Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Charismo είπε

The Big Short είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό λόγω χτενίσματος του Carell.

https://www.imdb.com/title/tt1596363/

Δεν είμαι 100% βέβαιος παρόλα αυτά.

Μπράβο φίλε μου! Εξαιρετικός. Συνήθως η πρώτη μας σκέψη είναι και η σωστή 😉 . The Big Short (2015) με Στιβ Καρέλ, Μπραντ Πιτ, Κρίστιαν Μπέηλ και Ράιαν Γκόσλινγκ. Από τις ταινίες που χωρίς να είναι κάτι το πολύ ξεχωριστό από κινηματογραφικής απόψεως, προσωπικά με άφησε πάρα πολύ ευχαριστημένο. Υποψήφια για καλύτερη ταινία (μεταξύ άλλων), πάραυτα κέρδισε Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου μόνο.

• Like 1
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, lovesucks είπε

Θα διαφωνήσω με το πρώτο μέρος(bold).. Δεν είναι πάντα εύκολο(χρειάζεται άπειρο χρόνο που δεν διαθέτουμε οι περισσότεροι) να χουμε εικόνα όλης της φιλμογραφίας που πρωταγωνίστησε κάποιος, ειδικά για τον Cage που χει πολλές ταινίες στο ενεργητικό του. Και δεν εστιάζουμε στις κακές του ερμηνείες. Ίσως εγώ έτυχε(δεν τις επέλεξα επι τούτου) να δω τις κακές ταινίες/ερμηνείες και να ταν πάνω από 6-7 οπότε δεν βρήκα λόγο να τον ψάξω παραπάνω.Προτιμώ να διαθέσω όσο χρόνο έχω για ταινίες σε κάτι του γούστου μου.

Συμφωνώ απόλυτα στο δεύτερο κομμάτι (υπογραμμισμένο). Κάποιοι ηθοποιοί και γενικότερα καλλιτέχνες αρέσουν σε όλους μας σχεδόν και κάποιοι άλλοι όχι. Θεωρώ πως ο Cage δεν ανήκει στην πρώτη κατηγορία.. Είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου εκτός αν μιλάμε για τον Daniel Day-Lewis που ανέφερε ο @PSYHAS ή τον Gary Oldman (που προσωπικά λατρεύω) που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία😊 

Ε ναι είναι και θέμα γούστου και πόσο κλικ σου κάνει ο κάθε ηθοποιός. Εμένα ας πούμε μου αρέσουν οι καλές του ταινίες/ερμηνείες. Και κάμποσες από τις μέτριες τις βρήκα καλές, του στυλ pop corn movies.

Εξαιρετικός ο DDL και ειδικά ο Oldman ο οποίος είναι και ο αγαπημένος μου ηθοποιός μαζί με τον Hopkins. Είναι ιερά τέρατα. Κλείνω το off topic να εστιάσουμε στις ταινίες του νήματος. 🙂

Υ.Γ. Κορυφαίο το Heat που αναφέρθηκε. Κρίμα που ο Val Kilmer λόγω υγείας δεν παίζει σε ταινίες.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 4
Δημοσ.

Κι επειδή αρκετά μιλήσαμε για ταινίες με άνδρες κυρίως πρωταγωνιστές , ας βάλω και μια όπου πρωταγωνιστεί μια από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς (περιέργως δεν πρέπει να έχει μπει ή τουλάχιστον δε μου την έβγαλε στην αναζήτηση ). Νομίζω εύκολο να βρεθεί.

IMG_2011.jpeg

• Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

Κι επειδή αρκετά μιλήσαμε για ταινίες με άνδρες κυρίως πρωταγωνιστές , ας βάλω και μια όπου πρωταγωνιστεί μια από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς (περιέργως δεν πρέπει να έχει μπει ή τουλάχιστον δε μου την έβγαλε στην αναζήτηση ). Νομίζω εύκολο να βρεθεί.

IMG_2011.jpeg

Όταν λες "εύκολο" αγαπητέ φοβάμαι... Θα διακινδυνεύσω παρόλαυτα μια απάντηση. Η σκηνή κάτι μου λέει (μάλλον ότι την έχω δει) αλλά δεν μου θυμίζει την ταινία. Από τα συμφραζόμενα όμως και το "κλίμα" της θα πω με μεγάλη επιφύλαξη "Elizabeth" (1998) με την εκπληκτική και αγαπημένη μου Κέητ Μπλάνσετ.

https://www.imdb.com/title/tt0127536/

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Όταν λες "εύκολο" αγαπητέ φοβάμαι... Θα διακινδυνεύσω παρόλαυτα μια απάντηση. Η σκηνή κάτι μου λέει (μάλλον ότι την έχω δει) αλλά δεν μου θυμίζει την ταινία. Από τα συμφραζόμενα όμως και το "κλίμα" της θα πω με μεγάλη επιφύλαξη "Elizabeth" (1998) με την εκπληκτική και αγαπημένη μου Κέητ Μπλάνσετ.

https://www.imdb.com/title/tt0127536/

Και φυσικά είναι αυτή , απλά στη φωτό φαίνεται ο Δούκας του Cassell, που του άρεσε στον ελεύθερο χρόνο του να ντύνεται  «πριγκίπισσα», όταν τον ανακαλύπτει η πραγματική βασίλισσα . Ακομη δεν έχω καταλάβει πως έγινε να έχει χάσει το Oscar για αυτήν την ερμηνεία η Cate. Από μια από τις πιο αδιάφορες γυναικείες ερμηνείες που θυμάμαι να έχουν κερδίσει το βραβείο, αυτή της Paltrow στον Ερωτευμένο Σαιξπηρ. 

4 λεπτά πριν, floyd89gr είπε

Για παμε

ε.png

Δε ξέρω αν πρόλαβα, αλλα είναι από τις λίγες ερμηνείες του Travolta που μου άρεσαν . Βοήθησε και η ταινία βέβαια, Blow out του de Palma

https://www.imdb.com/title/tt0082085/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_blow%20out

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Ευκολάκι..

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-01-08 231549.jpg

Απλά μια από τις πιο δραματικές σκηνές, μιας από τις σημαντικότερες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου .

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

Απλά μια από τις πιο δραματικές σκηνές, μιας από τις σημαντικότερες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου .

Ω ναι, έτσι είναι ισάξια με το 1ο μέρος και είχε πει νωρίτερα στην δεξίωση ο ένας αδελφός στον άλλον την περίφημη ατάκα

"I know it was you Fredo, You broke my heart"

Το συνέχισα γιατί είμαι 1000% σίγουρος ότι ξέρεις ποια ταινία είναι..

Επεξ/σία από Tsoukos87
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...