Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Koopas είπε

Καλημέρα,

Μιας κι έχω να παίξω καιρό στο παιχνίδι, ας επανέλθω με μία περιπέτεια.

movie 93.jpg

Always bet on black 

• Like 3
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Millennium είπε

MV5BODI2Y2MwZjktYTA0NS00NzVhLTgwZDEtNjgw

Καλημέρα στους "Χαμένους στην μετάφραση" της 7ης Τέχνης!

Θα σουτάρω κι εδώ κι ας πάει άουτ ή τραυματίσει κανένα πτηνό....

Θα  μπορούσε να είναι κάποια από τις πολλές ομολογουμένως και περίεργες σκηνές της ταινίας "Cabin in the Woods" (2011), μια πολύ ιδιαίτερη αλλά πανέξυπνη ταινία τρόμου, η οποία δεν έχει ξαναμπεί στο παιχνίδι ειρήσθω εν παρόδω. Με μεγάλη επιφύλαξη λοιπόν.

https://www.imdb.com/title/tt1259521/

Δημοσ.
3 hours ago, BadIndian said:

Καλημέρα στους "Χαμένους στην μετάφραση" της 7ης Τέχνης!

Θα σουτάρω κι εδώ κι ας πάει άουτ ή τραυματίσει κανένα πτηνό....

Θα  μπορούσε να είναι κάποια από τις πολλές ομολογουμένως και περίεργες σκηνές της ταινίας "Cabin in the Woods" (2011), μια πολύ ιδιαίτερη αλλά πανέξυπνη ταινία τρόμου, η οποία δεν έχει ξαναμπεί στο παιχνίδι ειρήσθω εν παρόδω. Με μεγάλη επιφύλαξη λοιπόν.

https://www.imdb.com/title/tt1259521/

Όχι είναι πολύ παλιότερη ταινία αυτή που βαλα αγαπητέ.

Δημοσ.

IMG_9155.jpeg.4689e94816a5e8cfce67b1df0d8d3e33.jpeg

Όσο ψάχνετε την ταινία του Millenium, βάζω κι εγώ μια πιο ανάλαφρη. 
Πρωταγωνιστεί ένας από τους αγαπημένους μου σε αυτό το είδος κινηματογράφου.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Glikos είπε

Αν δεν κάνω λάθος είναι το Dead End (2003).

https://www.imdb.com/title/tt0308152/

Ναι αυτό είναι, ωραίο ταινιάκι τρόμου.

12 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Τωρα σε κατι 80-90ς θα ειναι τωρα με βαση της φωτο , ποιου να ειναι Κρονεμπεργκ και Κρειβεν αποκλειω, τωρα Αρτζεντο , Στιβεν Κινγκ, Σαμ Ραιμι να ειναι, μεταφυσικο με δαιμονια και τετοια δεν ειναι η ταινια;

Δώσε και άλλο hint ρε αδερφέ γιατί δεν την βρίσκω με την καμία κάτι μου θυμίζει, το Cabin In the Woods το αποκλείω να είναι που είπε ο φίλος ινδιάνος, παίζει να είναι ή του βασιλιά ή αρτζέντο ή ραίμι ταινία κάτι άλλα δεν μπορώ να το βρώ θα κάνω αναζήτηση σε παλιά θρίλερ.

Είδα τα σκονάκια μου και θα ποντάρω σε κάποιες απο αυτές, Το καταραμένο άσμα (Evil Dead), οι 3 πύλες της κολάσεως , η εκκλησία και τέλος οι δαίμονες είναι κάποια απο αυτές ;

• Like 4
Δημοσ.
3 hours ago, Tsoukos87 said:

Ναι αυτό είναι, ωραίο ταινιάκι τρόμου.

Δώσε και άλλο hint ρε αδερφέ γιατί δεν την βρίσκω με την καμία κάτι μου θυμίζει, το Cabin In the Woods το αποκλείω να είναι που είπε ο φίλος ινδιάνος, παίζει να είναι ή του βασιλιά ή αρτζέντο ή ραίμι ταινία κάτι άλλα δεν μπορώ να το βρώ θα κάνω αναζήτηση σε παλιά θρίλερ.

