Koopas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Η Τροία ήταν μια κάκιστη παραγωγή, από όπου και να την πιάσεις, αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Συμφωνώ με τον @PSYHAS στο κομμάτι πως οι σκηνοθέτες δεν έχουν όλο το μερίδιο ευθύνης, ίσως να έχουμε μάθει να τους αποδίδουμε τα εύσημα ή μια κακή κριτική, επειδή στο παρελθόν ήταν γενικά δικά τους δημιουργήματα (ο λεγόμενος Κινηματογράφος των Δημιουργών). 2
Koopas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, HPXMAN είπε Spaceballs!! https://www.imdb.com/title/tt0094012/ 3
Millennium Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Η δική μου είναι horror του 80. 14 hours ago, Millennium said: 1
Tsoukos87 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Millennium είπε Η δική μου είναι horror του 80. Είναι βασισμένη σε κάποιο βιβλίο του "βασιλιά";; Γιατί το πιτσιρίκι κάτι μου θυμίζει... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από Tsoukos87
Charismo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Εμένα το πιτσιρίκι μου θυμίζει τον μικρό από το Two and a Half Men που το γύρισε σε μοναχός ή κάτι τέτοιο, αλλά η ταινία είναι μερικές δεκαετίες πριν γεννηθεί, οπότε πάω πάσο.
Millennium Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 8 hours ago, Tsoukos87 said: Είναι βασισμένη σε κάποιο βιβλίο του "βασιλιά";; Γιατί το πιτσιρίκι κάτι μου θυμίζει... Όχι δεν είναι King...
Koopas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Για Carpenter μου κάνει. Και παίζει να το έχω δει, αλλά δεν έρχεται τώρα τίποτα στην μνήμη.
Tsoukos87 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, Koopas είπε Για Carpenter μου κάνει. Και παίζει να το έχω δει, αλλά δεν έρχεται τώρα τίποτα στην μνήμη. Αφού δεν είναι King, πιστεύω ότι θα είναι Romero..
Millennium Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Όχι κανένας από αυτούς δεν είναι στους συντελεστές. Είναι ταινία με cult following.
dekulinkgr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Στις 14/1/2025 στις 7:31 ΜΜ, Millennium είπε To Near Dark του 1987 με τον Paxton σωστα?? Την ταινια την ειδα πριν κανα 2 χρονια για πρωτη φορα.Δεν με κρατησε δυστηχως. 3
Millennium Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 1 minute ago, dekulinkgr said: To Near Dark του 1987 με τον Paxton σωστα?? Την ταινια την ειδα πριν κανα 2 χρονια για πρωτη φορα.Δεν με κρατησε δυστηχως. Ναι αυτό είναι. Και εγώ δε τρελάθηκα για τη συγκεκριμένη αλλά έχει φανς. 1
PSYHAS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Millennium είπε River Phoenix δεξιά σίγουρα. Για τον αριστερό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά επειδή δεν έχει και πολλές ταινίες ο μακαρίτης, θα ρισκάρω να πω ότι είναι οι Αθόρυβοι , όπου έπαιζαν Redford, Akroyd, Poitier και David Strathairn, ο οποίος θα μου ταιριαζε για τον μασκοφορεμενο στη φωτογραφία . Νομιζω έπαιζε κι Ben Kingsley, αλλά δεν τον βλέπω στο καστ του IMDb. Μπορεί να τον μπερδεύω με άλλον. https://www.imdb.com/title/tt0105435/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_5 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα