Charismo Δημοσ. χθες στις 10:23 πμ Δημοσ. χθες στις 10:23 πμ 10 minutes ago, fitsoulas2024 said: και αυτο απο που ειναι? Από το Avatar σου. 5
katergaris79 Δημοσ. χθες στις 10:25 πμ Δημοσ. χθες στις 10:25 πμ Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης είναι αυτό! 4
dekulinkgr Δημοσ. χθες στις 11:02 πμ Δημοσ. χθες στις 11:02 πμ 20 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Ας βάλω και εγώ μια.Θα σας δυσκολέψω λίγο .Βάζω ψιλό δύσκολη φωτογραφία από μια όχι και τόσο γνωστή ταινία(κακώς γιατί είναι αρκετά καλή). @BadIndian δεν το πρόσεξα το μήνυμα σου,sorry.Όχι δεν είναι επιστημονικής φαντασίας η ταινία. Θα δώσω μια επιπλέον φωτογραφία με έναν από τους πρωταγωνιστές τις ταινίας και πως πρόκειται για ταινία των 80ς.Αν δεν την βρει κανεις μέχρι το βράδυ θα αναφέρω ποια είναι προφανώς. 1
HPXMAN Δημοσ. χθες στις 11:02 πμ Δημοσ. χθες στις 11:02 πμ δύσκολη λήψη από εύκολη ταινία 1 λεπτό πριν, dekulinkgr είπε @BadIndian δεν το πρόσεξα το μήνυμα σου,sorry.Όχι δεν είναι επιστημονικής φαντασίας η ταινία. Θα δώσω μια επιπλέον φωτογραφία με έναν από τους πρωταγωνιστές τις ταινίας και πως πρόκειται για ταινία των 80ς.Αν δεν την βρει κανεις μέχρι το βράδυ θα αναφέρω ποια είναι προφανώς. blue thunder? 3
Koopas Δημοσ. χθες στις 11:06 πμ Δημοσ. χθες στις 11:06 πμ 2 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Θα δώσω μια επιπλέον φωτογραφία με έναν από τους πρωταγωνιστές τις ταινίας και πως πρόκειται για ταινία των 80ς.Αν δεν την βρει κανεις μέχρι το βράδυ θα αναφέρω ποια είναι προφανώς Με την αναφορά στα 80ς θυμήθηκα το ρολόι του Άρνι στο Commando (στη σκηνή του αεροπλάνου, μόλις στέλνει για "ύπνο" τον πρώτο κακό). Αλλά, μπερδεύτηκα με τη δεύτερη φωτογραφία. 🤔 Θα ρισκάρω και θα ρίξω το σουτ. Commando (1985) https://www.imdb.com/title/tt0088944 1
dekulinkgr Δημοσ. χθες στις 11:13 πμ Δημοσ. χθες στις 11:13 πμ 7 λεπτά πριν, HPXMAN είπε blue thunder? Σωστός! 3 λεπτά πριν, Koopas είπε Με την αναφορά στα 80ς θυμήθηκα το ρολόι του Άρνι στο Commando (στη σκηνή του αεροπλάνου, μόλις στέλνει για "ύπνο" τον πρώτο κακό). Αλλά, μπερδεύτηκα με τη δεύτερη φωτογραφία. 🤔 Θα ρισκάρω και θα ρίξω το σουτ. Commando (1985) https://www.imdb.com/title/tt0088944 Όχι .Είναι το blue thunder με πρωταγωνιστη τον Roy Scheider οπως είπε σωστά ο ΗΡΧΜΑΝ. https://www.imdb.com/title/tt0085255/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_in_0_q_blue%20thunder Για όσοι δεν την έχουν δει και θέλουν μια κλασσική ταινία των 80ς, προτείνεται ανεπιφύλακτα 4
PSYHAS Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 ώρα πριν, HPXMAN είπε δύσκολη λήψη από εύκολη ταινία δε μου λέει κάτι. έτος, ελληνικη/ξενη, κανα hint? πολυ γενικο πλανο, μια πρωτη σκεψη που μου ηρθε ηταν τίποτα Bruce Lee στο Enter the dragon, αλλά δε θυμάμαι να καβαλάει μηχανάκι!
Charismo Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 minute ago, PSYHAS said: δε μου λέει κάτι. έτος, ελληνικη/ξενη, κανα hint? πολυ γενικο πλανο, μια πρωτη σκεψη που μου ηρθε ηταν τίποτα Bruce Lee στο Enter the dragon, αλλά δε θυμάμαι να καβαλάει μηχανάκι! Για Ελληνική βιντεοταινία μου κάνει για κάποιο λόγο.
BLiTzER Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 7 λεπτά πριν, Charismo είπε Για Ελληνική βιντεοταινία μου κάνει για κάποιο λόγο. Μπορεί από το 50άρι στρογγυλοφάναρο. 😛 1
HPXMAN Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 25 λεπτά πριν, PSYHAS είπε δε μου λέει κάτι. έτος, ελληνικη/ξενη, κανα hint? πολυ γενικο πλανο, μια πρωτη σκεψη που μου ηρθε ηταν τίποτα Bruce Lee στο Enter the dragon, αλλά δε θυμάμαι να καβαλάει μηχανάκι! Ελληνική βιντεοκασέτα με θρησκευτικό περιεχόμενο 26 λεπτά πριν, PSYHAS είπε δε μου λέει κάτι. έτος, ελληνικη/ξενη, κανα hint? πολυ γενικο πλανο, μια πρωτη σκεψη που μου ηρθε ηταν τίποτα Bruce Lee στο Enter the dragon, αλλά δε θυμάμαι να καβαλάει μηχανάκι! Ρε ανόσιε στρογγυλό φανάρι παπί με τζιν μυρίζει ελληνική καγκοτρθα 80s 😛 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 2 λεπτά πριν, HPXMAN είπε Ελληνική βιντεοκασέτα με θρησκευτικό περιεχόμενο Ρε ανόσιε στρογγυλό φανάρι παπί με τζιν μυρίζει ελληνική καγκοτρθα 80s 😛 Πατήρ γκομενιος; 1
PSYHAS Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 11 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε το δευτερο το alien πρεπει να ειναι, οταν ακομα παιζανε διαφορα παιχνιδακια για να περασει η ωρα.. https://www.imdb.com/title/tt0090605/?ref_=ttmi_ov 1 1
HPXMAN Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 3 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Πατήρ γκομενιος; Ω ναι η έναρξη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα