Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Εγώ θα ρωτήσω αν η εικονιζόμενη είναι η Florence Pugh (;), καθόσον η πρώτη μου σκέψη (και κολλάει με την πενταετία) είναι το Midsommar, αλλά δεν θυμάμαι τη σκηνή...

Όταν λέω πως δεν το χεις με την αναγνώριση 😋

Kate Winslet, θεά!!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ακόμα και τώρα δεν βλέπω τη Winslet στη φωτό. 😂

Την ταινία δεν την έχω δει, καθώς δεν θυμάμαι ταινία της Winslet με ιούς και πανδημίες.

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον είναι η Κέητ (όχι Μπλάνσετ), η άλλη από τον Τιτανικό που δε μ' αρέσει ούτε σαν ηθοποιός , ούτε σαν γυναίκα. Η ταινία πάντως σύμφωνα και με τη βοήθεια του Χαρισματικού ομοιάζει με το Contagion, του οποίου την εικονιζόμενη σκηνή θυμάμαι...

Credits to @lovesucks

Επεξ/σία από BadIndian
  • Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lovesucks είπε

Όταν λέω πως δεν το χεις με την αναγνώριση 😋

Kate Winslet, θεά!!

Πες τα χρυσόστομη, πάλι πήγε ο έρμος ο ινδιάνος να βάλει γκολ και το έστειλε με το σουτ έξω απο το ΟΑΚΑ.

Μήπως το Contagion??

https://m.imdb.com/title/tt1598778/

Bravo!! To Contagion είναι, οι επόμενες 2 εβδομάδες είναι κρίσιμες!!

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Μάλλον είναι η Κέητ (όχι Μπλάνσετ), η άλλη από τον Τιτανικό που δε μ' αρέσει ούτε σαν ηθοποιός , ούτε σαν γυναίκα. 

Βλάσφημε!!! Θα καείς εις το πυρ το εξώτερον!!😜

Η Kate είναι γυναικάρα και πολύ καλή ηθοποιός..😊

• Like 1
  • Thanks 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Γνωστό τοις πάσι πως είμαι βλάσφημος και ιερόσυλος 😉 

Στο ηθοποιός θα μπορούσα και να συμφωνήσω, αν και δυσκολεύομαι να θυμηθώ κάποια ερμηνεία της που να με κέρδισε. Είναι όμως αξιοπρεπής ηθοποιός αν μη τι άλλο. Αυτό της το δίνω. Το γυναικάρα όχι. Εν συγκρίσει με τις άλλες δύο Θεές Κέητ (Μπλάνσετ και Μπέκινσεηλ) δε μου λέει και πολλά... Γούστα βεβαίως είναι αυτά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Titanic, Quills, Eternal Sunshine of the spotless mind, The Reader, Contagion απο τα λιγα της ατάλαντης και αντικειμενικά είναι όμορφη γυναίκα που τις βρετανίδες δεν τις θεωρώ και τόσο όμορφες.

4 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Γνωστό τοις πάσι πως είμαι βλάσφημος και ιερόσυλος 😉 

Στο ηθοποιός θα μπορούσα και να συμφωνήσω, αν και δυσκολεύομαι να θυμηθώ κάποια ερμηνεία της που να με κέρδισε. Είναι όμως αξιοπρεπής ηθοποιός αν μη τι άλλο. Αυτό της το δίνω. Το γυναικάρα όχι. Εν συγκρίσει με τις άλλες δύο Θεές Κέητ (Μπλάνσετ και Μπέκινσεηλ) δε μου λέει και πολλά... Γούστα βεβαίως είναι αυτά.

Η Μπλάνσετ είναι και τα δύο και λογικά κάπως καλύτερη ηθοποιός, αν και είναι τελείως υποκειμενικό, αλλά η Μπεκινσέιλ είναι μόνο πολύ όμορφη και καλούτσικη/μέτρια ηθοποιός.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Titanic, Quills, Eternal Sunshine of the spotless mind, The Reader, Contagion απο τα λιγα της ατάλαντης και αντικειμενικά είναι όμορφη γυναίκα που τις βρετανίδες δεν τις θεωρώ και τόσο όμορφες.

