Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, xaros73 said:

Ναι οντως, άλλο τροχοσπιτο ειχε στο ID, πιο τετραγωνο. Αυτο τελικα ειναι απο το Judgment Night.

Αντε να βαλω και εγω κατι. Τρελη επιτυχια τοτε στα βιντεο κλαμπ, συνεχεια νοικιασμενο. Πρεπει να το εχω δει τουλαχιστον 7-8 φορες αλλά πανε αρκετα χρονια απο την τελευταια φορα.

Opera Snapshot_2025-01-31_090446_www.youtube.com.png

Ο άντρας μοιάζει με τον μπαμπά του Dexter από την ομώνυμη σειρά στα νιάτα του. Προσπαθούσα να θυμηθώ τι μου λέει η μουτσούνα του και πρέπει να είναι αυτός, δεν ξέρω το όνομα του. Και η κοπελιά κάτι μου λέει, αλλά τη σκηνή δεν την έχω και δεν ξέρω καν αν έχω δει την ταινία.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Charismo είπε

Ο άντρας μοιάζει με τον μπαμπά του Dexter από την ομώνυμη σειρά στα νιάτα του. Προσπαθούσα να θυμηθώ τι μου λέει η μουτσούνα του και πρέπει να είναι αυτός, δεν ξέρω το όνομα του. Και η κοπελιά κάτι μου λέει, αλλά τη σκηνή δεν την έχω και δεν ξέρω καν αν έχω δει την ταινία.

Σωστός. Αυτός είναι. Και αναρωτιόμουν τι μου θυμίζει. Κρίνοντας από την ηλικία του, πρέπει να είναι ~40 χρόνια πίσω.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Charismo είπε

3 ώρες πριν, xaros73 είπε

Ναι όντως, άλλο τροχοσπιτο ειχε στο ID, πιο τετραγωνο. Αυτο τελικα ειναι απο το Judgment Night.

Αντε να βαλω και εγω κατι. Τρελη επιτυχια τοτε στα βιντεο κλαμπ, συνεχεια νοικιασμενο. Πρεπει να το εχω δει τουλαχιστον 7-8 φορες αλλά πανε αρκετα χρονια απο την τελευταια φορα.

Opera Snapshot_2025-01-31_090446_www.youtube.com.png

με την πολύτιμη συμβολή του @Charismo και δεδομενου οτι η διπλανη ειναι η κοπελα στο dumb and dumber (Lauren Holly), μαλλον ειναι το Ενωμένοι σαν γροθιά, https://www.imdb.com/title/tt0090693/

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/1/2025 στις 10:12 ΠΜ, HPXMAN είπε

image.png.19507128b7432017ed2276c3d52851f2.png

Sophie Marceau? δε βοηθαει πολυ η εικονα

θα μπορουσε κι η Daphne Zuniga, ετσι οπως τη βλεπω , ναναι. δε ξερω, μαλλον θα χρειαστει καμια βοηθεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλέον δεν νομίζω πως μπορεί να γυριστεί αντίστοιχη ταινία χωρίς να λιθοβολιστεί ο σκηνοθέτης

image.png.5f5166acddb1846ca17ec5b24be57e1a.png

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στους Χρυσοθήρες της Μεγάλης Οθόνης!!

Θα το κάνω λίγο πιο ενδιαφέρον αυτή τη φορά... Αναζητούμε ουσιαστικά δύο ταινίες. Όχι μόνο αυτή της εικόνας, αλλά και αυτήν από την οποία περιέχεται η παρακάτω σκηνή και φωτογραφία. Έχουμε δηλαδή μία ταινία μέσα σε μια άλλη. Γνωστή και συνήθης η πρακτική των κινηματογραφικών αναφορών, οπότε είπα να κάνω χρήση. Το απόσπασμα της ταινίας που παραθέτω προφανώς και είναι ασπρόμαυρο, αλλά η ταινία στην οποία περιέχεται είναι έγχρωμη και πασίγνωστη. Δεν έχει ξαναμπεί (παραδόξως). Αν δυσκολευτείτε πολύ θα επανέρθω με βοήθεια. Θα αρκεστώ να πω ότι ο πρωταγωνιστής της (έγχρωμης) ταινίας  παρακολουθεί την ασπρόμαυρη της εικόνας. Ποιες είναι αυτές οι δύο ταινίες λοιπόν; Έλα μου ντε...

Btw εκκρεμεί και αυτή η περίεργη του Προέδρου Ε.Τ. και του Γιάννη.

Υ.Γ. @Tsoukos87 το ήξερα αγαπητέ πως το σουτ δεν ήταν υπό καλές προϋποθέσεις, αλλά μου θύμισε λίγο το Needfull Things και είπα να το δοκιμάσω κι ας ήξερα πως μάλλον είμαι λάθος. Οι μεγάλοι παίχτες εξάλλου δεν φοβούνται να δοκιμάσουν τα πόδια τους. Αν δεν σουτάρεις, δεν θα σκοράρεις 😉 

76.jpg

Επεξ/σία από BadIndian
  • Like 3
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Καλησπέρα στους Χρυσοθήρες της Μεγάλης Οθόνης!!

