Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, Sibyl said:

Μιλάς με κάποια που στην προεφηβική της ηλικία, είχε γράψει ολόκληρο μυθιστόρημα περιγράφοντας ιστορίες από την κοινή, μποέμικη παρέα της με τον Jim Morrison και την  Pamela Courson. Να φανταστείς ότι όταν συνάντησε τον Ray Manzarek στην παραλία του Los Angeles και αυτός του ζήτησε ν΄ακούσει τα τραγούδια που είχε γράψει, ήμουν και γω εκεί.:D Τι να λέμε τώρα...

image.png.2c7917e5887bf5cbfbe86eb6fe94ebea.png

The danish girl.

https://m.imdb.com/title/tt0810819/

• Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Vincent Cassel στο 

Ocean' s twelve

https://m.imdb.com/title/tt0349903/

Σωστή;;

Ολοσωστη, ναι είναι ο Vincent Cassel στο Ocean's twelve στο χορευτικό/capoeira με τα λέιζερ, το οποίο το γύρισε και ολομόναχος μιας και ήταν πάρα πολύ καλός στο capoeira, εμένα μου άρεσε πολύ πέρα από το σκηνικό και η μουσική σε αυτή τη σκηνή. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Ολοσωστη, ναι είναι ο Vincent Cassel στο Ocean's twelve στο χορευτικό/capoeira με τα λέιζερ, το οποίο το γύρισε και ολομόναχος μιας και ήταν πάρα πολύ καλός στο capoeira, εμένα μου άρεσε πολύ πέρα από το σκηνικό και η μουσική σε αυτή τη σκηνή. 

Συμφωνώ απόλυτα..  Στην ταινία επίσης μ"άρεσαν πάρα πολύ τα τοπία από πολλές σκηνές! Και φυσικά η Catherine Zeta, κούκλα σ'αυτήν την ταινία!🙂

• Thanks 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, lovesucks είπε

Συμφωνώ απόλυτα..  Στην ταινία επίσης μ"άρεσαν πάρα πολύ τα τοπία από πολλές σκηνές! Και φυσικά η Catherine Zeta, κούκλα σ'αυτήν την ταινία!🙂

Πάντα και παντού είναι η υπέροχη η CZ, ειδικά στο Διπλή Παγίδα και  στο Ζορρό φανταστική!!

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Sibyl είπε

Μιλάς με κάποια που στην προεφηβική της ηλικία, είχε γράψει ολόκληρο μυθιστόρημα περιγράφοντας ιστορίες από την κοινή, μποέμικη παρέα της με τον Jim Morrison και την  Pamela Courson. Να φανταστείς ότι όταν συνάντησε τον Ray Manzarek στην παραλία του Los Angeles

Μεσήλικας άνθρωπος εδώ και συναντώ άγνωστες λέξεις στο κείμενο σου. Courson, Manzarek, εγώ μια Pamela ήξερα στην προεφηβική μου ηλικία, με την οποία αναστέναξε όλος ο ανδρικός πληθυσμός. Μυθιστόρημα που έπεσε τότε..!

movie 100.jpg

• Haha 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Koopas είπε

Μεσήλικας άνθρωπος εδώ και συναντώ άγνωστες λέξεις στο κείμενο σου. Courson, Manzarek, εγώ μια Pamela ήξερα στην προεφηβική μου ηλικία, με την οποία αναστέναξε όλος ο ανδρικός πληθυσμός. Μυθιστόρημα που έπεσε τότε..!

movie 100.jpg

Αυτά που έγραψα για τον Jim Morrison, έγιναν γύρω στο 1965. Τότε η μητέρα μου ήταν μικρό κοριτσάκι και ο πατέρας μου μόλις είχε μπει στην εφηβεία του οπότε, όπως καταλαβαίνεις, ο Jim Morrison δεν είναι σε καμία περίπτωση σύγχρονος με την προεφηβική μου ηλικία.:D

Απλώς εκείνη την εποχή είχα ακούσει τα τραγούδια του και είχα ψάξει να μάθω πράγματα για την ζωή του και έτσι μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να γράψω κάτι στο οποίο θα εμπλεκόμουν και γω ως μέλος της παρέας του. Ταξίδι στον χωροχρόνο, με λίγα λόγια. Μην το ψάχνεις, η φαντασία μου ήταν και συνεχίζει να είναι σε άλλο επίπεδο.:D

Και όταν παρατήρησα την οικειότητα με την οποία μιλούσατε για τους αγαπημένους σας ηθοποιούς και σκηνοθέτες, θυμήθηκα και γω τα δικά μου. Επειδή και γω θεωρώ οικείους μου, τους αγαπημένους μου ηθοποιούς και σκηνοθέτες.:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...