Η Μπλάνσετ είναι και τα δύο και λογικά κάπως καλύτερη ηθοποιός, αν και είναι τελείως υποκειμενικό, αλλά η Μπεκινσέιλ είναι μόνο πολύ όμορφη και καλούτσικη/μέτρια ηθοποιός.

Σε καμία από τις παραπάνω ταινίες δε με συνεπήρε η ερμηνεία της. Ίσως η πιο ώριμη performance της να είναι στο Contagion μάλιστα (το Reader δεν το 'χω δει). 

Την Μπέκινσεηλ την αντιπαρέθεσα ως γυναίκα και ουχί ως ηθοποιό, αν και η ερμηνεία της με τα δερμάτινα κολάν στο Underworld με "συνεπήρε" 😁. Υπενθυμίζω πως ομοίως είναι Βρετανή και θεωρώ πιο όμορφη Βρετανίδα ακόμα και την Elizabeth Swan από τους Πειρατές (μου διαφεύγει τώρα τ' όνομα της). Γενικά η Γουίνσλετ δεν είναι του γούστου μου ως γυναίκα. Αντικειμενικά όμως είναι μια χαρά γυναίκα. Να τα λέμε κι αυτά. 

edit* Ας βάλω και μια. Χαρακτηριστική σκηνή.

1-1024x435.jpeg

Επεξ/σία από BadIndian
  • Haha 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Σε καμία από τις παραπάνω ταινίες δε με συνεπήρε η ερμηνεία της. Ίσως η πιο ώριμη performance της να είναι στο Contagion μάλιστα (το Reader δεν το 'χω δει). 

Την Μπέκινσεηλ την αντιπαρέθεσα ως γυναίκα και ουχί ως ηθοποιό, αν και η ερμηνεία της με τα δερμάτινα κολάν στο Underworld με "συνεπήρε" 😁. Υπενθυμίζω πως ομοίως είναι Βρετανή και θεωρώ πιο όμορφη Βρετανίδα ακόμα και την Elizabeth Swan από τους Πειρατές (μου διαφεύγει τώρα τ' όνομα της). Γενικά η Γουίνσλετ δεν είναι του γούστου μου ως γυναίκα. Αντικειμενικά όμως είναι μια χαρά γυναίκα. Να τα λέμε κι αυτά. 

Ερμηνειάρα στο Underworld, προσυπογράφω , συμπαθητική ήταν και στο Van Helsing και έπαιζε και στην ταινία με τον Adam Sandler με το τηλεκοντρόλ, εσυ λες την Κιρα Ναιτλι που πολυ την μπερδευαν παλιοτερα με την Πορτμαν αν και πολυ ανωτερο το Ναταλακι απο την Κιρα. όμορφη βρετανίδα (δεν θυμάμαι καθόλου όνομα) ήταν αυτή που έπαιζε στους τιτάνες (κατι με ελληνική μυθολογία όπου έπαιζε και σαν Ζευς ο Λιαμ ο Νισον και στο Prince of Persia) αλλά εξαφανίστηκε τελείως απο το προσκήνιο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Ερμηνειάρα στο Underworld, προσυπογράφω , συμπαθητική ήταν και στο Van Helsing και έπαιζε και στην ταινία με τον Adam Sandler με το τηλεκοντρόλ, εσυ λες την Κιρα Ναιτλι που πολυ την μπερδευαν παλιοτερα με την Πορτμαν αν και πολυ ανωτερο το Ναταλακι απο την Κιρα. όμορφη βρετανίδα (δεν θυμάμαι καθόλου όνομα) ήταν αυτή που έπαιζε στους τιτάνες (κατι με ελληνική μυθολογία όπου έπαιζε και σαν Ζευς ο Λιαμ ο Νισον και στο Prince of Persia) αλλά εξαφανίστηκε τελείως απο το προσκήνιο.

Clash of the Titans (2010). Η μοναδική ταινία που πήρα πειρατικό από τον αδερφό Τζόναθαν εκ Σενεγάλης στα Εξάρχεια για 2€ και με παζάρι. Πολύ γέλιο όταν η κάμερα έφυγε εντελώς για μερικά δευτερόλεπτα από την μεγάλη οθόνη, μάλλον διότι κάποιος εκ του σινεμά θα πέρασε από εκεί και ο "πειρατής" αναγκάστηκε να κρύψει την παράνομη δραστηριότητα του και να επανέλθει όταν απομακρύνθηκε ο κίνδυνος. Προφανώς αναφέρεσαι στην Τζέμα Άρτερτον (Ιώ) αλλά και πάλι δεν είναι του γούστου μου. Από την συγκεκριμένη ας πούμε πανέμορφη είναι η Δανή Τίνε Σταπελφελντ (Δανάη)!! Το μόνο σίγουρο πάντως Μεγάλε της μπάλας Θεέ είναι πως εμείς δεν θα μαλώναμε ποτέ για την ίδια γυναίκα 😋. Ακόμα και με Πόρτμαν και Νάιτλη την Κίρα θα έπαιρνα... (έξω για ποτό εννοώ. Μην θεωρηθεί σεξιστικό). Με πρόλαβε όμως άλλη. Δε χανόμουν τέτοιο "κελεπούρι" 😁

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε

Καλησπέρα, να βάλω και εγώ μια, η ταινία μπορεί να γίνει και επίκαιρη όπως ήταν και πριν καμιά πενταετία.

MV5BNmM2YTI1YjItNjY2Mi00OGJhLWExYjItYmMwNWVhYjU1NWJmXkEyXkFqcGc@._V1_SY300_CR75,0,300,300_AL_.jpg

Η ηθοποιός είναι η μια άλλη αγαπημένη Kate και από τα συμφραζόμενα, καταλαβαίνω ότι πρόκειται για το Contagion

https://www.imdb.com/title/tt1598778/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_contagion

Α , απαντήθηκε, είχε κολλήσει η ανανέωση και δεν είχα δει τις προηγούμενες αναρτήσεις. 

Επεξ/σία από PSYHAS
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Clash of the Titans (2010). Η μοναδική ταινία που πήρα πειρατικό από τον αδερφό Τζόναθαν εκ Σενεγάλης στα Εξάρχεια για 2€ και με παζάρι. Πολύ γέλιο όταν η κάμερα έφυγε εντελώς για μερικά δευτερόλεπτα από την μεγάλη οθόνη, μάλλον διότι κάποιος εκ του σινεμά θα πέρασε από εκεί και ο "πειρατής" αναγκάστηκε να κρύψει την παράνομη δραστηριότητα του και να επανέλθει όταν απομακρύνθηκε ο κίνδυνος. Προφανώς αναφέρεσαι στην Τζέμα Άρτερτον (Ιώ) αλλά και πάλι δεν είναι του γούστου μου. Από την συγκεκριμένη ας πούμε πανέμορφη είναι η Δανή Τίνε Σταπελφελντ (Δανάη)!! Το μόνο σίγουρο πάντως Μεγάλε της μπάλας Θεέ είναι πως εμείς δεν θα μαλώναμε ποτέ για την ίδια γυναίκα 😋. Ακόμα και με Πόρτμαν και Νάιτλη την Κίρα θα έπαιρνα... (έξω για ποτό εννοώ. Μην θεωρηθεί σεξιστικό). Με πρόλαβε όμως άλλη. Δε χανόμουν τέτοιο "κελεπούρι" 😁

Εγώ έχω αβαταρ το θεό της μπάλας αλλά και εσύ Λεμυ είσαι ζογκλέρ, τριπλαρεις βλέπω πολύ καλά, το Valentine είναι αυτό που έβαλες;; 

Δημοσ.

Εξαιρετική ηθοποιός κατ´εμενα και με καλή γκάμα ρόλων . Και στο Jobbs ήταν καλή και βέβαια στο ψιλοσαχλο αλλά πάντα ευχάριστο The holiday, όπως και σε ένα λίγο ξεχασμένο έργο, το Little children. Αγαπημένος ρόλος και ταινία της, το Eternal sunshine

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...