Είδα τα σκονάκια μου και θα ποντάρω σε κάποιες απο αυτές, Το καταραμένο άσμα (Evil Dead), οι 3 πύλες της κολάσεως , η εκκλησία και τέλος οι δαίμονες είναι κάποια απο αυτές ;

Είναι μια από αυτές που πες στο τέλος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ ήμουν πιο κοντά στο 3 πύλες της κολάσεως , μπήκα imdb και το τσέκαρα και τελικά είναι ο Ναός (the church) ή la chiesa όπως την θυμάμαι εν τέλει, έχω να την δω κάτι αιώνες, πολύ καλό τρόμου είναι Αρτζέντο τελικά σενάριο/ιστορία.

https://www.imdb.com/title/tt0094860/?ref_=tt_mv_close

Βέβαια η αρχική μου σκέψη στην φώτο σου ήταν ότι είναι κάποιο Alien vs Predator και αυτό στο βάθος ήταν κάποιο μεταλλαγμένο xenomorph που είχε πεθάνει εδώ και καιρό και μετά το πήρα τελείως αλλιώς την ρότα που είπες ότι είναι τρόμου.

Να βαλω και εγώ μια του είδους, σχετικά όχι πολύ γνωστή μόνο για φαν του είδους , μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις σχετικά πρόσφατη.

image.png.163009f7c85680e5281bd7b3ce875c87.png

Επεξ/σία από Tsoukos87
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Charismo είπε

Μας ταράξατε στα διαόλια. 😆

Ε ναι, αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ πως θα αντισταθείς στον πειρασμό αν δεν βλέπεις δαιμόνια και στοιχειά και άλλα σατανιστικά σε αυτές τις ιερές γιορτινές μέρες.
Το δικό σου με την Αντζελίνα το βρήκαμε ή πιάσαμε τα σατανιασμένα έργα και το παρατήσαμε;;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, Tsoukos87 said:

Ε ναι, αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ πως θα αντισταθείς στον πειρασμό αν δεν βλέπεις δαιμόνια και στοιχειά και άλλα σατανιστικά σε αυτές τις ιερές γιορτινές μέρες.
Το δικό σου με την Αντζελίνα το βρήκαμε ή πιάσαμε τα σατανιασμένα έργα και το παρατήσαμε;;

Όχι δεν το βρήκε κάποιος το δικό μου.

Είναι ταινία του Bollywood.

Επεξ/σία από Charismo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Charismo είπε

Όχι δεν το βρήκε κάποιος το δικό μου.

Είναι ταινία του Bollywood.

Ω bollywood είμαι τελείως άσχετος, μόνο κάτι κάλτ σκηνές που έχω δει ανα καιρούς.

Δημοσ.
On 28/12/2024 at 15:19, Charismo said:

IMG_9155.jpeg.4689e94816a5e8cfce67b1df0d8d3e33.jpeg

Όσο ψάχνετε την ταινία του Millenium, βάζω κι εγώ μια πιο ανάλαφρη. 
Πρωταγωνιστεί ένας από τους αγαπημένους μου σε αυτό το είδος κινηματογράφου.

Εκκρεμεί αυτή και η horror του Tsoukos.

17 hours ago, Tsoukos87 said:

Να βαλω και εγώ μια του είδους, σχετικά όχι πολύ γνωστή μόνο για φαν του είδους , μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις σχετικά πρόσφατη.

image.png.163009f7c85680e5281bd7b3ce875c87.png

Δημοσ.

Για να βοηθήσω λίγο παραπάνω, γιατί σίγουρα κάποιος θα την έχει δει, ο πρωταγωνιστής έχει εμφανιστεί σε πολλές γνωστές και mainstream στο δυτικό κόσμο ταινίες και στη συγκεκριμένη έχει καταγωγή από πολύ πολύ μακρινό μέρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...