Θα το κάνω λίγο πιο ενδιαφέρον αυτή τη φορά... Αναζητούμε ουσιαστικά δύο ταινίες. Όχι μόνο αυτή της εικόνας, αλλά και αυτήν από την οποία περιέχεται η παρακάτω σκηνή και φωτογραφία. Έχουμε δηλαδή μία ταινία μέσα σε μια άλλη. Γνωστή και συνήθης η πρακτική των κινηματογραφικών αναφορών, οπότε είπα να κάνω χρήση. Το απόσπασμα της ταινίας που παραθέτω προφανώς και είναι ασπρόμαυρο, αλλά η ταινία στην οποία περιέχεται είναι έγχρωμη και πασίγνωστη. Δεν έχει ξαναμπεί (παραδόξως). Αν δυσκολευτείτε πολύ θα επανέρθω με βοήθεια. Θα αρκεστώ να πω ότι ο πρωταγωνιστής της (έγχρωμης) ταινίας  παρακολουθεί την ασπρόμαυρη της εικόνας. Ποιες είναι αυτές οι δύο ταινίες λοιπόν; Έλα μου ντε...

Btw εκκρεμεί και αυτή η περίεργη του Προέδρου Ε.Τ. και του Γιάννη.

Υ.Γ. @Tsoukos87 το ήξερα αγαπητέ πως το σουτ δεν ήταν υπό καλές προϋποθέσεις, αλλά μου θύμισε λίγο το Needfull Things και είπα να το δοκιμάσω κι ας ήξερα πως μάλλον είμαι λάθος. Οι μεγάλοι παίχτες εξάλλου δεν φοβούνται να δοκιμάσουν τα πόδια τους. Αν δεν σουτάρεις, δεν θα σκοράρεις 😉 

76.jpg

Λόγια μεγάλου παίκτου, που έλεγε και ο μακαρίτης ο Αλέ..

Δεν είναι το βουβό το γαλλικό που κέρδισε το όσκαρ πριν λίγα χρόνια η φωτο που έβαλες σωστά;;

Βαζω και εγω μια (νομίζω πως δεν εχει μπει στο νήμα)

image.png

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Λόγια μεγάλου παίκτου, που έλεγε και ο μακαρίτης ο Αλέ..

Δεν είναι το βουβό το γαλλικό που κέρδισε το όσκαρ πριν λίγα χρόνια η φωτο που έβαλες σωστά;;

Βαζω και εγω μια (νομίζω πως δεν εχει μπει στο νήμα)

image.png

Όχι αγαπητε. Καμία από τις δύο ταινίες δεν είναι βουβή. Οι εικονιζόμενοι ηθοποιοί/χορευτές είναι πασίγνωστο ντουέτο της εποχής τους.

Στη δικιά σου τώρα η πρώτη μου σκέψη είναι "Ο Πατριώτης" του Μελ Γκίμπσον, αλλά ομολογώ πως ενώ ταιριάζει η εικόνα και το ύφος της ταινίας, δε θυμάμαι να υπήρχε μάχη με τόσο ολιγομελής ομάδες, οπότε μάλλον πάλι τα περιστέρια θα πρέπει να προστατευτούν. Μια δεύτερη σκέψη είναι το Barry Lyndon (Kubrick), που έχει ξαναμπεί όμως από τον φίλτατο Χιλιετία νομίζω, πριν από πολλές, πολλές σελίδες (πως λέμε σε έναν πολύ, πολύ μακρινό γαλαξία...).

Link θα επιλέξω του Μπάρυ όμως και fingers crossed για τα καημένα τα κινηματογραφικά περιστέρια😁

https://www.imdb.com/title/tt0072684/

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BadIndian είπε

Όχι αγαπητε. Καμία από τις δύο ταινίες δεν είναι βουβή. Οι εικονιζόμενοι ηθοποιοί/χορευτές είναι πασίγνωστο ντουέτο της εποχής τους.

Στη δικιά σου τώρα η πρώτη μου σκέψη είναι "Ο Πατριώτης" του Μελ Γκίμπσον, αλλά ομολογώ πως ενώ ταιριάζει η εικόνα και το ύφος της ταινίας, δε θυμάμαι να υπήρχε μάχη με τόσο ολιγομελής ομάδες, οπότε μάλλον πάλι τα περιστέρια θα πρέπει να προστατευτούν. Μια δεύτερη σκέψη είναι το Barry Lyndon (Kubrick), που έχει ξαναμπεί όμως από τον φίλτατο Χιλιετία νομίζω, πριν από πολλές, πολλές σελίδες (πως λέμε σε έναν πολύ, πολύ μακρινό γαλαξία...).

Link θα επιλέξω του Μπάρυ όμως και fingers crossed για τα καημένα τα κινηματογραφικά περιστέρια😁

https://www.imdb.com/title/tt0072684/

Τσου δεν είναι το Barry Lindon..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...