Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Ας βάλω και εγώ μια.Θα σας  δυσκολέψω λίγο .Βάζω ψιλό δύσκολη φωτογραφία από μια όχι και τόσο γνωστή ταινία(κακώς γιατί είναι αρκετά καλή).

movie.JPG

@BadIndian δεν το πρόσεξα το μήνυμα σου,sorry.Όχι δεν είναι επιστημονικής φαντασίας η ταινία.

Θα δώσω μια επιπλέον φωτογραφία με έναν από τους πρωταγωνιστές τις ταινίας και πως πρόκειται για ταινία των 80ς.Αν δεν την βρει κανεις μέχρι το βράδυ θα αναφέρω ποια είναι προφανώς.

movies2.JPG

• Like 1
Δημοσ.

image.png.c6e82b8ce74d1a2ce6970af322b99d96.png

δύσκολη λήψη από εύκολη ταινία

1 λεπτό πριν, dekulinkgr είπε

@BadIndian δεν το πρόσεξα το μήνυμα σου,sorry.Όχι δεν είναι επιστημονικής φαντασίας η ταινία.

Θα δώσω μια επιπλέον φωτογραφία με έναν από τους πρωταγωνιστές τις ταινίας και πως πρόκειται για ταινία των 80ς.Αν δεν την βρει κανεις μέχρι το βράδυ θα αναφέρω ποια είναι προφανώς.

movies2.JPG

blue thunder?

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Θα δώσω μια επιπλέον φωτογραφία με έναν από τους πρωταγωνιστές τις ταινίας και πως πρόκειται για ταινία των 80ς.Αν δεν την βρει κανεις μέχρι το βράδυ θα αναφέρω ποια είναι προφανώς

Με την αναφορά στα 80ς θυμήθηκα το ρολόι του Άρνι στο Commando (στη σκηνή του αεροπλάνου, μόλις στέλνει για "ύπνο" τον πρώτο κακό). Αλλά, μπερδεύτηκα με τη δεύτερη φωτογραφία. 🤔

Θα ρισκάρω και θα ρίξω το σουτ.

Commando (1985)

https://www.imdb.com/title/tt0088944

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, HPXMAN είπε

blue thunder?

Σωστός!

3 λεπτά πριν, Koopas είπε

Με την αναφορά στα 80ς θυμήθηκα το ρολόι του Άρνι στο Commando (στη σκηνή του αεροπλάνου, μόλις στέλνει για "ύπνο" τον πρώτο κακό). Αλλά, μπερδεύτηκα με τη δεύτερη φωτογραφία. 🤔

Θα ρισκάρω και θα ρίξω το σουτ.

Commando (1985)

https://www.imdb.com/title/tt0088944

Όχι .Είναι το blue thunder με πρωταγωνιστη τον Roy Scheider οπως είπε σωστά ο ΗΡΧΜΑΝ.

https://www.imdb.com/title/tt0085255/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_in_0_q_blue%20thunder

Για όσοι δεν την έχουν δει και θέλουν μια κλασσική ταινία των 80ς, προτείνεται ανεπιφύλακτα

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HPXMAN είπε

image.png.c6e82b8ce74d1a2ce6970af322b99d96.png

δύσκολη λήψη από εύκολη ταινία

δε μου λέει κάτι. έτος, ελληνικη/ξενη, κανα hint? πολυ γενικο πλανο, μια πρωτη σκεψη που μου ηρθε ηταν τίποτα Bruce Lee στο Enter the dragon, αλλά δε θυμάμαι να καβαλάει μηχανάκι!

Δημοσ.
1 minute ago, PSYHAS said:

δε μου λέει κάτι. έτος, ελληνικη/ξενη, κανα hint? πολυ γενικο πλανο, μια πρωτη σκεψη που μου ηρθε ηταν τίποτα Bruce Lee στο Enter the dragon, αλλά δε θυμάμαι να καβαλάει μηχανάκι!

Για Ελληνική βιντεοταινία μου κάνει για κάποιο λόγο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Charismo είπε

Για Ελληνική βιντεοταινία μου κάνει για κάποιο λόγο.

Μπορεί από το 50άρι στρογγυλοφάναρο. 😛

• Haha 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

Ελληνική βιντεοκασέτα με θρησκευτικό περιεχόμενο 

26 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

Ρε ανόσιε στρογγυλό φανάρι παπί με τζιν μυρίζει ελληνική καγκοτρθα 80s 😛

• Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HPXMAN είπε

Ελληνική βιντεοκασέτα με θρησκευτικό περιεχόμενο 

Ρε ανόσιε στρογγυλό φανάρι παπί με τζιν μυρίζει ελληνική καγκοτρθα 80s 😛

Πατήρ γκομενιος; 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...