Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 minutes ago, Tsoukos87 said:

Καλησπέρα, να βάλω άλλη μια αν και δεν είναι η καλύτερη του ταινία, έχει παίξει σε πολύ καλύτερες με φοβερές ερμηνείες, αλλά εδώ είχε δώσει ρέστα και ήταν ουσιαστικά ότι πιο καλό σε αυτήν την μέτρια ταινία. (Σαν σήμερα έφυγε πριν 14 χρόνια). 

MV5BMzgwNDE2NjAtZWNiNy00MzZkLTkxZDAtZGQ1MGRlZDI4NWMwXkEyXkFqcGc@._V1_SY300_CR116,0,300,300_AL_.jpg

https://m.imdb.com/title/tt0343135/

Along came poly.

• Like 1
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

MV5BNGZjMDA2MDgtOTg3OS00MWUzLWJjNDctZmQ3ZTVkZDZkOGQzXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX960_.jpg

8 λεπτά πριν, Charismo είπε

Από κάποια ορκωμοσία είναι η σκηνή;

Θα μπορούσες να το πεις κι έτσι.. (γκουχου γκουχου)

αξιολογη ταινια, που την ειχα δει προ δεκαετιας περιπου, οταν την εβαζε καποιο κρατικο καναλι μερικες φορες, γυρω απο την προσπαθεια μεριδας γερμανων νεων να χορευουν swing και να ξεφύγουν απο όσα τραγικά συνέβαιναν στη Γερμανία λίγο πριν να ξεσπάσει ο ΒΠΠ. Παιζει κι ο Kenneth Branagh σε έναν χαρακτηριστικό ρόλο. Στη φωτο φυσικα Christian Bale, συμπρωταγωνιστης με Robert Sean Leonard. Η ταινία θεωρώ οτι αναπαριστά πιστα το κλιμα της εποχης

https://www.imdb.com/title/tt0108265/?ref_=vp_close

Swing Kids , ξέχασα τον τίτλο να βαλω

Επεξ/σία από PSYHAS
  • Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

Θα μπορούσες να το πεις κι έτσι.. (γκουχου γκουχου)

αξιολογη ταινια, που την ειχα δει προ δεκαετιας περιπου, οταν την εβαζε καποιο κρατικο καναλι μερικες φορες, γυρω απο την προσπαθεια μεριδας γερμανων νεων να χορευουν swing και να ξεφύγουν απο όσα τραγικά συνέβαιναν στη Γερμανία λίγο πριν να ξεσπάσει ο ΒΠΠ. Παιζει κι ο Kenneth Branagh σε έναν χαρακτηριστικό ρόλο. Στη φωτο φυσικα Christian Bale, συμπρωταγωνιστης με Robert Sean Leonard. Η ταινία θεωρώ οτι αναπαριστά πιστα το κλιμα της εποχης

https://www.imdb.com/title/tt0108265/?ref_=vp_close

Swing Kids , ξέχασα τον τίτλο να βαλω

Ναι τα παιδια του Swing είναι , πολύ ωραία ταινία την πετύχαινα σχεδόν πάντα πριν χρόνια σε τοπικά κανάλια, όποιος δεν την έχει δει ας την δει είναι αρκετά καλή για το είδος της και λιγάκι υποτιμημένη.

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Ο Τζιν Χάκμαν είναι;

..ο οποιος πριν λιγες μέρες έκλεισε μολις τα 95! Δε θυμάμαι τωρα απο που ειναι η φωτο, καμιά 100αρια μόνο ταινίες έχει κάνει.. ιερο τερας κυριολεκτικα

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ όμως από τη φωτογραφία συμπεραίνω πως η ηλικία του είναι μετά 60. Η πρώτη μου σκέψη είναι η ταινία με τους ενόρκους, όπου δίνει ραντεβού με τον Κιούζακ, αλλά δε νομίζω να πρόκειται για αυτή, καθώς το outfit δεν μου ταιριάζει.  

Δημοσ.
19 minutes ago, BadIndian said:

Συμφωνώ όμως από τη φωτογραφία συμπεραίνω πως η ηλικία του είναι μετά 60. Η πρώτη μου σκέψη είναι η ταινία με τους ενόρκους, όπου δίνει ραντεβού με τον Κιούζακ, αλλά δε νομίζω να πρόκειται για αυτή, καθώς το outfit δεν μου ταιριάζει.  

Όχι δεν είναι αυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...