Sibyl Δημοσ. Παρασκευή στις 07:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:12 μμ (επεξεργασμένο) Αυτό που μιλάτε για τους ηθοποιούς σαν να είναι κολλητάρια σας, πολύ με διασκεδάζει. Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:01 μμ από Sibyl 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:40 μμ 2 ώρες πριν, Sibyl είπε Αυτό που μιλάτε για τους ηθοποιούς σαν να είναι κολλητάρια σας, πολύ με διασκεδάζει. ο θανατος σου παει πολυ; 1
Sibyl Δημοσ. Παρασκευή στις 09:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:47 μμ 6 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε ο θανατος σου παει πολυ; Yes. https://www.imdb.com/title/tt0104070/ 1 1
PSYHAS Δημοσ. Παρασκευή στις 10:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:59 μμ Επειδή έβαλα εύκολα στα προηγούμενα, κάτι πιο προχωρημένο. Αρκετά σουρρεαλιστική και ιδιαίτερη ταινία , από τα παλιά. Δίνω βοήθειες, αν δε βρεθεί . 3
Koopas Δημοσ. Παρασκευή στις 11:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:09 μμ 3 ώρες πριν, Sibyl είπε Αυτό που μιλάτε για τους ηθοποιούς σαν να είναι κολλητάρια σας, πολύ με διασκεδάζει. Εννοείται. Στον ύπνο μου πίνω και τσάι (με γάλα) παρέα με την Κέιτ του Τιτανικού. Δίνω κι εγώ μία: 3 2
lovesucks Δημοσ. Παρασκευή στις 11:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:16 μμ Μόλις τώρα, Koopas είπε Εννοείται. Στον ύπνο μου πίνω και τσάι (με γάλα) παρέα με την Κέιτ του Τιτανικού. Ααααα και γω με τον Μιχαλάκη (τον Φασμπέντερ βρε) 😋 Να μας καλέσετε ένα απόγευμα, θα φέρουμε μαντλέν εμείς για να μη το πιούμε ξεροσφύρι 😝 2
PSYHAS Δημοσ. Παρασκευή στις 11:25 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:25 μμ 13 λεπτά πριν, Koopas είπε Εννοείται. Στον ύπνο μου πίνω και τσάι (με γάλα) παρέα με την Κέιτ του Τιτανικού. Δίνω κι εγώ μία: Νομίζω έχουμε εξαντλήσει τη φιλμογραφία του Νίκου (εγώ έτσι τον αποκαλώ στο Viber που μου στέλνει μηνύματα )… Η σκηνή στο τέλος, με το αεροπλάνο.. https://www.imdb.com/title/tt0118880/?ref_=ttmi_ov 3 1
Tsoukos87 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:54 μμ (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Νομίζω έχουμε εξαντλήσει τη φιλμογραφία του Νίκου (εγώ έτσι τον αποκαλώ στο Viber που μου στέλνει μηνύματα )… Η σκηνή στο τέλος, με το αεροπλάνο.. https://www.imdb.com/title/tt0118880/?ref_=ttmi_ov Μάλλον εγώ και ο ινδιάνος είμαστε κακή επιρροή, τους κάναμε όλους κλουβίτσες!!! Να βάλω και εγώ άλλη μια σχετικά αγαπημένη (μπορεί να έχει ξαναμπει).. Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:54 μμ από Tsoukos87 1
Koopas Δημοσ. Παρασκευή στις 11:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:57 μμ 30 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Νομίζω έχουμε εξαντλήσει τη φιλμογραφία του Νίκου (εγώ έτσι τον αποκαλώ στο Viber που μου στέλνει μηνύματα )… Η σκηνή στο τέλος, με το αεροπλάνο.. https://www.imdb.com/title/tt0118880/?ref_=ttmi_ov Θα πω στην Κέιτ να σε καρφώσει, γιατί ξέχασες ν' αναφέρεις τον τίτλο της ταινίας του. Σωστός ο παίκτης! Con air 2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Μάλλον εγώ και ο ινδιάνος είμαστε κακή επιρροή, τους κάναμε όλους κλουβίτσες!!! Μάλλον κάνουμε ό,τι μπορούμε για ν' απαλλαγούμε μία ώρα αρχύτερα από την φιλμογραφία του. Χαχαχα! 1 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ 1 λεπτό πριν, Koopas είπε Θα πω στην Κέιτ να σε καρφώσει, γιατί ξέχασες ν' αναφέρεις τον τίτλο της ταινίας του. Σωστός ο παίκτης! Con air Μάλλον κάνουμε ό,τι μπορούμε για ν' απαλλαγούμε μία ώρα αρχύτερα από την φιλμογραφία του. Χαχαχα! Θα σου κάνω ινδιανική μαγεία με την βοήθεια του ινδιάνου φυσικά, να έχεις τα μάτια σου μονίμως ανοικτά και να περνάει μπροστά στα μάτια σου σε ασταμάτητο loop το Snake Eyes!! 2
Koopas Δημοσ. χθες στις 12:07 πμ Δημοσ. χθες στις 12:07 πμ 4 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Θα σου κάνω ινδιανική μαγεία με την βοήθεια του ινδιάνου φυσικά, να έχεις τα μάτια σου μονίμως ανοικτά και να περνάει μπροστά στα μάτια σου σε ασταμάτητο loop το Snake Eyes!! Παίζει ήδη να έχετε κάνει και δεν μου το λέτε, γιατί ο Φιδομάτης είναι στη λίστα αναμονής και μάλλον θα παίξει μέσα στο Σαββατοκύριακο! 2
PSYHAS Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 53 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Μάλλον εγώ και ο ινδιάνος είμαστε κακή επιρροή, τους κάναμε όλους κλουβίτσες!!! Να βάλω και εγώ άλλη μια σχετικά αγαπημένη (μπορεί να έχει ξαναμπει).. Ω αγαπημένα 80s. Πρεπεινα είναι εκείνο του Arnie, που τους έβαζαν να μονομαχούν για να γλιτώσουν τη φυλακή, ή κάπως έτσι , κάτι σα hunger games της εποχής. Θα το βρω, άμα δε νυστάξω πάλι Runing man 1
Koopas Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 4 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Runing man Οι ήρωες με τα κίτρινα κολάν; Τι θυμήθηκες..; 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Ω ναι το Running Man είναι , ωραίο έργο!! https://www.imdb.com/title/tt0093894/?ref_=nv_sr_srsg_4_tt_8_nm_0_in_0_q_running 2
Sibyl Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 7 ώρες πριν, Koopas είπε Εννοείται. Στον ύπνο μου πίνω και τσάι (με γάλα) παρέα με την Κέιτ του Τιτανικού. Δίνω κι εγώ μία: Μιλάς με κάποια που στην προεφηβική της ηλικία, είχε γράψει ολόκληρο μυθιστόρημα περιγράφοντας ιστορίες από την κοινή, μποέμικη παρέα της με τον Jim Morrison και την Pamela Courson. Να φανταστείς ότι όταν συνάντησε τον Ray Manzarek στην παραλία του Los Angeles και αυτός του ζήτησε ν΄ακούσει τα τραγούδια που είχε γράψει, ήμουν και γω εκεί. Τι να λέμε τώρα... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα