lovesucks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Θα βάλω και γω μία μετά από καιρό. Τη θυμήθηκα μιας και την ξανάδα πρόσφατα στη tv. Προσωπικά μ"άρεσε πολύ. Βάζω "εύκολη" σκηνή.😋 3
Koopas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Ναι αυτή είναι για μένα πολύ καλή ταινία μαζί με το Lord Of War οι πιο καλές του ανηψιού του Φ. Φ. Κόπολα.. Σου έκλεψε το γκολ πάνω στη γραμμή χαχ Εμ είναι πολλοί ηθοποιοί έτσι και εν μερει ο Κιανου είναι λίγο ατάλαντος αλλά πιο συμπαθής, εγω αυτον που θεωρω τελειως αταλαντο ειναι ο Τομι Λι Τζοουνς ο ανθρωπος ειναι ενα αγγουρι και μισο μονο στον Φυγα μου αρεσε και στο πρωτο ΜΙΒ σε ολα τα αλλα ειναι μαπας, και αλλοι που παιζουν σε περιπετειες ειναι τελειως μονοδιαστατοι (Αρνι, Σλαι, Σιγκαλ, Βαν Νταμ, Στειθαμ, Τσακ Νορις κτλ) ασχετως που καποιες απο τις ταινιες τους ηταν πολυ καλες, ο μονος που ειχε πραγματικα ταλεντο απο τους ηθοποιους που επαιζαν σε ταινιες δρασης ειναι ο Μπρους Γουιλις (12 πιθηκοι , 6η αισθηση, αφθαρτος κτλ) και ο Μελ Γκιμπσον τωρα που το σκεφτομαι ξανα. Συμφωνώ μαζί σου, μεγάλε της μπάλας θεέ, αλλά θα πω ότι είναι απολαυστικοί για το είδος κινηματογράφου που εκπροσωπούν -και λείπουν αντίστοιχοι στις μέρες μας. 7 λεπτά πριν, lovesucks είπε Θα βάλω και γω μία μετά από καιρό. Τη θυμήθηκα μιας και την ξανάδα πρόσφατα στη tv. Προσωπικά μ"άρεσε πολύ. Βάζω "εύκολη" σκηνή.😋 Tower heist, με μοναδική βοήθεια ότι έπαιζε πρόσφατα στην τηλεόραση. Το 'χω; https://m.imdb.com/title/tt0471042/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_5_nm_1_in_0_q_tower%20heist 3
lovesucks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Εμ είναι πολλοί ηθοποιοί έτσι και εν μερει ο Κιανου είναι λίγο ατάλαντος αλλά πιο συμπαθής, εγω αυτον που θεωρω τελειως αταλαντο ειναι ο Τομι Λι Τζοουνς ο ανθρωπος ειναι ενα αγγουρι και μισο μονο στον Φυγα μου αρεσε και στο πρωτο ΜΙΒ σε ολα τα αλλα ειναι μαπας, και αλλοι που παιζουν σε περιπετειες ειναι τελειως μονοδιαστατοι (Αρνι, Σλαι, Σιγκαλ, Βαν Νταμ, Στειθαμ, Τσακ Νορις κτλ) ασχετως που καποιες απο τις ταινιες τους ηταν πολυ καλες, ο μονος που ειχε πραγματικα ταλεντο απο τους ηθοποιους που επαιζαν σε ταινιες δρασης ειναι ο Μπρους Γουιλις (12 πιθηκοι , 6η αισθηση, αφθαρτος κτλ) και ο Μελ Γκιμπσον τωρα που το σκεφτομαι ξανα. Ναι βρε είναι πολλοί..Απλά αυτοί που αναφέρεις εσύ, όπως πολύ σωστά είπε κι ο @Koopas, εξυπηρετούν ένα συγκεκριμένο είδος.. Ο Cage θέλησε να μπει και σε άλλα υποκριτικά "χωράφια" που κατα την ταπεινή μου γνώμη δεν τον έπαιρνε.. Πόσοι ρόλοι του σε ταινίες που αν ήταν άλλος ο πρωταγωνιστής η ταινία θα χε πάει σε άλλο επίπεδο. Μία από αυτές κι αυτή που βαλες.. 🙂 10 λεπτά πριν, Koopas είπε Tower heist, με μοναδική βοήθεια ότι έπαιζε πρόσφατα στην τηλεόραση. Το 'χω; https://m.imdb.com/title/tt0471042/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_5_nm_1_in_0_q_tower%20heist Δεν το χεις...😋😋 Έπαιξε τις μεγάλες ώρες στη tv..(ποτέ δεν κατάλαβα γιατί καλές ταινίες πρέπει να παίζουν μετά τη 1 τα μεσάνυχτα..🙄) 2
Tsoukos87 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, Koopas είπε Συμφωνώ μαζί σου, μεγάλε της μπάλας θεέ, αλλά θα πω ότι είναι απολαυστικοί για το είδος κινηματογράφου που εκπροσωπούν -και λείπουν αντίστοιχοι στις μέρες μας. Tower heist, με μοναδική βοήθεια ότι έπαιζε πρόσφατα στην τηλεόραση. Το 'χω; https://m.imdb.com/title/tt0471042/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_5_nm_1_in_0_q_tower%20heist Ο μπατσος του νηπιαγωγειου/θηριοτροφειου δεν θυμαμαι πως λεγοταν στα αγγλικα.. 11 λεπτά πριν, lovesucks είπε Ναι βρε είναι πολλοί..Απλά αυτοί που αναφέρεις εσύ, όπως πολύ σωστά είπε κι ο @Koopas, εξυπηρετούν ένα συγκεκριμένο είδος.. Ο Cage θέλησε να μπει και σε άλλα υποκριτικά "χωράφια" που κατα την ταπεινή μου γνώμη δεν τον έπαιρνε.. Πόσοι ρόλοι του σε ταινίες που αν ήταν άλλος ο πρωταγωνιστής η ταινία θα χε πάει σε άλλο επίπεδο. Μία από αυτές κι αυτή που βαλες.. 🙂 Δεν το χεις...😋😋 Έπαιξε τις μεγάλες ώρες στη tv..(ποτέ δεν κατάλαβα γιατί καλές ταινίες πρέπει να παίζουν μετά τη 1 τα μεσάνυχτα..🙄) Καλα και ο Μπεν Στιλερ δεν φημιζεται για ποιοτητα και αυτος εχει συγκεκριμενο στυλ οπως ο Τζακ Μπλακ, εχει καποιες καλες κωμωδιες με κορυφαια το Tropic Thunder.. 1
lovesucks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Καλα και ο Μπεν Στιλερ δεν φημιζεται για ποιοτητα και αυτος εχει συγκεκριμενο στυλ οπως ο Τζακ Μπλακ, εχει καποιες καλες κωμωδιες με κορυφαια το Tropic Thunder.. Δεν έβαλα τον Μπεν Στίλερ ως δείγμα υπερταλαντούχου ηθοποιού(φαντάζομαι τον ανέφερες γιατί έβαλα ταινία του). Αλλά η συγκεκριμένη που έβαλα είναι διαφορετική απο τις συνηθισμένες κ μ'άρεσε. Έχει κι άλλες που μ"αρέσει υποκριτικά με κορυφαία την Οικογένεια Τενενμπάουμ. Τη γνώμη μου είπα απλά για τον Cage, δεν ήθελα να πάρει έκταση και να το πάμε σε φάση " ναι, αλλά κι αυτός που βαλες εσύ δεν είναι καλύτερος" Στη τελική δεν βάζουμε μόνο αριστουργήματα εδώ. Απλά έγραψα μια προσωπική γνώμη, τίποτα παραπάνω, όπως το χουν κάνει πολλοί εδώ μέσα ως τώρα. Επίσης δεν έγραψα πως ο Cage δεν έχει ποιότητα, έπαιξε σε πολλές αξιόλογες ταινίες σεναριακά και σκηνοθετικά(αυτό εννοούσα όταν έγραψα πως θέλησε να μπει σε άλλα υποκριτικά χωράφια) αλλά υποκριτικά δεν μπόρεσε να τις υποστηρίξει..Γνώμη μου. 🙂 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, lovesucks είπε Δεν έβαλα τον Μπεν Στίλερ ως δείγμα υπερταλαντούχου ηθοποιού(φαντάζομαι τον ανέφερες γιατί έβαλα ταινία του). Αλλά η συγκεκριμένη που έβαλα είναι διαφορετική απο τις συνηθισμένες κ μ'άρεσε. Έχει κι άλλες που μ"αρέσει υποκριτικά με κορυφαία την Οικογένεια Τενενμπάουμ. Τη γνώμη μου είπα απλά για τον Cage, δεν ήθελα να πάρει έκταση και να το πάμε σε φάση " ναι, αλλά κι αυτός που βαλες εσύ δεν είναι καλύτερος" Στη τελική δεν βάζουμε μόνο αριστουργήματα εδώ. Απλά έγραψα μια προσωπική γνώμη, τίποτα παραπάνω, όπως το χουν κάνει πολλοί εδώ μέσα ως τώρα. Επίσης δεν έγραψα πως ο Cage δεν έχει ποιότητα, έπαιξε σε πολλές αξιόλογες ταινίες σεναριακά και σκηνοθετικά(αυτό εννοούσα όταν έγραψα πως θέλησε να μπει σε άλλα υποκριτικά χωράφια) αλλά υποκριτικά δεν μπόρεσε να τις υποστηρίξει..Γνώμη μου. 🙂 Δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλλω γιατι ο γραπτος λογος ειναι παρεξηγησιμος πολλες φορες, μια χαρα ηθοποιος ειναι ο Μπεν απλα με συγκεκριμενο στυλ στις περισσοτερες του ταινιες και αυτη που ανεφερες πολυ καλη και οι περισσοτερες του ταινιες βλεπονται ξανα με σχετικα ευχαριστηση (Zoolander, γαμπρος της συμφορας, along came polly (ειδικα εκει λατρευω τον καφρο Φιλιπ Σειμουρ Χοφμαν), tropic thunder). Ναι και ο Cage εξυπηρετει κυριως ενα συγκεκριμενο ειδος ταινιων που επαιζε στις ταινιες-blockbuster του Michael Bay νομιζω εδω και μιαμιση δεκαετια το εχει καταλαβει και το εχει γυρισει σε τελειως καλτ ταινιες. 1
Charismo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μιας και μιλάμε για ποιότητα να βάλω κι εγώ μια ταινία, εύκολη νομίζω. 2
Millennium Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Συμφωνώ με την @lovesucks για τον Cage. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να υποστηρίξει διάφορους ρόλους. Ο Jack Black που αναφέρθηκε είναι τρελαρας, μορφή, και ας έχει συγκεκριμένο στυλ. 1 hour ago, lovesucks said: Θα βάλω και γω μία μετά από καιρό. Τη θυμήθηκα μιας και την ξανάδα πρόσφατα στη tv. Προσωπικά μ"άρεσε πολύ. Βάζω "εύκολη" σκηνή.😋 The secret life of Walter Mitty. https://m.imdb.com/title/tt0359950/ 2 1
lovesucks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 31 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλλω γιατι ο γραπτος λογος ειναι παρεξηγησιμος πολλες φορες, Όχι βρε δεν με πρόσβαλλες, αν είναι δυνατόν.. Απλά ένιωσα πως παρεξήγησες αυτά που έγραψα για τον Cage. Και διευκρίνησα για να μη τρώμε χώρο εδώ. Όλα καλά από μένα🙂 Άντε εκκρεμούν 3 ταινίες😋 22 λεπτά πριν, Millennium είπε The secret life of Walter Mitty. https://m.imdb.com/title/tt0359950/ Μπράβο!! Bingo!! Χαχαχαχαχα Άρα εκκρεμούν 2 τώρα😋 2
Tsoukos87 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, Charismo είπε Μιας και μιλάμε για ποιότητα να βάλω κι εγώ μια ταινία, εύκολη νομίζω. The Wicker Man σε μια τελειως αποτυχημενη επανεκτελεση της παλιας ταινιας με τον αλλοτε παλιο κολλητο της "τεραστιας" Σωτηριας Μπελλου (Κριστοφερ Λι). 5
Charismo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Σωστός! Η συγκεκριμένη σκηνή έχει γίνει από τα πιο κλασικά movie memes. Υπάρχουν ταινίες που είναι τόσο κακές που τις λες και καλές και μετά υπάρχουν και ταινίες όπως η παραπάνω που είναι απλά άθλιες. 😆 Την είχα δει πριν χρόνια μόνο λόγω meme γιατί δεν είναι το στυλ μου και δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. 1
Tsoukos87 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Charismo είπε Σωστός! Η συγκεκριμένη σκηνή έχει γίνει από τα πιο κλασικά movie memes. Υπάρχουν ταινίες που είναι τόσο κακές που τις λες και καλές και μετά υπάρχουν και ταινίες όπως η παραπάνω που είναι απλά άθλιες. 😆 Την είχα δει πριν χρόνια μόνο λόγω meme γιατί δεν είναι το στυλ μου και δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Ελα ειναι τελειως καλτ ο Νικολακης, ειδικα την τελευταια 20ετια ηταν ολα ενα κι ενα τα εργα του, αν και αυτο το μεσαιωνικο κυνηγι μαγισσων με παρεα τον αλλο υπερκαλτ Ρον Περλμαν μου αρεσε, εξαιρω το Lord of war φυσικά σε όλα τα υπόλοιπα ήταν άστα. Να βάλω κ γω μια ακόμη, κλασική ίσως για μένα η καλύτερη του σκηνοθέτη. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Tsoukos87 4
Charismo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, Tsoukos87 said: Ελα ειναι τελειως καλτ ο Νικολακης, ειδικα την τελευταια 20ετια ηταν ολα ενα κι ενα τα εργα του, αν και αυτο το μεσαιωνικο κυνηγι μαγισσων με παρεα τον αλλο υπερκαλτ Ρον Περλμαν μου αρεσε, εξαιρω το Lord of war φυσικά σε όλα τα υπόλοιπα ήταν άστα. Να βάλω κ γω μια ακόμη, κλασική ίσως για μένα η καλύτερη του σκηνοθέτη. Δύο καπνισμένες κάννες. https://www.imdb.com/title/tt0120735/ Είναι απίστευτο το πόσο χαρακτηριστικό είναι το vibe που βγάζουν οι ταινίες του Guy Ritchie. Με μια ματιά ξέρεις ότι πρόκειται για ταινία του. Από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες. Δεν ξέρω αν έχω δει ταινία του που να μην μου άρεσε. Επίσης, όλες του οι ταινίες έχουν τρομερό rewatchability. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Charismo 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Charismo είπε Δύο καπνισμένες κάνες. https://www.imdb.com/title/tt0120735/ Είναι απίστευτο το πόσο χαρακτηριστικό είναι το vibe που βγάζουν οι ταινίες του Guy Ritchie. Με μια ματιά ξέρεις ότι πρόκειται για ταινία του. Από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες. Δεν ξέρω αν έχω δει ταινία του που να μην μου άρεσε. Επίσης, όλες του οι ταινίες έχουν τρομερό rewatchability. Ναι όσες φορές και να την δω ποτε δεν την βαριέμαι και ίσως η καλύτερη ταινία που συμμετέχει ο Στειθαμ και το Snatch ήταν πολύ καλό αλλά ένα κλικ ανώτερο ήταν οι δύο καπνισμενες κάννες. 2
Charismo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Just now, Tsoukos87 said: Ναι όσες φορές και να την δω ποτε δεν την βαριέμαι και ίσως η καλύτερη ταινία που συμμετέχει ο Στειθαμ και το Snatch ήταν πολύ καλό αλλά ένα κλικ ανώτερο ήταν οι δύο καπνισμενες κάννες. Συμφωνώ το Snatch επίσης εξαιρετικό, αλλά η παραπάνω είναι ένα κλικ ανώτερη. Ίσως φταίει το γεγονός πως ήταν η πρώτη ταινία του που είδα και με είχε ενθουσιάσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα