Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που μιλάτε για τους ηθοποιούς σαν να είναι κολλητάρια σας, πολύ με διασκεδάζει.:)

image.jpeg.1fbf3f5748c3696671419e4490bce770.jpeg

Επεξ/σία από Sibyl
  • Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή έβαλα εύκολα στα προηγούμενα, κάτι πιο προχωρημένο. Αρκετά σουρρεαλιστική και ιδιαίτερη ταινία , από τα παλιά.

Δίνω βοήθειες, αν δε βρεθεί .

IMG_2010.jpeg

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sibyl είπε

Αυτό που μιλάτε για τους ηθοποιούς σαν να είναι κολλητάρια σας, πολύ με διασκεδάζει.:)

Εννοείται. Στον ύπνο μου πίνω και τσάι (με γάλα) παρέα με την Κέιτ του Τιτανικού.

Δίνω κι εγώ μία:

movie 99.JPG

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Koopas είπε

Εννοείται. Στον ύπνο μου πίνω και τσάι (με γάλα) παρέα με την Κέιτ του Τιτανικού.

Ααααα και γω με τον Μιχαλάκη  (τον Φασμπέντερ βρε) 😋 Να μας καλέσετε ένα απόγευμα, θα φέρουμε μαντλέν εμείς για να μη το πιούμε ξεροσφύρι 😝

• Haha 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Koopas είπε

Δίνω κι εγώ μία:

movie 99.JPG

Νομίζω έχουμε εξαντλήσει τη φιλμογραφία του Νίκου (εγώ έτσι τον αποκαλώ στο Viber που μου στέλνει μηνύματα )…

Η σκηνή στο τέλος, με το αεροπλάνο..

https://www.imdb.com/title/tt0118880/?ref_=ttmi_ov

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

Νομίζω έχουμε εξαντλήσει τη φιλμογραφία του Νίκου (εγώ έτσι τον αποκαλώ στο Viber που μου στέλνει μηνύματα )…

Μάλλον εγώ και ο ινδιάνος είμαστε κακή επιρροή, τους κάναμε όλους κλουβίτσες!!!

Να βάλω και εγώ άλλη μια σχετικά αγαπημένη (μπορεί να έχει ξαναμπει)..image.png.6e1ea6d0ba4d7aa37491c8941d313947.png

Επεξ/σία από Tsoukos87
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

Θα πω στην Κέιτ να σε καρφώσει, γιατί ξέχασες ν' αναφέρεις τον τίτλο της ταινίας του. :P

Σωστός ο παίκτης! Con air

2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Μάλλον κάνουμε ό,τι μπορούμε για ν' απαλλαγούμε μία ώρα αρχύτερα από την φιλμογραφία του. Χαχαχα!

• Like 1
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Koopas είπε

Θα πω στην Κέιτ να σε καρφώσει, γιατί ξέχασες ν' αναφέρεις τον τίτλο της ταινίας του. :P

Σωστός ο παίκτης! Con air

Μάλλον κάνουμε ό,τι μπορούμε για ν' απαλλαγούμε μία ώρα αρχύτερα από την φιλμογραφία του. Χαχαχα!

Θα σου κάνω ινδιανική μαγεία με την βοήθεια του ινδιάνου φυσικά, να έχεις τα μάτια σου μονίμως ανοικτά και να περνάει μπροστά στα μάτια σου σε ασταμάτητο loop το Snake Eyes!!

• Haha 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Θα σου κάνω ινδιανική μαγεία με την βοήθεια του ινδιάνου φυσικά, να έχεις τα μάτια σου μονίμως ανοικτά και να περνάει μπροστά στα μάτια σου σε ασταμάτητο loop το Snake Eyes!!

Παίζει ήδη να έχετε κάνει και δεν μου το λέτε, γιατί ο Φιδομάτης είναι στη λίστα αναμονής και μάλλον θα παίξει μέσα στο Σαββατοκύριακο!

• Haha 2
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Να βάλω και εγώ άλλη μια σχετικά αγαπημένη (μπορεί να έχει ξαναμπει)..image.png.6e1ea6d0ba4d7aa37491c8941d313947.png

Ω αγαπημένα 80s. Πρεπεινα είναι εκείνο του Arnie, που τους έβαζαν να μονομαχούν για να γλιτώσουν τη φυλακή, ή κάπως έτσι , κάτι σα hunger games της εποχής. Θα το βρω, άμα δε νυστάξω πάλι 

Runing man

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Koopas είπε

Δίνω κι εγώ μία:

movie 99.JPG

Μιλάς με κάποια που στην προεφηβική της ηλικία, είχε γράψει ολόκληρο μυθιστόρημα περιγράφοντας ιστορίες από την κοινή, μποέμικη παρέα της με τον Jim Morrison και την  Pamela Courson. Να φανταστείς ότι όταν συνάντησε τον Ray Manzarek στην παραλία του Los Angeles και αυτός του ζήτησε ν΄ακούσει τα τραγούδια που είχε γράψει, ήμουν και γω εκεί.:D Τι να λέμε τώρα...

image.png.2c7917e5887bf5cbfbe86eb6fe94ebea.png

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...