mordred Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Tsoukos87 said: Το κομπιούτερ του θανάτου!! (Πόσο μπροστά πχια η Ελλαδαρα τυφλά να έχει το ΑΙ και η Skynet) Οι αδερφές (αδερφοί τότε) Γουατσοφσκι έπαιξαν τρελή ξεπατικωτούρα. Και τι να κλάσει όμως ο Κιανού μπροστά στο τιτάνα Άκη Φλωρέντη (RIP) Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από mordred 1 1 2
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Charismo είπε Από το Avatar σου. εγχειρηση πανω απο τα ρουχα βρε φιλε Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από fitsoulas2024 1
Millennium Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 52 minutes ago, mordred said: Οι αδερφές (αδερφοί τότε) Γουατσοφσκι έπαιξαν τρελή ξεπατικωτούρα. Και τι να κλάσει όμως ο Κιανού μπροστά στο τιτάνα Άκη Φλωρέντη (RIP) Έτσι. Το ελληνικό Μάτριξ ήτανε. Καλτιλα. 3
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Tsoukos87 2
HPXMAN Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 15 ώρες πριν, Millennium είπε Έτσι. Το ελληνικό Μάτριξ ήτανε. Καλτιλα. Το εχω ξαναβάψει φυσικά αλλά η ταινία δεν υπάρχει μαζί με τον Ψιτ τον ιππότη της λακκούβας υπερκαλτ
BadIndian Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Καλημέρα στα παλαιόπαιδα (oldboys) του νήματος. Χώνω μια στα γρήγορα. Δύσκολη λήψη πιστεύω, αλλά πασίγνωστη ταινία και θα βρεθεί με λίγη παρατηρητικότητα. Δεν θυμάμαι να έχει ξαναμπεί αλλά δεν ορκίζομαι και στον Μεγάλο Μανιτού... @Tsoukos87 η δική σου βασίζεται σε διήγημα του Βασιλιά ή απέχω πολύ;; 1
PSYHAS Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, BadIndian είπε Καλημέρα στα παλαιόπαιδα (oldboys) του νήματος. Χώνω μια στα γρήγορα. Δύσκολη λήψη πιστεύω, αλλά πασίγνωστη ταινία και θα βρεθεί με λίγη παρατηρητικότητα. Δεν θυμάμαι να έχει ξαναμπεί αλλά δεν ορκίζομαι και στον Μεγάλο Μανιτού... @Tsoukos87 η δική σου βασίζεται σε διήγημα του Βασιλιά ή απέχω πολύ;; πρεπει να ειναι εκεινο με Tom Cruise μπαρμαν, κατσε να το θυμηθω, Kokomo το τραγουδι των Beach Boys σιγουρα 1
Millennium Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 minute ago, HPXMAN said: Το εχω ξαναβάψει φυσικά αλλά η ταινία δεν υπάρχει μαζί με τον Ψιτ τον ιππότη της λακκούβας υπερκαλτ Βάψε τα μαύρα όπως ο ψιτ αγαπητέ! 1
PSYHAS Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Cocktail! https://www.imdb.com/title/tt0094889/ 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Παιχνίδια επιβίωσης, με Hopkins (φωτο), Alec Baldwin και Bart the Bear, που κλεβει την παρασταση. Που το θυμηθηκες? Ψιλοξεχασμενο survivor movie στα βαθη της Αλασκας. https://www.imdb.com/title/tt0119051/?ref_=tt_mv 1
HPXMAN Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Cocktail! https://www.imdb.com/title/tt0094889/ Παιχνίδια επιβίωσης, με Hopkins (φωτο), Alec Baldwin και Bart the Bear, που κλεβει την παρασταση. Που το θυμηθηκες? Ψιλοξεχασμενο survivor movie στα βαθη της Αλασκας. https://www.imdb.com/title/tt0119051/?ref_=tt_mv Το δικό μου το κοκτέιλ ; Ανίερε φωτιά θα πέσει τώρα είδα τη σφήνα Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από HPXMAN
PSYHAS Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Είχα παρεμβολές.. Aruba, Alaska, ooh i wanna take ya...
BadIndian Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ναι αυτό είναι φυσικά. Με τον εικονιζόμενο ηθοποιό φυσικά να προτιμάται ως "ο μπαμπάς του Μπράντον και της Μπρέντα" από το Beverly Hills, για όσους θυμούνται. Αποθέωση της ταινίας για εμένα η σκηνή της "ποιητικής βραδιάς" στο club. Άλλη μια τώρα που είμαι ζεστός; 1
PSYHAS Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 λεπτά πριν, BadIndian είπε Ναι αυτό είναι φυσικά. Με τον εικονιζόμενο ηθοποιό φυσικά να προτιμάται ως "ο μπαμπάς του Μπράντον και της Μπρέντα" από το Beverly Hills, για όσους θυμούνται. Αποθέωση της ταινίας για εμένα η σκηνή της "ποιητικής βραδιάς" στο club. Άλλη μια τώρα που είμαι ζεστός; true grit? νομιζω 1
BadIndian Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, PSYHAS είπε true grit? νομιζω Σωστός αλλά υπάρχουν δύο True Grit. Βάλε και ένα link, για να τα ξεχωρίζουμε 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα