Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 17/1/2025 στις 12:42 ΜΜ, Charismo είπε

1.jpg.33ceadb8518266f5b9a4c91b3809425f.jpg

Χαρακτηριστική η φυσιογνωμία του ευφυέστατου μικρού χαρακτήρα παραπάνω. Ανάλαφρη συμπαθητική ταινία.

Καλησπέρα σε όλους!

Εκκρεμεί η παραπάνω. Είμαι βέβαιος ότι την ξέρω, αλλά δεν μπορώ να τη θυμηθώ με τίποτα. Για κάποιο περίεργο λόγο δε, έχω κολλήσει με Πολ Τόμας Άντερσον, αλλά δεν νομίζω πως η εν λόγω είναι δικιά του. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να δώσω ακόμα μια βοήθεια, η ταινία διαδραματίζεται έναν αιώνα πριν και πρωταγωνιστεί ένας γνωστός child star, ο οποίος ίσως δεν είχε την εξέλιξη που πολλοί θα περίμεναν.

Επεξ/σία από Charismo
Δημοσ.
Στις 16/1/2025 στις 11:21 ΜΜ, Tsoukos87 είπε

Τώρα είδα και εγώ το δυσάρεστο, ότι άφησε το έρμο τούτο κόσμο ο Lynch. 

Αφήνω ως τιμής ένεκεν το soundtrack της σειραρας.. 

Και μπόνους μια φώτο από τις ταινίες του που είναι από αυτό το saga. 

MV5BY2VhNDgyZjktYzUwYy00ZWRkLWFkOTMtOWY5ODlhMDRjM2NhXkEyXkFqcGc@._V1_SY300_CR116,0,300,300_AL_.jpg

Εκκρεμεί και αυτή αν και την απάντηση την έχω δώσει σχεδόν "στο πιάτο"

1 ώρα πριν, Charismo είπε

Να δώσω ακόμα μια βοήθεια, η ταινία διαδραματίζεται έναν αιώνα πριν και πρωταγωνιστεί ένας γνωστός child star, ο οποίος ίσως δεν είχε την εξέλιξη που πολλοί θα περίμεναν.

Ο Haley Josey Osment παίζει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την άλλη μετον πιτσιρικά,  @Tsoukos87 θα κάνω 2 υποθέσεις, που μπορεί να βοηθήσουν κάπως, ώστε να ξεκολλήσουμε κάπως. Το παιδί στη φωτό δεν είναι ο αστέρας -παιδί που αναφέρθηκες. Και η ταινία έχει σχέση με γκολφ, αν κρίνω από τα μπαστούνια ? 

Να υποθέσω ότι ισχύουν , λοιπόν. Δεν υπάρχουν και πάρα πολλές ταινίες γύρω από το γκολφ. Αυτες που ταιριάζουν στο προφίλ, είναι 2: Το Bobby Jones, με τον Jim Caviezel και το Παιχνίδι που άφησε εποχή, με Shia LaBeouf. Και οι δύο παιδιά ηθοποιοι, που δεν είχαν και καμία τρομερή εξέλιξη, αν και έχουν παίξει σε αρκετά σημαντικές ταινίες .  

Επεξ/σία από PSYHAS
  • Like 2
Δημοσ.
42 minutes ago, Tsoukos87 said:

Εκκρεμεί και αυτή αν και την απάντηση την έχω δώσει σχεδόν "στο πιάτο"

Ο Haley Josey Osment παίζει;

Όχι, ίσως να ήμουν αυστηρός όταν είπα πως δεν είχε την εξέλιξη που περιμέναμε, ωστόσο θα πω επίσης πως ο πρωταγωνιστής είναι πιο γνωστός ως meme για motivational video που έχει κυκλοφορήσει παρά για τις ταινίες που έχει παίξει από κάποιο σημείο και μετά. 😛

Πάντως κατά την προσωπική μου άποψη όταν ήταν μικρότερος, πρωταγωνιστούσε σε πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και πιο διασκεδαστικές χωρίς να είναι συγκλονιστικές.

32 minutes ago, PSYHAS said:

Για την άλλη μετον πιτσιρικά,  @Tsoukos87 θα κάνω 2 υποθέσεις, που μπορεί να βοηθήσουν κάπως, ώστε να ξεκολλήσουμε κάπως. Το παιδί στη φωτό δεν είναι ο αστέρας -παιδί που αναφέρθηκες. Και η ταινία έχει σχέση με γκολφ, αν κρίνω από τα μπαστούνια ? 

Να υποθέσω ότι ισχύουν , λοιπόν. Δεν υπάρχουν και πάρα πολλές ταινίες γύρω από το γκολφ. Αυτες που ταιριάζουν στο προφίλ, είναι 2: Το Bobby Jones, με τον Jim Caviezel και το Παιχνίδι που άφησε εποχή, με Shia LaBeouf. Και οι δύο παιδιά ηθοποιοι, που δεν είχαν και καμία τρομερή εξέλιξη, αν και έχουν παίξει σε αρκετά σημαντικές ταινίες .  

Τσάμπα έγραφα το μήνυμα, το βρήκες είναι το Greatest Game Ever Played με LaBeouf.

https://www.imdb.com/title/tt0388980/?ref_=ext_shr_lnk

• Like 2
Δημοσ.

Θα πω μάλλον το Πσιχνιδι που άφησε εποχή, καθώς ο Caviezel βλέπω ότι είναι το 1968 γεννηθείς και όχι το 78 όπως είχα δει από λάθος , άρα όταν έκανε την πρώτη ταινία του (My private Idaho του 1991) ήταν ενήλικας . Αντιθέτως ο LaBeouf ήταν όντως child actor

https://www.imdb.com/title/tt0388980/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_38

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...