HPXMAN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Καλημερα κατι μου λεει θα το δω μετα με ησυχια απο το σπιτι
Tsoukos87 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, BadIndian είπε Καλημέρα στους 7 Σαμουράι των ταινιών (τόσοι περίπου μείναμε στο παιχνίδι)... Σχετικά εύκολη ταινία, σχετικά δύσκολη λήψη Νταφοε αχνοφαινεται στο βαθος δεν ξερω αν ειναι το 1ο Spiderman το ορθοδοξο.. Βαζω και αλλη μια κλασικη εργαρα που παιζει συχνα πυκνα τα Χριστουγεννα στην τηλεοραση. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από Tsoukos87 3
node7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, BadIndian είπε Καλημέρα στους 7 Σαμουράι των ταινιών (τόσοι περίπου μείναμε στο παιχνίδι)... Σχετικά εύκολη ταινία, σχετικά δύσκολη λήψη Πρέπει να είναι το Inside Man του Spike Lee. Η σκηνή που η τύπισσα τους αποκαλύπτει στους αστυνομικούς ότι οι ληστές τους δουλεύουν. Ο Willem Dafoe σε δευτερότριτο ρόλο. 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, node7 είπε Πρέπει να είναι το Inside Man του Spike Lee. Η σκηνή που η τύπισσα τους αποκαλύπτει στους αστυνομικούς ότι οι ληστές τους δουλεύουν. Ο Willem Dafoe σε δευτερότριτο ρόλο. ναι ισως απο τις "πουλιες" που εχει στην στολη ο Νταφοε ισως να ειναι ο υποκινητης, που σε εκεινη την ταινια εκανε καποιον αξιωματικο της αστυνομιας. 1
Koopas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Νταφοε αχνοφαινεται στο βαθος δεν ξερω αν ειναι το 1ο Spiderman το ορθοδοξο.. Βαζω και αλλη μια κλασικη εργαρα που παιζει συχνα πυκνα τα Χριστουγεννα στην τηλεοραση. Αυτή μου κάνει για Στίβεν Σπίλμπεργκ. Και από το αχνό φως θα έλεγα το ποδήλατο που έκρυβαν τον πιο διάσημο εξωγήινο (ίσως, μετά του Ρίντλεϊ Σκοτ) του κινηματογράφο. E.T. https://m.imdb.com/title/tt0083866/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_2_nm_6_in_0_q_et 1
Tsoukos87 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, Koopas είπε Αυτή μου κάνει για Στίβεν Σπίλμπεργκ. Και από το αχνό φως θα έλεγα το ποδήλατο που έκρυβαν τον πιο διάσημο εξωγήινο (ίσως, μετά του Ρίντλεϊ Σκοτ) του κινηματογράφο. E.T. https://m.imdb.com/title/tt0083866/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_2_nm_6_in_0_q_et Οχι οχι έπαθες και εσύ φίλε Koopa Koopa "αμπαλίαση" σαν τον αγαπημένο ινδιάνο, πήγαινες κωτσονάτος να σουτάρεις το φάουλ και το έστειλες έξω απο το γήπεδο, είναι της ίδιας δεκαετίας η ταινία με αυτή που έβαλες, προς τα τέλη της δεκαετίας βγήκε συγκεκριμένα, παίζει ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός και η συγκεκριμένη ταινία έχει μεταφερθεί άπειρες φορές στο σανίδι. ΥΓ : πλάκα σου κάνω με την αμπαλίαση 2
Koopas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Καθόλου πλάκα δεν κάνεις, είμαι περήφανος για τις μπεκάτσες που πετυχαίνω με τις σουτάρες μου. Χαχα! Τέλη δεκαετίας; Χμμμ... 1
PSYHAS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Νταφοε αχνοφαινεται στο βαθος δεν ξερω αν ειναι το 1ο Spiderman το ορθοδοξο.. Βαζω και αλλη μια κλασικη εργαρα που παιζει συχνα πυκνα τα Χριστουγεννα στην τηλεοραση. Εμενα, γιατί μου θυμίζει έτσι με τις κουκούλες την αγαπημένη παρέα απο τον Κύκλο των χαμένων ποιητών ? Με επιφύλαξη, αλλά αυτό θα πω https://www.imdb.com/title/tt0097165/?ref_=nv_sr_srsg_1_tt_6_nm_2_in_0_q_dead%20poet%20society Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από PSYHAS 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 55 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Εμενα, γιατί μου θυμίζει έτσι με τις κουκούλες την αγαπημένη παρέα απο τον Κύκλο των χαμένων ποιητών ? Με επιφύλαξη, αλλά αυτό θα πω https://www.imdb.com/title/tt0097165/?ref_=nv_sr_srsg_1_tt_6_nm_2_in_0_q_dead%20poet%20society Για άλλη μια φορά ολόσωστος, ναι ο κύκλος των χαμένων ποιητών είναι!! ΥΓ : λιγάκι μικρός σε font ο τίτλος του imdb οτι πρέπει για μένα που μεγάλωσε η μυωπία και ο αστιγματισμός μου χαχαχ 1
PSYHAS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να το αλλάξω ! Πρώτη φορά μου το έκανε , θα θέλει καμία ρύθμιση ok, το φτιαξα https://www.imdb.com/title/tt0097165/?ref_=nv_sr_srsg_1_tt_6_nm_2_in_0_q_dead%20poet%20society Ε για την ταινία, δε νομίζω ότι έχει νόημα να πούμε κάτι παραπάνω. Απο τα σημαντικότερα έργα κατά τη γνώμη μου που έχουν προβληθεί στο σινεμά . Κι ένας Williams που άξιζε Oscar και εδώ, αν και ο DDL δε γινόταν να μη βραβευτεί για το My left foot, όμως η μεγάλη κλοπή έγινε στο βραβείο καλύτερης ταινίας, που το πήρε το Driving Miss Daisy! Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από PSYHAS 2
Tsoukos87 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, PSYHAS είπε Δεν μπορώ να το αλλάξω ! Πρώτη φορά μου το έκανε , θα θέλει καμία ρύθμιση ok, το φτιαξα https://www.imdb.com/title/tt0097165/?ref_=nv_sr_srsg_1_tt_6_nm_2_in_0_q_dead%20poet%20society Ε για την ταινία, δε νομίζω ότι έχει νόημα να πούμε κάτι παραπάνω. Απο τα σημαντικότερα έργα κατά τη γνώμη μου που έχουν προβληθεί στο σινεμά . Κι ένας Williams που άξιζε Oscar και εδώ, αν και ο DDL δε γινόταν να μη βραβευτεί για το My left foot, όμως η μεγάλη κλοπή έγινε στο βραβείο καλύτερης ταινίας, που το πήρε το Driving Miss Daisy! Ασε μην μου θυμιζεις γιατι σκεφτομαι το φιασκο που δεν πηραν οι πρωταγωνιστες του Lotr και πηρε ποσα οσκαρ η πιο μλκια ταινια του Κλιντ "Το Σκοτεινο Ποταμι" που μπροστα σε Γκραν Τορινο και Million Dollar Baby ηταν μια μπαρουφα και μιση.. 1
PSYHAS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Ασε μην μου θυμιζεις γιατι σκεφτομαι το φιασκο που δεν πηραν οι πρωταγωνιστες του Lotr και πηρε ποσα οσκαρ η πιο μλκια ταινια του Κλιντ "Το Σκοτεινο Ποταμι" που μπροστα σε Γκραν Τορινο και Million Dollar Baby ηταν μια μπαρουφα και μιση.. Δεν πήρε και πολλά πάντως, μονο για Πέν και Ρόμπινς . Που συμφωνώ, δεν τα άξιζαν και τόσο , κατά τη γνώμη μου . Ειδικά ο ά´ ανδρικός εκείνη τη χρόνια, έπρεπε να πάει στον Μάρεϊ του Lost in translation. Βέβαια άμα αρχίσουμε να μιλάμε για αδικίες των Oscar, έχουμε πολλά απωθημένα, από Kubrick, Hitchcock, Peter O’Toole, Cary Grant & Chaplin, μέχρι Pacino (έπρεπε τουλάχιστον 3 να έχει), Scorsese (το ίδιο και βάλε), Ralph Fiennes & Amy Adams μεταξύ άλλων . Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από PSYHAS 1 1
BadIndian Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, node7 είπε Πρέπει να είναι το Inside Man του Spike Lee. Η σκηνή που η τύπισσα τους αποκαλύπτει στους αστυνομικούς ότι οι ληστές τους δουλεύουν. Ο Willem Dafoe σε δευτερότριτο ρόλο. Πολύ σωστά! Μπράβο! Είναι ο Υποκινητής (2006) του Σπάικ Λη. Πολύ σωστός και στην αναγνώριση της σκηνής, όπου η εικονιζόμενη ούσα αλβανίδα πληροφορεί τους αστυνομικούς πως ο "κύριος" που ακούνε από τα μικρόφωνα που φύτεψαν μες στην Τράπεζα δεν είναι άλλος από τον... Εμβερ Χότζα!! Ωραία ταινία με καλές ερμηνείες και κοινωνικό - πολιτικό υπόβαθρο. Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλά Χριστούγεννα σε όλους!! 2
HPXMAN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) για πάμε Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από HPXMAN 2
BadIndian Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, HPXMAN είπε για πάμε Εύκολο. Ο εικονιζόμενος Τζον Γκλόβερ στο "Γκρέμλινς 2" του Τζο Ντάντε (1990). https://www.imdb.com/title/tt0099700/ Ας βάλω και μια μες στο κλίμα των ημερών. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από BadIndian 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα