματι δύσκολη λήψη.
HPXMAN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Ελληνικές ταινίες έχουν μπει άπειρες βιντεοταινίες πορνό κάλυ αριστουργήματα όλα 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, HPXMAN είπε O κυνηγός του χειμώνα; Τσου δεν ειναι αυτο 3 λεπτά πριν, BadIndian είπε Θα σουτάρω αλλά Λαμέλα δεν είμαι, οπότε περιστέρια φυλαχτείτε... Νερό και βάρκα βλέπω. Σπίτια και σταυρούς να καίγονται βλέπω. Κόσμο να τρέχει έντρομος (νομίζω πως) διακρίνω. Ο συνειρμός είναι αυτονόητος. Ο Μισισσιπής καίγεται. Μου ταιριάζει και η "φωτογραφία" με την εποχή, ωστόσο δε νομίζω πως είναι αυτή, αφού παρομοίως την έχω δει την ταινία αρκετές φορές και δεν θυμάμαι να υπάρχει τέτοια σκηνή. Σίγουρα δεν είναι αυτή, αλλά πιστεύω ότι είναι της ίδιας εποχής (80's). Link δεν βάζω και απλά περιμένω την επιβεβαίωση του λάθους μου και κανένα hint επιπλέον. Πράγματι δύσκολη λήψη. Τσου και παλι
Tsoukos87 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Ειναι προς μεσα δεκαετιας του 90 αυτη που εβαλα και παιζουν παρα πολυ γνωστοι ηθοποιοι. 1
BadIndian Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Ειναι προς μεσα δεκαετιας του 90 αυτη που εβαλα και παιζουν παρα πολυ γνωστοι ηθοποιοι. Μου ήρθε η επιφοίτηση ρε συ. Νομίζω τη βρήκα. Interview with a Vampire (1994) εκεί που καίει ο Πιτ τα υπάρχοντα του νομίζω https://www.imdb.com/title/tt0110148/ 1 1
Koopas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Τσου και παλι /έναρξη αστείου. Και κάπως έτσι βγήκε το nick σου. /τέλος αστείου 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα