floyd89gr Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) ας βαλω κι εγω μια του αγαπημενου Λιντς που δεν εχει μπει .. lost highway , mulholland drive , blue velvet , twin peaks , the elephant man , the straight story κορυφαια . RIP .. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από floyd89gr 2
PSYHAS Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, floyd89gr είπε ας βαλω κι εγω μια του αγαπημενου Λιντς που δεν εχει μπει .. lost highway , mulholland drive , blue velvet , twin peaks , the elephant man κορυφαια . RIP .. Wild at heart, φυσικά. Isabella δίπλα στο γνωστό παλικάρι , έπαιζαν και Laura Dern, Dafoe, κλπ. https://www.imdb.com/title/tt0100935/?ref_=tt_mv_close Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από PSYHAS 1
floyd89gr Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) και μια ακομα ευκολη που την ξεχασα .. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από floyd89gr 2
PSYHAS Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 4 λεπτά πριν, floyd89gr είπε και μια ακομα ευκολη που την ξεχασα .. Straight story? Νομιζω η πιο «συμβατική» ταινία του, αλλά αρκετά συγκινητική . Δε θυμάμαι πρωταγωνιστές 1
floyd89gr Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Straight story? Νομιζω η πιο «συμβατική» ταινία του, αλλά αρκετά συγκινητική . Δε θυμάμαι πρωταγωνιστές Ναι αυτη ειναι . και οπως ειπες η πιο συμβατικη του ταινια αλλα οντως συγκινητικη με τον παππου που κανει την τεραστια διαδρομη με το τρακτερ για να προλαβει τον αρρωστο αδερφο του https://www.imdb.com/title/tt0166896/?ref_=vp_close Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από floyd89gr 2
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Τώρα είδα και εγώ το δυσάρεστο, ότι άφησε το έρμο τούτο κόσμο ο Lynch. Αφήνω ως τιμής ένεκεν το soundtrack της σειραρας.. Και μπόνους μια φώτο από τις ταινίες του που είναι από αυτό το saga. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από Tsoukos87 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα