Millennium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Μέτριο είναι το Cronos, απλά την έβαλα γιατί είναι η πρώτη του Del Toro. 3
Millennium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Τι γίνεται, πάλι θα κολλήσουμε σε ταινία μου; Των 80s είναι αυτή που βαλα. 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Millennium είπε Τι γίνεται, πάλι θα κολλήσουμε σε ταινία μου; Των 80s είναι αυτή που βαλα. Τον Νταφοε τον αναγνωρισα με την μια, αλλα η ταινια δεν μου θυμιζει κατι, εκκρεμει και η δικη μου που ειναι παρα πολυ γνωστη. Edit : το βρήκα μέσω της βοήθειας που έδωσες, εγω απο 80ς του Νταφοε γνωριζα " Τον τελευταιο πειρασμο, γεννημενος 4η Ιουλιου, Μισσισιπης Καιγεται και το Raven" την δικια σου μονο με βοηθεια την βρηκα. https://www.imdb.com/title/tt0090180/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_146 Να βαλω και εγω μια, εκκρεμει και αλλη μια δικη μου.. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από Tsoukos87 2
PSYHAS Δημοσ. Δευτέρα στις 02:16 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:16 πμ Στις 5/1/2025 στις 12:38 ΠΜ, Tsoukos87 είπε Ωραίος ήξερα οτι θα είσαι το δυνατό "χαρτί" μου χαχ, πάντως μου έχει διαφύγει σαν ταινία δεν γνώριζα την ύπαρξη της κακώς πολύ κακώς, μπήκε σε wishlist. Να βάλω και εγω ενα ίδιας δεκαετίας αρκετά γνωστό.. Η Michelle δεν είναι? Στην αρχή μου φάνηκε σαν την Mira Sorvino.. Wolf, με Nicholson και Spader https://www.imdb.com/title/tt0111742/?ref_=nv_sr_srsg_10_tt_6_nm_2_in_0_q_wolf 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:43 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:43 πμ 9 ώρες πριν, PSYHAS είπε Η Michelle δεν είναι? Στην αρχή μου φάνηκε σαν την Mira Sorvino.. Wolf, με Nicholson και Spader https://www.imdb.com/title/tt0111742/?ref_=nv_sr_srsg_10_tt_6_nm_2_in_0_q_wolf Ναι για αλλη μια φορα ολοσωστος η Μισελ ειναι, καλη ταινιουλα το Wolf.. 1
Millennium Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 πμ 12 hours ago, Tsoukos87 said: Τον Νταφοε τον αναγνωρισα με την μια, αλλα η ταινια δεν μου θυμιζει κατι, εκκρεμει και η δικη μου που ειναι παρα πολυ γνωστη. Edit : το βρήκα μέσω της βοήθειας που έδωσες, εγω απο 80ς του Νταφοε γνωριζα " Τον τελευταιο πειρασμο, γεννημενος 4η Ιουλιου, Μισσισιπης Καιγεται και το Raven" την δικια σου μονο με βοηθεια την βρηκα. https://www.imdb.com/title/tt0090180/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_146 Να βαλω και εγω μια, εκκρεμει και αλλη μια δικη μου.. Τη βρήκες με τη βοήθεια αγαπητέ. Μπράβο. Οκ ταινία είναι με ανατροπή στο τέλος. 2
xaros73 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:52 μμ Αυτη με τον Νταφοε την βρηκα αμεσως γιατι εχει τα εκτυπωτικα τριγυρω, στην ταινια ειναι παραχαρακτης. Αλλά με προλαβαν... 2
Millennium Δημοσ. Δευτέρα στις 08:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:12 μμ @Tsoukos87 κάνε quote τη δικιά σου που εκκρεμεί να μη χαθεί... 6 hours ago, xaros73 said: Αυτη με τον Νταφοε την βρηκα αμεσως γιατι εχει τα εκτυπωτικα τριγυρω, στην ταινια ειναι παραχαρακτης. Αλλά με προλαβαν... Δε πειράζει...θα βρεις κάποια άλλη κάποια στιγμή.
Tsoukos87 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:05 μμ 51 λεπτά πριν, Millennium είπε @Tsoukos87 κάνε quote τη δικιά σου που εκκρεμεί να μη χαθεί... Δε πειράζει...θα βρεις κάποια άλλη κάποια στιγμή. Την βρήκε ο φίλτατος @PSYHAS την προηγούμενη που έβαλα. 18 ώρες πριν, PSYHAS είπε Η Michelle δεν είναι? Στην αρχή μου φάνηκε σαν την Mira Sorvino.. Wolf, με Nicholson και Spader https://www.imdb.com/title/tt0111742/?ref_=nv_sr_srsg_10_tt_6_nm_2_in_0_q_wolf Και στο παρακάτω, που απάντησα στην δικιά σου έβαλα και μια δεύτερη που είναι και αυτή πάρα πολύ γνωστή. 21 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Τον Νταφοε τον αναγνωρισα με την μια, αλλα η ταινια δεν μου θυμιζει κατι, εκκρεμει και η δικη μου που ειναι παρα πολυ γνωστη. Edit : το βρήκα μέσω της βοήθειας που έδωσες, εγω απο 80ς του Νταφοε γνωριζα " Τον τελευταιο πειρασμο, γεννημενος 4η Ιουλιου, Μισσισιπης Καιγεται και το Raven" την δικια σου μονο με βοηθεια την βρηκα. https://www.imdb.com/title/tt0090180/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_146 Να βαλω και εγω μια, εκκρεμει και αλλη μια δικη μου.. 2
Charismo Δημοσ. Τρίτη στις 08:41 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:41 πμ 11 hours ago, Tsoukos87 said: Την βρήκε ο φίλτατος @PSYHAS την προηγούμενη που έβαλα. Και στο παρακάτω, που απάντησα στην δικιά σου έβαλα και μια δεύτερη που είναι και αυτή πάρα πολύ γνωστή. Αυτή ποια ηθοποιός είναι? Δεν μου λέει κάτι ούτε αυτή, ούτε η σκηνή. 1
Tsoukos87 Δημοσ. Τρίτη στις 09:40 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:40 πμ 56 λεπτά πριν, Charismo είπε Αυτή ποια ηθοποιός είναι? Δεν μου λέει κάτι ούτε αυτή, ούτε η σκηνή. Μπορώ να σου πω ότι ναι μεν η ηθοποιός δεν είναι τόσο γνωστή αλλά πρωταγωνιστουν 2-3 πάρα πολύ γνωστοί ηθοποιοί, δεκαετίας του 90 είναι η ταινία και ο σκηνοθέτης έχει το ίδιο επίθετο με πασίγνωστο πιλότο της F1. 1
lovesucks Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 πμ Καλημέρα αγαπητοί σινεφίλ! Στις 5/1/2025 στις 11:30 ΜΜ, Tsoukos87 είπε 46 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Μπορώ να σου πω ότι ναι μεν η ηθοποιός δεν είναι τόσο γνωστή αλλά πρωταγωνιστουν 2-3 πάρα πολύ γνωστοί ηθοποιοί, δεκαετίας του 90 είναι η ταινία και ο σκηνοθέτης έχει το ίδιο επίθετο με πασίγνωστο πιλότο της F1. Με βάση τη βοήθεια για τον σκηνοθέτη και το ότι έχεις ξαναβάλει ταινίες με τον συγκεκριμένο πρωταγωνιστή, καταλήγω πως είναι το 8MM/Οκτώ χιλιοστά(1999) του Joel Schumacher με Nicolas Cage και Joaquin Phoenix. https://m.imdb.com/title/tt0134273/?ref_=tt_mv_desc Νομίζω έχει ξαναμπεί, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Αν και δεν μπορώ τον Cage(καθόλου όμως😋) η συγκεκριμένη μ'άρεσε! 3 2
PSYHAS Δημοσ. Τρίτη στις 10:40 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:40 πμ 46 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Μπορώ να σου πω ότι ναι μεν η ηθοποιός δεν είναι τόσο γνωστή αλλά πρωταγωνιστουν 2-3 πάρα πολύ γνωστοί ηθοποιοί, δεκαετίας του 90 είναι η ταινία και ο σκηνοθέτης έχει το ίδιο επίθετο με πασίγνωστο πιλότο της F1. Οκ, βρήκα ποιος είναι , νομίζω, μετά και τη βοήθεια αυτή.. . Αν αποκλείσουμε κάποιες που θυμάμαι ότι έχουν μπει, όπως Falling down, The client & A time to kill, Flatliners και θεωρώντας ότι δεν είναι το Batman του, πρέπει να μιλάμε για το 8mm με τον Nicolas τον Cage, James Gandolfini Joaquin Phoenix. Μια ταινία που όταν την είχα δει, δεν με ενθουσίασε και δεν πρέπει να την έχω ξαναδεί από τότε . Επ, με πρόλαβε η @lovesucks ! 1
lovesucks Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 πμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, PSYHAS είπε για το 8mm με τον Nicolas τον Cage, James Gandolfini Joaquin Phoenix. Μια ταινία που όταν την είχα δει, δεν με ενθουσίασε και δεν πρέπει να την έχω ξαναδεί από τότε . Επ, με πρόλαβε η @lovesucks ! Ναι, συμφωνώ δεν θα την ξανάβλεπα..Έχω θέμα με τον Cage, δεν ξέρω.. Μη με "φάτε" μα τον θεωρώ λίγο ατάλαντο ή για να το θέσω αλλιώς, εντελώς flat στις ερμηνείες του όπως κ μια ηθοποιό (Blake Lively). Λες κι έχουν μόνο μία έκφραση για όλα τα συναισθήματα..😋 Επεξ/σία Τρίτη στις 10:49 πμ από lovesucks 4
Tsoukos87 Δημοσ. Τρίτη στις 11:04 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:04 πμ 21 λεπτά πριν, lovesucks είπε Καλημέρα αγαπητοί σινεφίλ! Με βάση τη βοήθεια για τον σκηνοθέτη και το ότι έχεις ξαναβάλει ταινίες με τον συγκεκριμένο πρωταγωνιστή, καταλήγω πως είναι το 8MM/Οκτώ χιλιοστά(1999) του Joel Schumacher με Nicolas Cage και Joaquin Phoenix. https://m.imdb.com/title/tt0134273/?ref_=tt_mv_desc Νομίζω έχει ξαναμπεί, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Αν και δεν μπορώ τον Cage(καθόλου όμως😋) η συγκεκριμένη μ'άρεσε! Ναι αυτή είναι για μένα πολύ καλή ταινία μαζί με το Lord Of War οι πιο καλές του ανηψιού του Φ. Φ. Κόπολα.. 18 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Οκ, βρήκα ποιος είναι , νομίζω, μετά και τη βοήθεια αυτή.. . Αν αποκλείσουμε κάποιες που θυμάμαι ότι έχουν μπει, όπως Falling down, The client & A time to kill, Flatliners και θεωρώντας ότι δεν είναι το Batman του, πρέπει να μιλάμε για το 8mm με τον Nicolas τον Cage, James Gandolfini Joaquin Phoenix. Μια ταινία που όταν την είχα δει, δεν με ενθουσίασε και δεν πρέπει να την έχω ξαναδεί από τότε . Επ, με πρόλαβε η @lovesucks ! Σου έκλεψε το γκολ πάνω στη γραμμή χαχ 11 λεπτά πριν, lovesucks είπε Ναι, συμφωνώ δεν θα την ξανάβλεπα..Έχω θέμα με τον Cage, δεν ξέρω.. Μη με "φάτε" μα τον θεωρώ λίγο ατάλαντο ή για να το θέσω αλλιώς, εντελώς flat στις ερμηνείες του όπως κ μια ηθοποιό (Blake Lively). Λες κι έχουν μόνο μία έκφραση για όλα τα συναισθήματα..😋 Εμ είναι πολλοί ηθοποιοί έτσι και εν μερει ο Κιανου είναι λίγο ατάλαντος αλλά πιο συμπαθής, εγω αυτον που θεωρω τελειως αταλαντο ειναι ο Τομι Λι Τζοουνς ο ανθρωπος ειναι ενα αγγουρι και μισο μονο στον Φυγα μου αρεσε και στο πρωτο ΜΙΒ σε ολα τα αλλα ειναι μαπας, και αλλοι που παιζουν σε περιπετειες ειναι τελειως μονοδιαστατοι (Αρνι, Σλαι, Σιγκαλ, Βαν Νταμ, Στειθαμ, Τσακ Νορις κτλ) ασχετως που καποιες απο τις ταινιες τους ηταν πολυ καλες, ο μονος που ειχε πραγματικα ταλεντο απο τους ηθοποιους που επαιζαν σε ταινιες δρασης ειναι ο Μπρους Γουιλις (12 πιθηκοι , 6η αισθηση, αφθαρτος κτλ) και ο Μελ Γκιμπσον τωρα που το σκεφτομαι ξανα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα