BadIndian Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 11 ώρες πριν, Koopas είπε Leaving Las Vegas, συμφωνούμε εκατό τακατό. The Rock; Και αφήνεις πίσω το Face Off; Χαχαχα! Νταξ, πέραν της πλάκας έχει όντως πατάτες μπόλικες στο ενεργητικό του, ας είναι καλά ο θείος του έχω να πω. The Rock λόγω ερμηνείας κι όχι ταινίας. Το Face off μου πέρασε αδιάφορο. Καμία δεν μου άρεσε γενικότερα. Και τις δύο τις εντάσσω στις πατάτες. Το 8mm λ.χ. είναι πολύ ανώτερη ταινία 1
Arkin Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 52 λεπτά πριν, lovesucks είπε Πολύ μ"αρέσει αυτή η ταινία..Αν σας δυσκολεύει η φώτο θα βάλω κι άλλη πιο ξεκάθαρη😋 Ταινιαρα με εναν πολυ δυνατο Mortensen. Captain fantastic. Ταινια για ολους που περναει πολλα σωστα μηνυματα. 2 1
lovesucks Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Μόλις τώρα, Arkin είπε Ταινιαρα με εναν πολυ δυνατο Mortensen. Captain fantastic. Ταινια για ολους που περναει πολλα σωστα μηνυματα. Μπράβο!!!!!αυτή είναι!!Συμφωνώ σε όλα!👍 1
BadIndian Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, lovesucks είπε Πολύ μ"αρέσει αυτή η ταινία..Αν σας δυσκολεύει η φώτο θα βάλω κι άλλη πιο ξεκάθαρη😋 Shining μήπως; Kubrick. Από την εναρκτήρια σεκάνς ή είμαι αλλού για αλλού; Οκ. Άργησα και έπεσα και έξω. Καλησπέρα Επεξ/σία 28 Μαϊου από BadIndian
lovesucks Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Μόλις τώρα, BadIndian είπε Shining μήπως; Kubrick. Από την εναρκτήρια σεκάνς ή είμαι αλλού για αλλού; Δες παραπάνω..🙂 https://m.imdb.com/title/tt3553976/
floyd89gr Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 28 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Ταινιαρα με εναν πολυ δυνατο Mortensen. Captain fantastic. κι εδώ το υπέροχο κομμάτι του Israel Nash που εμαθα απο την ταινια 4
lovesucks Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Καλησπέρα! Και το κομμάτι υπέροχο!! Δεν έχω αντιδράσεις παιδιά..τις τρώμε για πλάκα σε αυτό το θέμα😋😋 1
floyd89gr Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 28 Μαϊου αστα να πανε χαχαχαχαχα εμεις που ειμαστε και στα μουσικα θεματα δεν μας φτανουν με τιποτα
floyd89gr Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ναι φιλε @Millennium . το εχω ποσταρει και στο τι ακουτε παλιοτερα .. Η @lovesucks με τις ταινιες που βαζει φταιει Επεξ/σία 28 Μαϊου από floyd89gr 2
lovesucks Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 1 λεπτό πριν, floyd89gr είπε αστα να πανε χαχαχαχαχα εμεις που ειμαστε και στα μουσικα θεματα δεν μας φτανουν με τιποτα Έτσι ακριβώς..είπα να τα πιάσω σήμερα τα μουσικά που τα χα αφήσει αλλά χαμός κι εκεί..🙂
floyd89gr Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ποτέ δεν κατάλαβα αυτόν τον περιορισμό των 50 reactions την ημερα . . Καλησπέρα @BadIndian η να σε λεω lemmy Επεξ/σία 28 Μαϊου από floyd89gr 1
BadIndian Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Για πάμε να παίξουμε παιδιά. Ευκολάκι... Η κάρτα περιέχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε. 1
lovesucks Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, BadIndian είπε Για πάμε να παίξουμε παιδιά. Ευκολάκι... Η κάρτα περιέχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε. American Psycho(2000)?? https://m.imdb.com/title/tt0144084/ Επεξ/σία 28 Μαϊου από lovesucks 1
BadIndian Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Μπράβο!!! Ας το δυσκολέψουμε λιγάκι... Έχω κι άλλη μια για μετά και έπειτα θα περιμένω τις δικές σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα