Jiakometi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε the man from u.n.c.l.e με την πανεμορφη alicia vikander. Καλη χρονια και απο εμενα Σωστά. Αυτό είναι ! Υ.Γ. Και την επίσης πολύ καλή Elizabeth Debicki … Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από Jiakometi 5
Charismo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Παίρνω ξανά τη μπάλα και βάζω μπρος στο νήμα. Μια ταινία που ρίχνει μια κυνική ματιά στον επιχειρηματικό κόσμο της Αμερικής. 5
Charismo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Πρωταγωνιστεί ο εξαιρετικός (γενικά, αλλά και στη συγκεκριμένη ταινία) Michael Keaton και μέχρι το τέλος της ταινίας τον μίσησα.
PSYHAS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Στις 2/1/2025 στις 8:14 ΜΜ, Charismo είπε Παίρνω ξανά τη μπάλα και βάζω μπρος στο νήμα. Μια ταινία που ρίχνει μια κυνική ματιά στον επιχειρηματικό κόσμο της Αμερικής. Το ξαναδα πολύ πρόσφατα , ο εικονιζόμενος παίζει το δικηγόρο του Ray Krock, δηλαδή του Ιδρυτή μιας αυτοκρατορίας (The founder), για την ιστορία της εκμετάλλευσης του ονόματος McDonalds και την επέκταση μιας ολόκληρης αυτοκρατορίας στο χώρο των fastfood. Αρκετά καλή ταινία , εξαιρετικός ο Keaton https://www.imdb.com/title/tt4276820/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_30 1 1
Charismo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μπράβο! Είναι το «The Founder». Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από Charismo 1
Millennium Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Τρόμου είναι η δική μου. Η πρώτη ταινία ενός πολύ γνωστού σκηνοθέτη.
Millennium Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Που είναι οι γνώστες των horror να απαντήσουν/βρουν τη δικιά μου; Έλα μου ντε. 1
Tsoukos87 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Millennium είπε Που είναι οι γνώστες των horror να απαντήσουν/βρουν τη δικιά μου; Έλα μου ντε. εμενα παντως δεν μου λεει κατι που εχω δει αρκετα αν και των τελευταιων ετων δεν εχω πολυ δει αν εξαιρεσεις τα conjuring /nunn κτλ δεν εχω δει πολλα απο το ειδος.
Millennium Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 5 minutes ago, Tsoukos87 said: εμενα παντως δεν μου λεει κατι που εχω δει αρκετα αν και των τελευταιων ετων δεν εχω πολυ δει αν εξαιρεσεις τα conjuring /nunn κτλ δεν εχω δει πολλα απο το ειδος. Δεν είναι καινούργια. Του 1992 είναι.
Tsoukos87 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, Millennium είπε Δεν είναι καινούργια. Του 1992 είναι. Τωρα μου ηρθαν καποιες στο μυαλο αλλα δεν νομιζω να ειναι, Dracula 1000% δεν ειναι, ουτε κάποια εκ των Candyman, Sleepwalkers, Pet Semetary 2 και Buffy το αποκλειω να ειναι που ειναι της ιδιας χρονιας. Θα βαλω την βοηθεια του κοινου να βοηθησει : @BadIndian , @PSYHAS , @Glikos βοηθάτε αδέρφια!!! 3
PSYHAS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, Millennium είπε Χαρακτηριστική σκηνή. Ευκολακι Guillermo del Toro από τα παλιά. Cronos. https://www.imdb.com/title/tt0104029/ 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PSYHAS είπε Guillermo del Toro από τα παλιά. Cronos. https://www.imdb.com/title/tt0104029/ Ωραίος ήξερα οτι θα είσαι το δυνατό "χαρτί" μου χαχ, πάντως μου έχει διαφύγει σαν ταινία δεν γνώριζα την ύπαρξη της κακώς πολύ κακώς, μπήκε σε wishlist. Να βάλω και εγω ενα ίδιας δεκαετίας αρκετά γνωστό.. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από Tsoukos87 3
Glikos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν θα την έβρισκα την ''Cronos'', δεν την έχω δει (ακόμα). Η παραπάνω μου θυμίζει κάτι σε slasher στυλάκι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από Glikos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα