Charismo Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 πμ 5 minutes ago, Koopas said: Σωστός! Επίσης, το έθεσες πολύ ωραία. Ίσως γιατί είναι μια κατάσταση στην οποία θα μπορούσες "εύκολα" να καταλήξεις χωρίς να το καταλάβεις και να έχεις ευθύνη και σε βάζει σε αυτό το τρυπάκι να ταυτιστείς με τον Owen Wilson και να σκεφτείς "Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση"; 2
Millennium Δημοσ. Τρίτη στις 11:03 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:03 πμ 12 hours ago, floyd89gr said: Scanners του Κρονεμπεργκ https://www.imdb.com/title/tt0081455/?ref_=nm_flmg_job_2_cdt_t_27 Σωστός αν και βοήθησε και ο τσουκος 1
Charismo Δημοσ. Τρίτη στις 12:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:36 μμ 12 hours ago, Tsoukos87 said: Εκκρεμεί η παραπάνω του Τσούκου και βάζω κι εγώ την παρακάτω εύκολη cult Β-μουβιά. 2
HPXMAN Δημοσ. Τρίτη στις 01:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:39 μμ 13 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Να καληνυχτίσω την παρέα με μια κλασική 80ιλα που νομίζω δεν έχει μπει στο νήμα.. I am the cure Cobra 2
Koopas Δημοσ. Τρίτη στις 01:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:41 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, HPXMAN είπε I am the cure Cobra Ώπα, μιλάς για το κλασικό "Σταλόνε Κόμπρα το γυαλί και κάλτσα ως το γόνυ" παρέα με την Μπιργκίτε; Επεξ/σία Τρίτη στις 01:42 μμ από Koopas 3
dekulinkgr Δημοσ. Τρίτη στις 01:57 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:57 μμ 1 ώρα πριν, Charismo είπε Εκκρεμεί η παραπάνω του Τσούκου και βάζω κι εγώ την παρακάτω εύκολη cult Β-μουβιά. Bloodsport του 1988 με τον van damme 3
Charismo Δημοσ. Τρίτη στις 01:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:58 μμ (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, Koopas said: Ώπα, μιλάς για το κλασικό "Σταλόνε Κόμπρα το γυαλί και κάλτσα ως το γόνυ" παρέα με την Μπιργκίτε; Ούτε ο Μεντζέλος τόσες αναφορές στα Ημισκούμπρια. 😛 7 minutes ago, dekulinkgr said: Bloodsport του 1988 με τον van damme Πολύ σωστά, θυμάμαι το έβαζε επαναλήψεις όταν ήμασταν στο γυμνάσιο και την επόμενη ημέρα ως κλασικοί κάγκουρες γυμνασιόπαιδα σχολιάζαμε τις μάχες μια μια. 😆 Η σκηνή που "τυφλώνεται" ο Van Damme είναι για Όσκαρ. 😛 https://www.imdb.com/title/tt0092675/?ref_=fn_all_ttl_1 Επεξ/σία Τρίτη στις 02:04 μμ από Charismo 1 3
dekulinkgr Δημοσ. Τρίτη στις 02:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:08 μμ (επεξεργασμένο) Ας βάλω και εγώ μια.Θα σας δυσκολέψω λίγο .Βάζω ψιλό δύσκολη φωτογραφία από μια όχι και τόσο γνωστή ταινία(κακώς γιατί είναι αρκετά καλή). Επεξ/σία Τρίτη στις 02:08 μμ από dekulinkgr 3
BadIndian Δημοσ. Τρίτη στις 03:10 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:10 μμ Καλησπέρα στους "Λυσσασμένους στα νύχια του Κινηματογράφου"!!! Καθόλου τυχαία βεβαίως η αναφορά μου στον Κρόνεμπεργκ και εδράζεται στο Scanners που προηγήθηκε. Εύγε τέκνα @Millennium & @Tsoukos87 και φυσικά την απάντηση έδωσε ο Γ.Γ. (και πρόεδρος της καρδιάς μας) @floyd89gr! Θα συνεισφέρω την ολοκληρωμένη απάντηση για αυτήν εδώ μόνο. Αν και απαντήθηκε από τον Πρόεδρο της επιτροπής Ελληνικών ταινιών, χωρίς link. Οπότε... 14 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Να καληνυχτίσω την παρέα με μια κλασική 80ιλα που νομίζω δεν έχει μπει στο νήμα.. Μιλάμε για την "Κόμπρα" (Cobra - 1986) του "δικού μας" George P. Cosmatos με cult πρωταγωνιστική φιγούρα τον Σταλόνε. https://www.imdb.com/title/tt0090859/ Όσον αφορά την εκκρεμούσα του αγαπητού @dekulinkgr θα τολμήσω να ρωτήσω αν πρόκειται περί επιστημονικής φαντασίας η ταινία; Και αφήνω και αυτό εδώ προς ανεύρεση (δε νομίζω να έχει μπει ξανά), αλλά και φόρο τιμής παράλληλα σ' έναν από τους πολύ μεγάλους σκηνοθέτες, που πρόσφατα εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο, αφήνοντας όμως πολύ μεγάλη κληρονομιά αλλά και δυσαναπλήρωτο κενό. Χαρακτηριστική και υπέροχη λήψη! 3 1
Tsoukos87 Δημοσ. Τρίτη στις 03:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:17 μμ 2 λεπτά πριν, BadIndian είπε Καλησπέρα στους "Λυσσασμένους στα νύχια του Κινηματογράφου"!!! Καθόλου τυχαία βεβαίως η αναφορά μου στον Κρόνεμπεργκ και εδράζεται στο Scanners που προηγήθηκε. Εύγε τέκνα @Millennium & @Tsoukos87 και φυσικά την απάντηση έδωσε ο Γ.Γ. (και πρόεδρος της καρδιάς μας) @floyd89gr! Θα συνεισφέρω την ολοκληρωμένη απάντηση για αυτήν εδώ μόνο. Αν και απαντήθηκε από τον Πρόεδρο της επιτροπής Ελληνικών ταινιών, χωρίς link. Οπότε... Μιλάμε για την "Κόμπρα" (Cobra - 1986) του "δικού μας" George P. Cosmatos με cult πρωταγωνιστική φιγούρα τον Σταλόνε. https://www.imdb.com/title/tt0090859/ Όσον αφορά την εκκρεμούσα του αγαπητού @dekulinkgr θα τολμήσω να ρωτήσω αν πρόκειται περί επιστημονικής φαντασίας η ταινία; Και αφήνω και αυτό εδώ προς ανεύρεση (δε νομίζω να έχει μπει ξανά), αλλά και φόρο τιμής παράλληλα σ' έναν από τους πολύ μεγάλους σκηνοθέτες, που πρόσφατα εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο, αφήνοντας όμως πολύ μεγάλη κληρονομιά αλλά και δυσαναπλήρωτο κενό. Χαρακτηριστική και υπέροχη λήψη! https://www.imdb.com/title/tt0080678/ Elephant Man του Lynch απο τα καλύτερα του, φοβερός Hurt και Hopkins. Δεν περίμενα να σας ζορίσει η Κόμπρα του Σλαι με τόσες φορές που έχει παίξει στην τηλεόραση.. Βάζω μια πολύ παλιά κλασική, δεν έχει μπει απο οσο θυμάμαι.. 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. Τρίτη στις 03:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:22 μμ 1 λεπτό πριν, BadIndian είπε Leone; For a fistfull of dollars; Βρήκες τον σκηνοθέτη φίλτατε αλλά όχι την ταινία.. 1
Charismo Δημοσ. Τρίτη στις 03:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:25 μμ Δεν νομίζω να έπαιζε ο Bronson στο Fistful of Dollars. Once Upon a Time in the West θα πω εγώ. Η φυσαρμόνικα του μου έχει μείνει στο μυαλό 20 χρόνια αφού την είδα. 3 1
Tsoukos87 Δημοσ. Τρίτη στις 03:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:28 μμ 2 λεπτά πριν, Charismo είπε Δεν νομίζω να έπαιζε ο Bronson στο Fistful of Dollars. Once Upon a Time in the West θα πω εγώ. Η φυσαρμόνικα του μου έχει μείνει στο μυαλό 20 χρόνια αφού την είδα. Εύγε αυτή είναι η ταινία, παίζει να είναι η πιο καλή ταινία που συμμετέχει ο Bronson. https://www.imdb.com/title/tt0064116/?ref_=nm_flmg_job_3_cdt_t_5 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα