Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλή χρονιά και από μένα! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από Glikos 4 4
Tsoukos87 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Στις 28/12/2024 στις 10:36 ΜΜ, Tsoukos87 είπε Spoiler *Παραμένει η δικιά μου η τρόμου Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές χαρές!! 4 3
Koopas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Καλή χρόνια, με υγεία και όρεξη για προβολές ταινιών -και όχι μονό! 5 2
Millennium Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 1 hour ago, Tsoukos87 said: *Παραμένει η δικιά μου η τρόμου Ακόμα δεν την έχεις πει; 1
Tsoukos87 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Millennium είπε Ακόμα δεν την έχεις πει; Τσου, να την πάρει το ποτάμι;;
Tsoukos87 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Millennium είπε Πες την μωρέ να βάλουμε καμμιά άλλη. Έγινε πρόεδρε!! Λοιπόν η ταινία που έβαλα είναι το "The Shrine" : https://www.imdb.com/title/tt1341710/?ref_=fn_all_ttl_1 Σχετικά καλό low budget μεταφυσικό τρόμου, όποιος είναι φίλος του είδους να το δει, θα του αρέσει.. 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Να κάνω και εγώ την αρχή για το 2025, θα βάλω μια "μαύρη κωμωδία" που δεν έχει μπει στο νήμα, με αγαπημένους ηθοποιούς στο καστ.. 5
PSYHAS Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 39 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Να κάνω και εγώ την αρχή για το 2025, θα βάλω μια "μαύρη κωμωδία" που δεν έχει μπει στο νήμα, με αγαπημένους ηθοποιούς στο καστ.. Ε ναι, Λέμονι Σνίκετ: Μια σειρά από ατυχή γεγονότα, η σκηνή με τη ¨θεια¨ Meryl Streep που φοβάται και τον ίσκιο της. Καλούτσικη ταινία, που δεν είχε μεγάλη εμπορική επιτυχία παραδόξως κι εγκαταλείφθηκε η συνέχιση της, αφού υπήρχε υλικό από τα βιβλία . Δεν έχω δει την σχετική τηλεοπτική σειρά που γυρίστηκε αρκετά χρόνια αργότερα και δε ξέρω τι έχει καλυφτεί εκεί. https://www.imdb.com/title/tt0339291/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_3_nm_5_in_0_q_lemony%20sn 4
Jiakometi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλή Χρονιά σε όλους. Ας βάλω μετά από καιρό μια ταινία Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από Jiakometi 6 3
PSYHAS Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Jiakometi είπε Καλή Χρονιά σε όλους. Ας βάλω μετά από καιρό μια ταινία Εξαιρετική επιλογή ! Άντε ας μην το πω, να γράψει και κανένας άλλος . Θα πω μονο ότι πρόκειται για remake παλιάς αμερικανικής σειράς
dekulinkgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Jiakometi είπε Καλή Χρονιά σε όλους. Ας βάλω μετά από καιρό μια ταινία the man from u.n.c.l.e με την πανεμορφη alicia vikander. Καλη χρονια και απο εμενα 5
Tsoukos87 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Guy Ritchie και ο Henry Cavill δεν παιζει εκει, την ειδα οταν πρωτοβγηκε, ωραια ταινια οπως ολες σχεδον του σκηνοθετη.. 2
Millennium Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Μια χαρά ταινία ήταν το man from uncle θυμάμαι. Πώς και δε ξανάμπηκε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα