Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 28/12/2024 at 15:19, Charismo said:

IMG_9155.jpeg.4689e94816a5e8cfce67b1df0d8d3e33.jpeg

Όσο ψάχνετε την ταινία του Millenium, βάζω κι εγώ μια πιο ανάλαφρη. 
Πρωταγωνιστεί ένας από τους αγαπημένους μου σε αυτό το είδος κινηματογράφου.

Για να βοηθήσω λίγο παραπάνω και να προχωράει το νήμα, στην ταινία ο πρωταγωνιστής είναι εξωγήινος και όπως ανέφερα σε προηγούμενο post είναι ταινία του Bollywood.

Τον πρωταγωνιστή τον έχουμε δει και στο 3 idiots, για όσους γνωρίζουν την ταινία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Millennium είπε

Την βρήκες και αμέσως βρε xD

αμα σε θελει η πτνα η τυχη :D .

ευτυχως εβαλες χαρακτηριστικη φωτο

ας βαλω κι εγω μια μετα απο καιρο

12.png

Επεξ/σία από floyd89gr
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, HPXMAN είπε

σας έλειψα ατιμούλια

images.jpg

Μα φυσικά είναι τα τούβλα , παλιά αγαπημένη βιντεοταινία.

9 ώρες πριν, Charismo είπε

Για να βοηθήσω λίγο παραπάνω και να προχωράει το νήμα, στην ταινία ο πρωταγωνιστής είναι εξωγήινος και όπως ανέφερα σε προηγούμενο post είναι ταινία του Bollywood.

Τον πρωταγωνιστή τον έχουμε δει και στο 3 idiots, για όσους γνωρίζουν την ταινία.

Εγω παω πασο, δεν το γνωριζω, το δικο μου το τρομου εχει να κανει με δαιμονια στα βαλκανια Αλβανια/Κροατια μερια για να βοηθησω και η πρωταγωνιστρια συμμετειχε σε καποια επεισοδια του Supernatural.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν βλέπω να βρίσκονται οι ταινίες που απομένουν αν είναι αύριο-μεθαύριο να τις αποκαλύψουμε εμείς που τις βάλαμε για να συνεχιστεί το νήμα, βάζω την πιο πασίγνωστη και ίσως την πιο ωραία μάχη της τριλογίας. Εαν το βάλεις την εν λόγω ταινία στις 21:13:19 την πρωτοχρονιά θα σου λέει την περίφημη ατάκα "So it begins"

image.png.6c8b2f02ab440c9b63298770c0dee5fb.png

"Καλή Χρόνια και Χρόνια Πολλά" σέ όλους και όλες με υγεία και πολλές χαρές!!

• Like 3
  • Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν βάζεις την ταινία μόνο για το trivia του So it Begins πάνω στην αλλαγή της χρονιάς, ωστόσο θα ακολουθήσω την παράδοση του νήματος και θα πω πως η επική αυτή σκηνή και ατάκα λαμβάνει χώρα όταν ο Theoden αντικρίζει τη στρατιά των Orcs στο φαράγγι του Helm στο Lord of the Rings: the Two Towers.

https://m.imdb.com/title/tt0167261/?ref_=fn_all_ttl_1

Να σημειώσω πως είναι, ίσως με διαφορά, η αγαπημένη μου τριλογία στην ιστορία του κινηματογράφου.

Σημαίνει πολλά για εμένα, γιατί είχα παρακολουθήσει και τις τρεις ταινίες στον κινηματογράφο στην εφηβεία μου και μετά την προβολή της πρώτης όλη η παρέα είχε αποχωρήσει από το σινεμά μη μπορώντας να χωνέψουμε τι έπος είχαμε παρακολουθήσει.

Edit: Αν δεν βρείτε την ταινία που έχω βάλει, η επόμενη θα είναι από ιρανικό ή βιετναμέζικο κινηματογράφο.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Charismo είπε

Δεν ξέρω αν βάζεις την ταινία μόνο για το trivia του So it Begins πάνω στην αλλαγή της χρονιάς, ωστόσο θα ακολουθήσω την παράδοση του νήματος και θα πω πως η επική αυτή σκηνή και ατάκα λαμβάνει χώρα όταν ο Theoden αντικρίζει τη στρατιά των Orcs στο φαράγγι του Helm στο Lord of the Rings: the Two Towers.

https://m.imdb.com/title/tt0167261/?ref_=fn_all_ttl_1

Να σημειώσω πως είναι, ίσως με διαφορά, η αγαπημένη μου τριλογία στην ιστορία του κινηματογράφου.

Σημαίνει πολλά για εμένα, γιατί είχα παρακολουθήσει και τις τρεις ταινίες στον κινηματογράφο στην εφηβεία μου και μετά την προβολή της πρώτης όλη η παρέα είχε αποχωρήσει από το σινεμά μη μπορώντας να χωνέψουμε τι έπος είχαμε παρακολουθήσει.

Edit: Αν δεν βρείτε την ταινία που έχω βάλει, η επόμενη θα είναι από ιρανικό ή βιετναμέζικο κινηματογράφο.

Γενικώς Lotr επειδή είναι τόσο πασίγνωστο δεν έχει μπει στο νήμα το έβαλα και να υπάρχει και για το γνωστό trivia με την αλλαγή του χρόνου, άλλη μια φορά απο το lore που έβαλα στο νήμα απο το 3ο μέρος του Hobbit την επική μάχη Galadriel-Saruman-Elrond εναντιόν του Sauron και των Nazgul. Όλοι το αγαπάμε τον Άρχοντα και εγω ως έφηβος τα είδα όλα στο σινεμά και το τελευταίο παίζει να το είδα ή παραμονή Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς στα σκαλοπάτια της αίθουσας του σινεμά γιατί δεν μας χωρούσε το σινεμά τόσος κόσμος που ήταν για να το δει.

Το animation που έχει βγει θα ήθελα να δω, δεν ξέρω αν το έχει δει κανείς αλλά ακούω καλά λόγια, γενικώς η Warner Bros έχει δείξει καλό πρόσωπο προς το Lotr και δεν τα έχει κάνει μαντάρα όπως το σύμπαν του DC (που είναι βέβαια πολύ ανώτερο απο της Marvel, να τα λέμε κι αυτά).

Edit: Αν δεν βρείτε την ταινία που έχω βάλει, η επόμενη θα είναι από ιρανικό ή βιετναμέζικο κινηματογράφο. Θα μας ρίξει στα πιο βαθιά χαχαχα

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/12/2024 στις 2:16 ΜΜ, Charismo είπε

Μετά τις βοήθειες , η ταινία μάλλον είναι αυτή : PK

https://www.imdb.com/title/tt2338151/?ref_=tt_mv_close

Κατά τα άλλα δεν έχω ιδέα από Bollywood, πέρα από κάτι παλιές ταινίες που έτρεχε το δάκρυ ποτάμι . Αλλά από όσο ξέρω πρόκειται για μια τρομερή βιομηχανία θεάματος , ενώ πέρυσι είχε κερδίσει Oscar ένα ινδικό τραγούδι από μια ταινία RRR. 

Στις 30/12/2024 στις 3:57 ΜΜ, floyd89gr είπε

12.png

Αριστερά ο ηθοποιός απο το Willy Wonka του Tim Burton. Και κάπως έτσι ανευρέθη ότι είναι το August Rush (ελληνιστί Η μελωδία της καρδιάς ), που αν θυμάμαι καλά είναι μιούζικαλ .

https://www.imdb.com/title/tt0426931/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_25

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ωραίες ταινίες!

Ελπίζω να γλιτώσαμε από βιετναμέζικο σινεμά με την ανεύρεση της ταινίας … 😀. Για τον ιρανικό , έχουμε και κάνα δυο που έχουμε γνώση, οπότε δεν τις φοβόμαστε τόσο ..

Επεξ/σία από PSYHAS
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
Στις 30/12/2024 στις 3:57 ΜΜ, floyd89gr είπε

12.png

Πάρα πολύ καλή ταινία..συγκινητική..

August Rush/Η μελωδία της καρδιάς(2007)

https://m.imdb.com/title/tt0426931/

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους σινεφίλ!! Να στε καλά παιδιά!🙂

• Like 4
  • Thanks 5
Δημοσ.

Για την τριλογία του άρχοντα, θα συμφωνήσω ότι πρόκειται για τη σπουδαιότερη τριάδα ταινιών που έχει βγει ποτέ, κατά τη γνώμη μου. Τόσο λόγω της υψηλότατης  ποιότητας όλων των συστατικών (σκηνοθεσία, ηθοποιοί, μουσική, φωτογραφία, ατμόσφαιρα αλλά και με τη βάση των εκπληκτικών βιβλίων του Τόλκιν να τα δένει και να τα στηρίζει όλα τα υπόλοιπα ), όσο και με την προνοητικότητα των παραγωγών να γυρίσουν τις ταινίες όλες μαζί στη σειρά, δίνοντας μια ομοιογένεια που δεν έχει ξαναυπαρξει και πολύ δύσκολα θα επαναληφθεί . Η μαγεία της τριλογίας δεν μπόρεσε να επαναληφθεί ούτε και από τους ίδιους συντελεστές (μαζί με κάποιους από τους ηθοποιούς της) στην επόμενη τριλογία του Μπιλμπο,  που εμένα προσωπικά με κούρασε και απλά μου θύμισε πόσο μεγάλο επίτευγμα ήταν η πρώτη . 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, PSYHAS said:

Μετά τις βοήθειες , η ταινία μάλλον είναι αυτή : PK

https://www.imdb.com/title/tt2338151/?ref_=tt_mv_close

Κατά τα άλλα δεν έχω ιδέα από Bollywood, πέρα από κάτι παλιές ταινίες που έτρεχε το δάκρυ ποτάμι . Αλλά από όσο ξέρω πρόκειται για μια τρομερή βιομηχανία θεάματος , ενώ πέρυσι είχε κερδίσει Oscar ένα ινδικό τραγούδι από μια ταινία RRR. 

Ναι, η ταινία είναι όντως το PK!

Αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται αρκετά σαχλή είναι εξαιρετική, όπως και πολλές από τις ταινίες του Aamir Khan. (3 idiots, Dangal, Lagaan κτλ)

Είναι μια κάπως παρεξηγημένη βιομηχανία, στην οποία μόλις έδωσα μια ευκαιρία είδα πως έχει διαμαντάκια. Αν και δεν είμαι φαν των χορών και τραγουδιών στις ταινίες, όταν απλά τα παρέβλεψα κατάλαβα πως οι Ινδοί είναι ικανοί για εξαιρετικές ταινίες.

Καλή Χρονιά σε όλους!

• Like 4
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...