Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, Tsoukos87 said:

Εύγε αυτή είναι η ταινία, παίζει να είναι η πιο καλή ταινία που συμμετέχει ο Bronson.

https://www.imdb.com/title/tt0064116/?ref_=nm_flmg_job_3_cdt_t_5

Αν και είμαι fan των Spaghetti Western του Clint Eastwood, το Once Upon a Time in the West πρέπει να είναι το πιο εικονικό Western που έχω παρακολουθήσει.

• Like 2
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε

Βρήκες τον σκηνοθέτη φίλτατε αλλά όχι την ταινία..

Είχα και τον ηθοποιό (Μπρόνσον), αλλά κατέληξα σε εσφαλμένο συμπέρασμα. Με πρόλαβε ο Charismo.

• Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, dekulinkgr said:

Ας βάλω και εγώ μια.Θα σας  δυσκολέψω λίγο .Βάζω ψιλό δύσκολη φωτογραφία από μια όχι και τόσο γνωστή ταινία(κακώς γιατί είναι αρκετά καλή).

movie.JPG

Εκκρεμεί αυτή.

Δημοσ.
2 hours ago, Charismo said:

Αν και είμαι fan των Spaghetti Western του Clint Eastwood, το Once Upon a Time in the West πρέπει να είναι το πιο εικονικό Western που έχω παρακολουθήσει.

iconic -> εμβληματικό

virtual -> εικονικό

Το κάνουν πολλοί αυτό το λάθος.

• Like 3
Δημοσ.
19 minutes ago, tasoe said:

iconic -> εμβληματικό

virtual -> εικονικό

Το κάνουν πολλοί αυτό το λάθος.

Ναι έχεις δίκιο, iconic είχα στο μυαλό μου.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλη μια ταινία δράσης 80-90ς, του συγκεκριμένου οι ταινίες (οχι του εικονιζόμενου) είχαν πολύ απήχηση εκείνη την δεκαετία, ίσως η πιο καλή του η παρακάτω..

MV5BOWI0YjhiNjctNjNkZi00YzJkLWIxNjYtN2FlOThjM2RiMzM3XkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX603_.jpg

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Άλλη μια ταινία δράσης 80-90ς, του συγκεκριμένου οι ταινίες (οχι του εικονιζόμενου) είχαν πολύ απήχηση εκείνη την δεκαετία, ίσως η πιο καλή του η παρακάτω..

MV5BOWI0YjhiNjctNjNkZi00YzJkLWIxNjYtN2FlOThjM2RiMzM3XkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX603_.jpg

Και αυτη ευκολη

Under siege

Μου εχει μεινει ακομη η σκηνη με την τουρτα....

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 5
Δημοσ.

Προσπάθησα να αποφύγω τη φάτσα του πρωταγωνιστή αλλά παραθέτω μια εικόνα από την πιο εμβληματική σκηνή της αγαπημένης μου ταινίας, νομίζω θα το βρείτε εύκολα.

Untitled.png

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tasoe είπε

Προσπάθησα να αποφύγω τη φάτσα του πρωταγωνιστή αλλά παραθέτω μια εικόνα από την πιο εμβληματική σκηνή της αγαπημένης μου ταινίας, νομίζω θα το βρείτε εύκολα.

Untitled.png

Υποδεέστερο από το Borat, το Bruno ήταν μάλλον πιο επιτηδευμένο και υπερβολικό. Η σκηνή μέσα στο κλουβί, που ένας αγώνας πάλης υποτίθεται κατέληξε σε μια ερωτική επανένωση ! Αν δεν ήταν στημένο, τότε είναι θαύμα πως γλίτωσαν από την οργή των θεατών ..

https://www.imdb.com/title/tt0889583/?ref_=tt_mv_close

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Charismo είπε

Ούτε εμένα μου λέει κάτι το συγκεκριμένο.

Σαν σκηνή από το The Wire μου μοιάζει περισσότερο. 😛

Δυστυχως δεν είναι ο little Omar απο το The Wire, την ηθοποιό την αναγνώρισα θυμάμαι οτι παίζει στο I am Legend και στο έπος The City of God αλλά είναι σε αυτό το έργο : https://www.imdb.com/title/tt0454879/?ref_=nm_mv

(Ενδιαφέρον φαίνεται η πλοκή του)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανε ωραία ντρίπλα ο ψύχας, αλλά ο Ντιέγκο άρπαξε τη μπάλα, πέρασε 6 παίκτες από τη γραμμή του κέντρου, χόρεψε ένα μικρό τάνγκο τον τερματοφύλακα και σκόραρε!

Journey to the end of night, ο τίτλος της ταινίας, για τα πρακτικά του παιχνιδιού. Μου είχε κάνει εντύπωση ο ρόλος του Fraser, διαφορετικός από τις κλασικές περιπέτειες και κωμωδίες. Παίζει και ο αγαπημένος Scott Glenn.

Επεξ/σία από Koopas
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...